• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kimyasalı en az olan ve saçı yumuşatacak şampuan önerileri?

Serra_8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
22
0
36
İstanbul
Arkadaşlar kimyasalı en az olan ve saçımı yumuşatabilecek ( çünkü çok kuru ) bir şampuan önerisi olan var mı ?

ben bioblastan çok memnunum..saçlarım hem çok kuruydu hem de çok dökülüyordu..dökülmesi azaldı, nemi de fazlalaştı..tavsiye ederim..

kimyasalı az olan hatta içinde saça zararlı olan saçın dökülmesine sebep olan silikon maddesinin olmadığı ve benimde kullandıüım şampuanı söyliyim sana hobby şampuan:34:
ama diğer kimyasal olmayan şampuanlarıda sayabilirim hacışakir şampuan ve ipek şampuan:34:

keşke hobby ipek hacışakir saçıma iyi gelseydi aldım bi denemede saçlarım bi tuhaf olmuşdu sabırla 2 hafta denedim saçlarım dökülmüşdü mecburen aktardan yüksek fiyatlı doğal şampuanları alıyorum onlar hem yumuşatıyor hemde dökmüyorlar nival ısırgan şampuanın içinde sls olmadığı gibi silikonda yok isderseniz elimde içeriğini yazıyım bi deneyin derim

agua
coco-glucaside
disodium cocoyl
glutamate
garlic extract
nettle extract
thyme oil
calendula oil
rosemary oil
glycerin
xanthan gum
lactic acid
fragnance

bu karışımlar başka şampuanlarda pek görmedim baya uzun bi liste uzuyo gidiyo içinde yok yok oluyo bu şampuanda hem içeriği doğal ve fazla bişyler yok sarımsaklısı bebek şampuanı gibi kokuyor merak etmeyin ısırganlı kurutabilir saçınızı 2 si bir arada yani sarımsak ısırganlı alın bendeki o içerikde ona ait sülfatsız bi şampuan sanırım ne sls nede silikon yok gayet doğal tavsiye ederim kahverengi bir şampuan bioblas gibi

arkadaşlar sizde şampuanınızın arkasını okuyun ben hacışakirde hobby de bu zararlı kimyasallar olduğunu biliyorum sls var belki bazı serilerinde silikon yokdur ama bunlarda pek masum şampuanlar değil bilginiz olsun

İçeriğine birkaç damla zeytinyağı ilave edilip "yüzde yüz zeytinyağlı" şeklinde reklamı yapılan bir çok şampuan maalesef kimyasal içeriklidir.

Vücudumuzdaki en fazla kılcal damar saç derimizdedir ve maalesef saçımızı bu kimyasallarla yıkıyoruz. Bu konuda duyarlı olanlara Naturalive Beauty'nin şampuanını tavsiye edebilirim. Üreticisi Kimya Yüksek Mühendisi Kudret Livaoğlu hanımefendidir. Bebek şampuanı olarak satılan dünyaca meşhur markalarda bile parabenler mevcutken, hem kendiniz hem de bebeğiniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ürünün içeriğinde sadece şu maddeler var:

Su, Ecocert Sertifikalı Temizleyici, Hindistancevizi eldesi, Defne ekstraktı, Isırgan ekstaktı, Biberiye ekstaktı, Deniz yosunu, Mısır, Parfum, B5 Vitamini, Limon tuzu, Gıda Koruyucu.

Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Watsons larda satılan Live marka şampuanın argan yağlısını ve aynı ürünün argan yağlı durulanan saç maskesini kullanıyorum. İçerisinde silikon vb saça zararlı kimyasallar yok. Saçlarını düzleştiriciler ve röfle sonrası neredeyse kaybetmek üzere olan biri olarak yazıyorum. Kesinlikle deneyeceklerin arasında olsun. 350 ml lik şampuanın fiyatı 23 tl ve maskesi de sanırım 29 tl.
Sevgiler..

HC'nin şampuanından memnun kalacağınıza eminim. ben çok memnunum. arkadaşımın saçları çok kötü ve sert durumdaydı hediye ettim ona da bi şampuan,çok memnun kalıp aynı markanın saç kremini ve bakım yağını da almış:)

tatlım %98i bitkisel sülfat ve paraben içermeyen güzell bir şampuann Down Under Naturals Nude Nemlendirici Şampuan =)))

Back