- Konu Sahibi teyyare009
-
Keseyi gördüm kalp atışı bebek falan görmedim henüz bugün randevumSiz keseyi gördünüz mü
Nasıl gectı randevuz.Keseyı kacıncı haftada gordunuzKeseyi gördüm kalp atışı bebek falan görmedim henüz bugün randevum
Kalp atışını hala duyamadık 9 gün önce 5 hafta demişti ama bugün 5+6 dedi keseyi de başka doktora gitmiştim ilk vajinal baktı göremedi 3 haftalık dedi 4 gün sonra yine vajinal baktı gördü 3+6 dedi 3 gün sonra ben bu şimdiki gittiğim doktora geçtim o zaman 5 hafta demişti kafam karışım halaNasıl gectı randevuz.Keseyı kacıncı haftada gordunuz
Alla alla neden o kadar farklılık var ama kalp için daha erken bence keseyi görmüşsünüz ne güzel ,ben ilk defa yarım gitcem doktora benım hesabıma gore 6+0 bakalım gorcek mıyım keseyiKalp atışını hala duyamadık 9 gün önce 5 hafta demişti ama bugün 5+6 dedi keseyi de başka doktora gitmiştim ilk vajinal baktı göremedi 3 haftalık dedi 4 gün sonra yine vajinal baktı gördü 3+6 dedi 3 gün sonra ben bu şimdiki gittiğim doktora geçtim o zaman 5 hafta demişti kafam karışım hala
Benim son adet tarihim aralık 19 ama yumurtlama tarihim 18 Şubat son adet tarihimde yok açıkçası kalp atışından sonra belirleyeceğini söylediAlla alla neden o kadar farklılık var ama kalp için daha erken bence keseyi görmüşsünüz ne güzel ,ben ilk defa yarım gitcem doktora benım hesabıma gore 6+0 bakalım gorcek mıyım keseyi
Pardon 18 OcakBenim son adet tarihim aralık 19 ama yumurtlama tarihim 18 Şubat son adet tarihimde yok açıkçası kalp atışından sonra belirleyeceğini söyledi
Yumurtlamaya gore haftası daha fazla olması gerekmıyor mu benımde kafam karıstıBenim son adet tarihim aralık 19 ama yumurtlama tarihim 18 Şubat son adet tarihimde yok açıkçası kalp atışından sonra belirleyeceğini söyledi
Yani son adet yok ortada olsaydı 9 haftalık falandım .. yumurtlamam aşırı geç oldu onuda tamamen tesadüf gördüm yumurtlamayıYumurtlamaya gore haftası daha fazla olması gerekmıyor mu benımde kafam karıstı
Anladım yumurtlama gec oldugu ıcın haftanız o şekilde.Bakalım bende bırazdan gudecem ne dıyecekYani son adet yok ortada olsaydı 9 haftalık falandım .. yumurtlamam aşırı geç oldu onuda tamamen tesadüf gördüm yumurtlamayı
Haber verinAnladım yumurtlama gec oldugu ıcın haftanız o şekilde.Bakalım bende bırazdan gudecem ne dıyecek
5+5 miş keseyi ve bebişi gördük çook şükürHaber verin
Siz keseyide mi yeni gördünüz sağlıkla kucağınıza alııın5+5 miş keseyi ve bebişi gördük çook şükür
Ben ilk defa gittim doktora gec gideyim dedim amin inşallah siz de saglıcakla alın kucağınızaSiz keseyide mi yeni gördünüz sağlıkla kucağınıza alııın
Yarın başka doktora gitseniz o da başka gün söylüyor ben bunu çıkardımBen ilk defa gittim doktora gec gideyim dedim amin inşallah siz de saglıcakla alın kucağınıza
Aman bosverın cok onemlı degıl kac gunluk oldugu kalp atımını duyalım saglıklı olsundaYarın başka doktora gitseniz o da başka gün söylüyor ben bunu çıkardım
AminAman bosverın cok onemlı degıl kac gunluk oldugu kalp atımını duyalım saglıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?