- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
merhaba canım benim de dış gebelik mi kimyasalmi oldugu belli değil. Bekliyorum korkuyorum da dış olmasın diyeben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden 3-4 gun gecikme de oldu 10-15 gün gecikme de
merhaba canım benim de dış gebelik mi kimyasalmi oldugu belli değil. Bekliyorum korkuyorum da dış olmasın diye
bugün tekrar baktıracgm canım 2 gündür 1000 de duruyor. Umarım düşer değerimHic korkma allahn izniyle bisi olmas insss warmı haber değerlerne baktrdnmı tekrrdn
Ben de bugün gittim doktora, içim rahatladı çok şükür, kendini hazır hissediyorsan korunmaya gerek yok, folik asit kullan dedi. Rabbim inşallah sağlıklı hamilelikler nasip eder hepimize...Teşekkür ederim cnm Hayır doktorum gerek yok dedi..
İnşallah canım... Herkesin dediği gibi düşükten sonra daha kolay oluyormuş hamilelik. inşallah bu ay alırsınız o güzel haberiBen de bugün gittim doktora, içim rahatladı çok şükür, kendini hazır hissediyorsan korunmaya gerek yok, folik asit kullan dedi. Rabbim inşallah sağlıklı hamilelikler nasip eder hepimize...
Amin inşallah, çok sağolun..İnşallah canım... Herkesin dediği gibi düşükten sonra daha kolay oluyormuş hamilelik. inşallah bu ay alırsınız o güzel haberi
Kızlar merhaba. Doktor bana da rahim de gebelik gözükmüyor kimyasal olaabilir ya da dış gebelik dedi. Değerim 1200 den sonra düştü çünkü. Fakat ben düşük yaptım yani parça düştü belli yani bebek olduğ et parçası ama. Benim düşük oluyor dimi kimyasal değil yani??
Gozunuzaydin ben de hamileyim cok sukur :)Bende gecen ay kimyasal yasadım 10 gün sürdü bu ay hic adet görmedim hamileyim
Çok sevindim sizinde gözünüz aydın bebişi gördünüzmüGozunuzaydin ben de hamileyim cok sukur :)
ilk ölçüm 670 çıktı 5 gün sonra 1200 çıktı 3 4 gün içinde değer düşmeye başladı canımGeçmiş olsun ilk değeriniz mi 1200 du yoksa artıp mi düştü kimyasal gebelik de düşük oluyor yalnız müdahaleye gerek kalmıyor adet kanamasıyla beraber atiyorsun ama beta hcg düşmeli aynı anda artıyorsa o sıkıntılı dış gebelik vs oluyor
ilk ölçüm 670 çıktı 5 gün sonra 1200 çıktı 3 4 gün içinde değer düşmeye başladı canım
Çok sevindim sizinde gözünüz aydın bebişi gördünüzmü
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rabbim korusun sizi. Ben de geçen ay kimyasal yaşadım, sonra korunmadık. Sat 26 kasımdı. Dün sağ kasığımda batmalar oldu akşam. Bugün de mide bulantım var sanki; inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum; tabi sağlıklı şekilde... insan bir kez olumsuz yaşayınca diğerinde ne olacak kesin konuşamıyor ve kötü bir şey olursa diye korku oluyor... Şimdi kan vermeye çekiniyorum. Aslında çıkmazsa çok üzülmeyeceğim ama yine de belirsiz hisler var içimde...Tesekur ederim ben bugün DR a gittim kese vs göründü çok şükür 2 hafta sonu kalp atışı umarım sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Rabbim korusun sizi. Ben de geçen ay kimyasal yaşadım, sonra korunmadık. Sat 26 kasımdı. Dün sağ kasığımda batmalar oldu akşam. Bugün de mide bulantım var sanki; inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum; tabi sağlıklı şekilde... insan bir kez olumsuz yaşayınca diğerinde ne olacak kesin konuşamıyor ve kötü bir şey olursa diye korku oluyor... Şimdi kan vermeye çekiniyorum. Aslında çıkmazsa çok üzülmeyeceğim ama yine de belirsiz hisler var içimde...
İnşallah güzel haberlerin gelir canım. Miniğin kalp atışını duyarsınız Allah ın izniyle, Rabbim ikinizi de esirgesin inşallah :)Çok teşekkür ederim amin insallahAllahım size de en kısa zamanda hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin ins dualarım sizinle mide bulantısı falan bende halen yok ama sağ kasik agrım evet oldu ve ara ara devam ediyor yorgunluk uyku hali çok var sık idrara çıkma falan...eger şüpheniz falan varsa hic beklemeyin ya evde bi test yapın ya da direk kan verin güzel haberinizi bekliyorum buarada evet aynen dediginiz gibi insan kötü bir tecrübe yaşayınca yine aynı korkuları yaşıyor malesef ins bi daha yaşamayız ins sağlıklı bir gebelik geçiririz bu hafta ici kalp atışı için gidicem siz de ba a dua edin lütfen
Canım bizimde adetlerimiz cok uzun sürdü kasımın 3ünde lekelenmeler basladı 7sinde kanamaya döndü ve 17sine kadar devam etti bidaha adet olmadan hamile kaldım benm gibi bi cok kişi var burda lekelenmen bittikten sonraki günleri degerlendirbende kasım ayında kimyasal yaşadım. hala sürecim bitmiş değil. kanaman normal adet kanaması gibi 5 gün sürdü ancak kahverengi akıntım arada hala devam ediyor. beta hcg en son 10 gün önce ölçtürdüm 130daydı. bu hafta tekrar ölçtürücem inşallah sıfırlanmıştır.
doktor korunmadan devam edin demişti. biz neredeyse 1 aydır birlikte olmadık. ben akıntımın bitmesini ve beta hcgnin sıfırlanmasını bekliyorum. bu arada tabi diğer ay geliyor neredeyse. 10-15 gün sonra tekrar hasta olabilirim. benim sürecim ne kadar uzadı yaa. insanlar üzerine adet görmeden hamile kalmış tekrar ben daha bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?