Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kimyasallardan sonra döngüm heo biraz uzadı ama sonra zamanla eski düzene döndü (4-5 ayda).Kimyasal gebelik yaşayanlar kanamanız bitince ne zaman adet oldunuz döngünüz değişti mi ? Yani kanamanızın uzun sürmesi batı geciktirdi mi yoksa yine ayni tarihlerde hasta olabildiniz mi yardım?
benim kimyasallardan sonra döngüm heo biraz uzadı ama sonra zamanla eski düzene döndü (4-5 ayda).
ben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden 3-4 gun gecikme de oldu 10-15 gün gecikme deBiraz derken 3 5 gün mu yoksa çok daha fazla mı
4 cok fazla degil mi Allah sabrini artirsinben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden 3-4 gun gecikme de oldu 10-15 gün gecikme de![]()
Ben de Temmuz ve Ekim ayinda kimyasal yasadim. Normalde dongum 28 ya da 29 gundur. Ama kimyasallardan sonra ben de dikkat ettim hep 33 ya da 34 gune sarkti. Bir de bilmiyorum bir anlami var mi ama her iki kimyasalda da yuzumde asiri derecede sivilce cikmisti. Ben ergenligimde bile o kadar sivilce gormedim diyeyim siz anlayin.
Bunlar da testlerim :)
Ben de Temmuz ve Ekim ayinda kimyasal yasadim. Normalde dongum 28 ya da 29 gundur. Ama kimyasallardan sonra ben de dikkat ettim hep 33 ya da 34 gune sarkti. Bir de bilmiyorum bir anlami var mi ama her iki kimyasalda da yuzumde asiri derecede sivilce cikmisti. Ben ergenligimde bile o kadar sivilce gormedim diyeyim siz anlayin.
Bunlar da testlerim :)
Benim ilk kanama zorla geldi sonraki aylarda 4-5 gun gecikmeli geldi zamanla 28 gune dondu yeniden
canim benim biri dogal yoldan diğer 3ü tüp bebek tedavisinde oldu. tüp bebekte zaten cok sık olan birsey malesef. ben de cikolata kisti var cnm onunla ugrasiyoruz4 cok fazla degil mi Allah sabrini artirsinBen de 1 kez gecirdim .Sebebi hakkında bir fikri var mi drunun sperm kalitesi vs
Canim esinin degerlerine bakildi mi dusuk nedeni o da olabilir sagliksiz dollenmeden kaynaklaniyor yacanim benim biri dogal yoldan diğer 3ü tüp bebek tedavisinde oldu. tüp bebekte zaten cok sık olan birsey malesef. ben de cikolata kisti var cnm onunla ugrasiyoruz![]()
eşimin değerleri cok cok iyiydi cnm sadece son tedavide biraz kötü çıktı ama o da tshi yukselmisti sanirim ondandi simdi yine degerleri normalCanim esinin degerlerine bakildi mi dusuk nedeni o da olabilir sagliksiz dollenmeden kaynaklaniyor ya
Dna hasari düşünlere neden oluyor burda cok kisi gordum dna hasarindan bebegini kaybeden eger baktirmadiysaniz mutlaka ona da baktirineşimin değerleri cok cok iyiydi cnm sadece son tedavide biraz kötü çıktı ama o da tshi yukselmisti sanirim ondandi simdi yine degerleri normal
Merhaba çok geçmiş olsun canım. Kimyasaldan sonraki ay korundunuz mu canım?öncelikle herkese geçmiş olsun..
ben geçen ay yaşadım kimyasal ama kanamam çok az sürdü. iki gün sonunda tamamen bitmişti kanama.. normal döngüme göre ayın ikisinde adet görmem gerekiyodu ama olmadı, bi kaç gün önce çok az akıntı şeklinde kanama oldu.. yumurtlama dönemini bile hesaplayamıyo insan böyle oluncahakkımızda hayırlsı olsun inşallah...
Teşekkür ederim cnm Hayır doktorum gerek yok dedi..Merhaba çok geçmiş olsun canım. Kimyasaldan sonraki ay korundunuz mu canım?
Kimyasal gebelik yaşayanlar kanamanız bitince ne zaman adet oldunuz döngünüz değişti mi ? Yani kanamanızın uzun sürmesi batı geciktirdi mi yoksa yine ayni tarihlerde hasta olabildiniz mi yardım?