- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi PembeLokum
CANIM ŞURAYA Bİ BAKSANAMerabalar kınam inşaAllah 1 mayısta olacak çerkes torunu olduğum için kına gecemde çerkes kıyafeti arıyorum ama bulamıyorum terziler dikemeyiz diyorlar bir bilgisi olan var mı nerden bulabilirim?
Istediğim model tarzı şu şekilde:
Eki Görüntüle 1461753 Eki Görüntüle 1461755 Eki Görüntüle 1461756 Eki Görüntüle 1461758 Eki Görüntüle 1461760
InsaAllah buradan bilen birisi cıkar da bulurum
İNŞALLAH DÖNERLER CANIM; =)Canım baktım whatsapptan yazdım bakalım geri dönüş yapacaklar mı
ben de trakya bindallısı arıyordum ama bu kıyafet gözüme çarptı.kapalı çarşı cebeci han ve asrarlı hn da bi yer varmış orda var sanırım bi bak :)
bahsettiğiniz yer hangi il?
İstanbul ise ben İstanbulda oturmuyorum
evet istanbulama belki kargo yaparlar çünkü internetten satışları var ama tabi istediğiniz gibi olur mu emin olamadım.ben de sanki herkes istanbulda gibi konuşmuşum :)
Kız sen evlendnde bide hamilemi oldun :)) anaaamm. Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip eylesinAnladim tesekkur ederim bi arastirayim soylediginiz yeri :)
Kız sen evlendnde bide hamilemi oldun :)) anaaamm. Rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip eylesin
Sagol canm. Ben hemen coxuk istemiyorum 3 sene sora felanSagol canim benim sen de istiyosan darisi basina :))
Sagol canm. Ben hemen coxuk istemiyorum 3 sene sora felan