• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasallar sonra bat

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Kimyasal gebelik yaşayanlar kanamanız bitince ne zaman adet oldunuz döngünüz değişti mi ? Yani kanamanızın uzun sürmesi batı geciktirdi mi yoksa yine ayni tarihlerde hasta olabildiniz mi yardım?

Benim normal dongum 28 gun kimyasaldan sonra 30 31 32 diye gitti geldi 4 5 ay duzelmedi .Ama bunyeye gore degisir .Simdi yine 28 cok sukur

Kimyasal gebelik yaşayanlar kanamanız bitince ne zaman adet oldunuz döngünüz değişti mi ? Yani kanamanızın uzun sürmesi batı geciktirdi mi yoksa yine ayni tarihlerde hasta olabildiniz mi yardım?
benim kimyasallardan sonra döngüm heo biraz uzadı ama sonra zamanla eski düzene döndü (4-5 ayda).

ben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden 3-4 gun gecikme de oldu 10-15 gün gecikme de :işsiz:
4 cok fazla degil mi Allah sabrini artirsin :( Ben de 1 kez gecirdim .Sebebi hakkında bir fikri var mi drunun sperm kalitesi vs

Ben de Temmuz ve Ekim ayinda kimyasal yasadim. Normalde dongum 28 ya da 29 gundur. Ama kimyasallardan sonra ben de dikkat ettim hep 33 ya da 34 gune sarkti. Bir de bilmiyorum bir anlami var mi ama her iki kimyasalda da yuzumde asiri derecede sivilce cikmisti. Ben ergenligimde bile o kadar sivilce gormedim diyeyim siz anlayin.

Bunlar da testlerim :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1500991453368.jpg
    PhotoGrid_1500991453368.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 45
  • PhotoGrid_1508358966846.jpg
    PhotoGrid_1508358966846.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 48
Ben de Temmuz ve Ekim ayinda kimyasal yasadim. Normalde dongum 28 ya da 29 gundur. Ama kimyasallardan sonra ben de dikkat ettim hep 33 ya da 34 gune sarkti. Bir de bilmiyorum bir anlami var mi ama her iki kimyasalda da yuzumde asiri derecede sivilce cikmisti. Ben ergenligimde bile o kadar sivilce gormedim diyeyim siz anlayin.

Gecmis olsun inş bidaha yaşamayız...ilk döngünü hatırlıyor musun yani sat ve bat ne zaman oldu benim 6 eylül Du sat ilk kanamam 11 ekimde başladı 26 sına kadar sürdü şimdiki bat ı tahmin edemiyorum normalde 28 günde bir olurdum 8 kasımda olmam lazım ama kanama biteli 2 hafta oluyor nasıl olacak anlamadim :/

Benim de göğüslere vurdu acayip ağrıdı büyüdü falan işin kötü yanı bu ayda böyle inş yine kimyasal yaşamam :(

Benim ilk kanama zorla geldi sonraki aylarda 4-5 gun gecikmeli geldi zamanla 28 gune dondu yeniden

Benim ilk kanama zorla geldi sonraki aylarda 4-5 gun gecikmeli geldi zamanla 28 gune dondu yeniden

Bu kimyasal butun düzeni alt üst ediyor desene bakalım benim bat ne zaman olacak :/ hiç bir belirtim de yok

Son düzenleme:
4 cok fazla degil mi Allah sabrini artirsin :KK43: Ben de 1 kez gecirdim .Sebebi hakkında bir fikri var mi drunun sperm kalitesi vs
canim benim biri dogal yoldan diğer 3ü tüp bebek tedavisinde oldu. tüp bebekte zaten cok sık olan birsey malesef. ben de cikolata kisti var cnm onunla ugrasiyoruz :(

canim benim biri dogal yoldan diğer 3ü tüp bebek tedavisinde oldu. tüp bebekte zaten cok sık olan birsey malesef. ben de cikolata kisti var cnm onunla ugrasiyoruz :KK43:
Canim esinin degerlerine bakildi mi dusuk nedeni o da olabilir sagliksiz dollenmeden kaynaklaniyor ya

Canim esinin degerlerine bakildi mi dusuk nedeni o da olabilir sagliksiz dollenmeden kaynaklaniyor ya
eşimin değerleri cok cok iyiydi cnm sadece son tedavide biraz kötü çıktı ama o da tshi yukselmisti sanirim ondandi simdi yine degerleri normal

eşimin değerleri cok cok iyiydi cnm sadece son tedavide biraz kötü çıktı ama o da tshi yukselmisti sanirim ondandi simdi yine degerleri normal
Dna hasari düşünlere neden oluyor burda cok kisi gordum dna hasarindan bebegini kaybeden eger baktirmadiysaniz mutlaka ona da baktirin

öncelikle herkese geçmiş olsun..
ben geçen ay yaşadım kimyasal ama kanamam çok az sürdü. iki gün sonunda tamamen bitmişti kanama.. normal döngüme göre ayın ikisinde adet görmem gerekiyodu ama olmadı, bi kaç gün önce çok az akıntı şeklinde kanama oldu.. yumurtlama dönemini bile hesaplayamıyo insan böyle olunca :( hakkımızda hayırlsı olsun inşallah...

öncelikle herkese geçmiş olsun..
ben geçen ay yaşadım kimyasal ama kanamam çok az sürdü. iki gün sonunda tamamen bitmişti kanama.. normal döngüme göre ayın ikisinde adet görmem gerekiyodu ama olmadı, bi kaç gün önce çok az akıntı şeklinde kanama oldu.. yumurtlama dönemini bile hesaplayamıyo insan böyle olunca :KK43: hakkımızda hayırlsı olsun inşallah...
Merhaba çok geçmiş olsun canım. Kimyasaldan sonraki ay korundunuz mu canım?

Canm benim bende gecen ay kimyasal gebelik yaşadım 1 hafta icindede düştü zaten normal sartlarda 28 günde bir oluyodm bu sefer 30.gün oldum inş hjc adet görmeden hamile kalrsn inss

Back