Kına Gecesi kına da atsam bu güzel çiçeğii:)

:)))) yok yokkk cnaım anaokul öğretmen8ımıyım ama yaratıcılık hamurumuzda yakında boş çöplerden de yapacagımm :)) yaparız dımı biz bunuu cok begendııııımmm

:)))) yok yokkk cnaım anaokul öğretmen8ımıyım ama yaratıcılık hamurumuzda yakında boş çöplerden de yapacagımm :)) yaparız dımı biz bunuu cok begendııııımmm

Takdir ettim seni vesselam. Maşallah sanakaydirigubbakcemile3 Daha önce lavanta keseleri,şişeleri,kına için kızların bileklerine takılacak süsler vs vs onlardan da bahsettiğini görmüştüm. Onları da yaptın mı merak ettim.Neyse konumuza dönelimbayanssulusmile
Valla çok hoş bayıldım bukete ve de yapılamayacak gibi değil. Sadece sapları çözemedim canım onları neyden yapmışlar ki? Ama ben bu içeği atmaya kıyamazdım, atar geri alırdım sonra gözlerden uzak bir yerde:roflol:

saplarıı hanı su yapma çiçekler var ya tahmin ediyorum tabıı:) o ucuz çiçeklerden alıp çiçeklerini kesip,sap kıısmlarının üstüne de sünger eklessek çiçekçilerde oluyor ya yeşil sert,üstüne de silikon yardımı ile pul,boncuk,düğme işte tamamdırr çiçeğimizz.....:))) evet cnm kına için olanlar 3 adet kız hazır içine çamasır koydum..diğerlerri daha olmadıı cnmm..

Şöyle yapalım canım, sen yap bu çiçeği. Ben geleyim senin kına gecene, bana doğru atsan da ben yakalasam olur mu?kaydirigubbakcemile3
Denemekte fayda var canım. Biraz uğraş ister ama, çözmüşsün işi. Neden olmasın yapabilirsin. Ama ben kendime güvenmiyorum:kedi:

AA AA 1 DEĞİL 2 YAPARIM CANIM ne var kii :))) gel gel bursama......seve seve...16 eylül kına :)

AA AA 1 DEĞİL 2 YAPARIM CANIM ne var kii :))) gel gel bursama......seve seve...16 eylül kına :)

kaydirigubbakcemile3Sağ olasın canım, düşünmen yeterli. Ben de beklerim kınama o halde benim de kısmetse 15 eylülkaydirigubbakcemile3 Şöyle yapalım sen hiç uğraşma yorulma bir tane yap eğer kabul edersen ben de 15inde kullanayım aynı çiçeği:roflol:
Şaka bir yana güzel ve değişik bir şey olur yaparsan. Alışılmışın dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…