Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına elbisesi için 1000tl çok mu?

bence de cok canım gelınlık olsa neyse hazır ve uygun fıyata cok guzel elbıseler var ama yınede sen bılırsın tabi

bence de çok pahalı. daha uygun bir yer bak bence.

çeldiniz aklımı haklısınızda çok fazla bir elbise için zaten millet laf edermi diyede korkuyordum 1000 tl olur mu hiç diye nişanlım istiyorsan olsun dedi onlarıda alıştırırız bu fikre dedi ama galiba daha araştıracağım vaktimde var 5 ay falan tam belli de değil gerçi

Gelinliğimi de diktirmiştim o da 1500 lira tutmuştu...
Açtığım konulara bakarsan görebilirsin gelinliğimi...
Kına elbisemi de gelinliğimi diktirdiğim yerde diktirmiştim...

çeldiniz aklımı haklısınızda çok fazla bir elbise için zaten millet laf edermi diyede korkuyordum 1000 tl olur mu hiç diye nişanlım istiyorsan olsun dedi onlarıda alıştırırız bu fikre dedi ama galiba daha araştıracağım vaktimde var 5 ay falan tam belli de değil gerçi

canım ben gelınlıgımı bıle 600 e dıktırdım gercı bızım tanıdıktı ama olsun anlıyorum her sey mukemmel olsun ıstıyosun ama 1000 gercekten cok tabı butcenız el verıyorsa sız bılırsınız seker

Düğün öncesi dönemde olmazsa olmaz gözüyle baktığım bir çok şeye şimdi alternatifleri de olsaymış yine de güzel olurmuş diyorum... Gelinliğimi diktirmeseydim 700-900 lira arası bir maliyete halledebilirdim...
Gerçi yine de sen bilirsin, bir arkadaşımın kınalığına da gelinliğine de 1000'er lira ödenmişti...

cnm gelinlik için 1000 tl değer ama kına elbisesi için inan değmez beğendiğin abiye ne kadar güzel olursa olsun değeceğini hiç sanmıyorum

bence daha uygun ve güzel kıyafetler bulabilirsin

cnm gelinlik için 1000 tl değer ama kına elbisesi için inan değmez beğendiğin abiye ne kadar güzel olursa olsun değeceğini hiç sanmıyorum

bence daha uygun ve güzel kıyafetler bulabilirsin
kadın eğer 750 800 ü kabul ederse alma ihtimalim var mesaj yolladım da ne diyecek bilmiyorum
Düğün öncesi dönemde olmazsa olmaz gözüyle baktığım bir çok şeye şimdi alternatifleri de olsaymış yine de güzel olurmuş diyorum... Gelinliğimi diktirmeseydim 700-900 lira arası bir maliyete halledebilirdim...
Gerçi yine de sen bilirsin, bir arkadaşımın kınalığına da gelinliğine de 1000'er lira ödenmişti...
araştırmak en iyisi galiba allahım en güzelini uygununu denk getir amiiin
canım ben gelınlıgımı bıle 600 e dıktırdım gercı bızım tanıdıktı ama olsun anlıyorum her sey mukemmel olsun ıstıyosun ama 1000 gercekten cok tabı butcenız el verıyorsa sız bılırsınız seker
bütçe el veriyor değil aslında bi takım yerlerden fedakarlık edeceğim ben içimde kalır diye korkuyorum:18:

hard disc gelinliğin çok güzelmiş sana çok yakışmış canım :) ama istediğin gelinliğin resmini koymuşsun tam olarak aynısı değil aynen istediğin gibi dikmiyorlar ya o da beni korkutuyor yaa sen mi değiştirdin biraz yoksa onlar tam istediğini dikememiş mi merak ettim

hard disc gelinliğin çok güzelmiş sana çok yakışmış canım :) ama istediğin gelinliğin resmini koymuşsun tam olarak aynısı değil aynen istediğin gibi dikmiyorlar ya o da beni korkutuyor yaa sen mi değiştirdin biraz yoksa onlar tam istediğini dikememiş mi merak ettim

Modelin fotoğrafındaki renk ışık oyunu sepya denen formatta o fotoğraf, benimkinin rengi kırık beyaz; bir de tarlatanı biraz geniş tuttuk benimkinde, daha dar olarak da denedik ama bu hali daha güzel olunca öyle yaptırdım... İşlemeleri de arttırdık biraz... Ben çok beğenerek giydim, gören herkes de çok beğendi, önemli olan da bu zaten...

İçine sinen gelinliği ve kına elbisesini de bulacağına eminim, kolay gelsin arkadaşım...

Mutluluklar dilerim...

Modelin fotoğrafındaki renk ışık oyunu sepya denen formatta o fotoğraf, benimkinin rengi kırık beyaz; bir de tarlatanı biraz geniş tuttuk benimkinde, daha dar olarak da denedik ama bu hali daha güzel olunca öyle yaptırdım... İşlemeleri de arttırdık biraz... Ben çok beğenerek giydim, gören herkes de çok beğendi, önemli olan da bu zaten...

İçine sinen gelinliği ve kına elbisesini de bulacağına eminim, kolay gelsin arkadaşım...

Mutluluklar dilerim...

ha istediğin gibi olması önemli tabi ki çok yakışmış sana da gerçekten .inş. bulurum canım teşekkürler sanada mutluluklar diliyorum:48:

çok fazla bi kına için 1000 tl.
gelinlik bile neredeyse okadar tutmuyo bazılarında.
300 tlden fazla vermezdim ben. kumaşı ne olursa olsun.
hadi gelinlk olsa neysee..
alacak tarafta zor durumda kalabilr.
şahsen kocam olucak kişiyi sıkmak, ailesinde para konusunu stres yaptırmak istemem.

çok fazla bi kına için 1000 tl.
gelinlik bile neredeyse okadar tutmuyo bazılarında.
300 tlden fazla vermezdim ben. kumaşı ne olursa olsun.
hadi gelinlk olsa neysee..
alacak tarafta zor durumda kalabilr.
şahsen kocam olucak kişiyi sıkmak, ailesinde para konusunu stres yaptırmak istemem.

yok canım öyle birşey ben de istemem zaten diyorum ya ona karar verirken başka yerlerden fedakarlık ediyorum her masrafı düşüncesizce yapan biri değilim yani. modaevleri hep o civarda dikiyor diye okumuştum ondan normal geldi bana sonradan hatta 2000 e bile dikenler varmış. neyse hayırlısı ama resmini koyacağım abiyenın:)

kına elbisesi için 1000 tl mi yazık o paraya yaa bence değmez o kadar gelinliğe bile 1000 tl çok geliyor bana sadece 1 gece giyeceksin sonuçta bence diktirmekten ziyade mağazaları gez mutlaka gönlüne göre bulursun dikim daha pahalı oluyor

Back