• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına Abiyemi seçmem için yardım edermisiniz (resimli)

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Arkadaşlar kına abiyem zümrüt yeşili olsun istiyorum ama küçük bi ihtimalle nar çiçeği/mercan rengide olabilir...Kafam karışık bana yardımcı olurmusunuz hangisi olsun ??? Bu arada nişanım evde sade bi törenle olduğu için düz bir abiye giymiştim ve kabarık abiyeler içimde kalmıştı hep...Kına gecemde salonda olacağı için kabarık uygundur diye düşündüm bindallımın rengide kırmızı olacak !

Aslında karar vermiştim bunu diktirecektim fakat sonra başka başka modeller görünce kafam karıştı (en beğendiğim buydu) bu mu ? (1)

$eee (2).jpg $eee (1).jpg

bu mu ? (2)

$aaa (1).jpg $aaa (2).jpg

bu mu ? (3)

$ddd (1).jpg $1 (4).jpg $ddd (3).jpg $ddd (2).jpg

bu mu ? (4)

$ccc.jpg

bu mu ? (5)

$bbb (5).jpg $bbb (4).jpg $bbb (3).jpg $bbb (2).jpg $bbb (1).jpg $bbb (6).jpg

bu mu ? (6)

$fff (2).jpg

bu mu ? (7)

$fff (1).jpg $fff (3).jpg

Gene ilk yorum benden olsun :) kesinlikle 2 yada 3 diyorum hem şıklar hem havalılar.Diğerleri pek güzel gelmedi gözüme ne yalan söyliyim.

bende 2 yi beğendim. sanırım türbanlı birisin kınada da türban mı olacak, türban olur kına kıyafeti kırmızı olacak türban farklı renk olur onu nasıl düşünüyorsun

2 4 7 ttlım ama 2nin rengi koyu yeşil olsun... mavi uygun mu kına için bilemedm...

bende 2 yi beğendim. sanırım türbanlı birisin kınada da türban mı olacak, türban olur kına kıyafeti kırmızı olacak türban farklı renk olur onu nasıl düşünüyorsun

evet düşündüm cnm hepsini çok saol bu arada :) Daha kapalı olup olmayacağım konusunda emin değilim eğer oturduğum şehirde bayan orkesta bulabillirsem açık olacağım bulamassam kapalı olacağım...Büyük ihtimalle kapalı olacağım onuda şöyle düşündüm normal istediğim modelden yaptırcam ilk giyecegım abıyemın rengınden...Sonra bindallım (kırmızı) onu giyeceğim sıra ise şal takacağım...(şal takmak çok kolay zaten :)

Back