Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına elbisesi için 1000tl çok mu?

osysumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
159
0
46
Edirne
mrb kızlar nişanım oldu bitti şimdide kına için şimdşiden düşünmeye başladım 5 ay kadar var ama olsun şimdiden ayarlamak gerek.diktirmek istiyorum ben abiye bir kıyafet netten araştırıyordum modaevlerini semamodaevi var orada bir elbise çok hoşuma gitti 1000 tl ye dikiliyormuş kumaşı özel yaptırılıyor dedi sizce 1000 tl çok mu resmini de ekleyim hatta. daha uyguna dikiliyor mu acaba fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim:80:

nolu elbise kızlar ayrıca tesettürlü olduğum için erkek kınasındada giyebilmek için bolero diktireceğim omuzundaki çiçeği de takıp çıkarmalı olursa her türlü giyebilirim diye düşündüm biraz daha kuyruklu olacak. annem çok pahalı dedi ama bir kere olacak gönlümce olsun istiyorum herşey

canim kina icin 1000 TL mi :53: icin ciz etmiyormu yaaa :53: ben gelinlige bile bukadar para vermek istemem... sense KINA icin hem diktirecen.. hem 1000 TL verecen, hemde 1 gün giydikten sonra dolaba asacan :53: ... yine kendi kararin secimin tabiki ama bana göre degmez....

Elbisenin modelinin olduğu sayfanın linkini ekler misiniz?

Ben de kına elbisemi diktirmiştim, 800 liraya dikilmişti. Dikim olunca fiyat artıyor...

Şimdi olsa diktirmezdim, 450 liraya çok güzel bir elbise aldım, kınmdan önce bulsaydım o elbiseyi diktirmez onu alırdım...

Yaşam standardına göre değişir bu... Bana göre normal gelebilir..ama aylık asgari ücret ya da biraz yukarısı maaş alan standarda göre de çok... Sen kendi standardınıza bakarak karar ver... :44:

Ayrıca ne kadar standardınız yüksek olursa olsun, 200 tl ye de elbise bulabilirsin kafana göre... Bir kaç saatlik kıyafet yerine daha önemli bir lüksünü karşılayabilirsin... Abartmamak gerektiğini düşünüyorum...

haklısınız aslında standartlarımız çok yüksek değil ama pahalı eşya dan sa düğün istediğim gibi olsunda gerisi yavaş yavaş olur zaten diyorum bir taraftan fedakarlık etmek zorundayım yani. tayin işlerimiz falan olacağı için şimdiden pahalı eşya almak istemiyorum o yüzden düşündüm bu fiyat olabilir mi diye link ekleyemiyorum kızlar

Son düzenleme:
içim cız etmiyor değilde doğru diyorsunuz araştırıp istediğimi daha ucuza diktirebilir yada alabilirim galiba araştırmayıda hiç sevmem:37: ayy çok güzel abiye ama yaaa:84:

ya başka modaevinden sorsam acaba o elbiseyi daha uyguna diker mi sizce

benim gelinligimede 1000 tl fln diyen yerler olmustu cok sadeydi gelinligim ama bence kına için fazla baska yerlerde bak istersen yada begendigin bir elbiseyi giy

şöylede düşündüm acaba gelinlik giysem kına vakti bindallı mı giysem diye gelinliğimi açıkta giymiş olurum saç baş yapılı hani başörtülüyüm ben kınada öyle mi olsa dedim de bindallı da çok sevmiyorum yaa tam istediğim gibi bir abiye giymek istiyorum

Fikir olması açısından diktirdiğim kına elbisemi ve abimin düğününde giymek için aldığım elbiseyi ekliyorum, kına elbisem 800 liraya dikildi, aldığım elbise ise 450 lira... Şimdi bana sorarsanız 450 liraya aldığım elbise daha güzel derim... Kına elbisemi de çok severek giydim ama daha ucuza da mal edilebilirmiş...

Eklentiler

• $DSC_4344.jpg
    $DSC_4344.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC_4192.jpg
    $DSC_4192.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $100_2448.jpg
    $100_2448.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $100_2449.jpg
    $100_2449.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 55
aa benim nişan elbisem mavi elbisene benziyor çok hoşmuş canım kına elbisen de çok hoş bende resim koyabilsem keşke sen ne zaman evlendin

Ben bir yıl önce evlendim 1 kasım 2009 da düğünüm oldu, son iki resimdeki elbisenin rengi mor aslında ışıkta mavi çıkmış... :-))) Ben çok araştırmadım o dönemde aslında bir de diktirmenin o kadar tutacağını hesaplamamıştım, gördüğün gibi çok detaylı bir elbise de değil halbuki... Arkadaşlarım da keşke kınandan önce bu elbiseyi bulsaymışsın bu daha güzel dediler... Nasip kısmet işte...

bence de cok canım gelınlık olsa neyse hazır ve uygun fıyata cok guzel elbıseler var ama yınede sen bılırsın tabi

Ben bir yıl önce evlendim 1 kasım 2009 da düğünüm oldu, son iki resimdeki elbisenin rengi mor aslında ışıkta mavi çıkmış... :-))) Ben çok araştırmadım o dönemde aslında bir de diktirmenin o kadar tutacağını hesaplamamıştım, gördüğün gibi çok detaylı bir elbise de değil halbuki... Arkadaşlarım da keşke kınandan önce bu elbiseyi bulsaymışsın bu daha güzel dediler... Nasip kısmet işte...

aa benim ki de mor:) bı kaç değişikliği var sadece:) üç sıra inci işlemeli ve katları kalçadan başlıyo:) evet pahalı diktirmişsin gerçekten gelinliğin ne kadardı hazır mı aldın

Back