Kimyon çayı için toz kimyon mu olmalı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Kimyon çayı nasıl yapılır internette bazı yerlerde toz kimyon yazıyor bazılarında tohum olan kimyon
Bir de 2-3 dk kaynasa yeterli mi yoksa demleme mi yapılıyor

Kimyon çayı nasıl yapılır internette bazı yerlerde toz kimyon yazıyor bazılarında tohum olan kimyon
Bir de 2-3 dk kaynasa yeterli mi yoksa demleme mi yapılıyor
Ben biraz toz Kimyon çok az kuru nane kaynatıp bebeğime içirirdim kendimde içerdim gaz damlalarının daha etkili

Bir tülbentle süz çay süzgeciyle iyi süzülmüyor kimyon ciğerlere yapışabilirmis

Kimyonu taze çektirip alın, bekleyen toz baharatlar çabucak bayatlar.

bu çocuk doymuyor mama verelim e maruz kalmaya başladım bi de uyudu yerine koyalım kucagımdan bırakınca uyanıyor diyorum anneme kollarını sallayınca uyanıyor dedi kundak yaptı gene uyandı gazı var ondan diyorum doymuyor diyor

Kilo alımı hakkında son takipte ne denmişti size? Cisli bez sayısı yeterli, kilo alımı yeterliyse bebek doyuyordur ve fazla beslemek yavrucagin midesine de bagirsagina da zarar. Aşırı dolu mideden uyumaz bu sefer de. Yine de çok yildiysaniz bir öğün mama verip deneme yapmak istemez misiniz? Bebek zaten uyumayacaktir, bu çocuk aç teorisi curuyecektir. Gazlı bebek ne kadar verseniz o kadar emer, içer çünkü sakinleşmek istiyor ve tek yolu emmek. Mama verince susarsa buraya yazmayın ama madara olmayalım

Yarın gidip muayene ettircem gaz mı değil mi derdi ne çiş kaka sayısı iyi ben anlıyorum bacaklarını çekiyor falan da annem kaka yapıyo geri acıkıyor midesi boşalıyor diyo her ağlamasında acıkmıştır kaka yaptı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…