• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasaldan sonra gebelik

Genelde kürtaja yöneliyor doktorlar kuzum parça kalmış olsaydı sende çok ciddi belirtiler olurdu allah korusun zehirleme bile yapabiliyor kalan parçalar
5 marta başlayıp 16 martta kanaması bitmiş 12 gün sürdü demiş 13 gün geçmiş üstünden 4 gündür test pızitif çıkıyor diyor kanama bitikten hemen sonra bile yumurtlasa 8 gün sonra testte net çıkması imkansız değilminbende kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana 0lanana kadar bakıcaz bhcgne dedi parça kalmaması için

5 marta başlayıp 16 martta kanaması bitmiş 12 gün sürdü demiş 13 gün geçmiş üstünden 4 gündür test pızitif çıkıyor diyor kanama bitikten hemen sonra bile yumurtlasa 8 gün sonra testte net çıkması imkansız değilminbende kimyasal gebelik yaşadım doktorum bana 0lanana kadar bakıcaz bhcgne dedi parça kalmaması için
Canım belki çok erken sıfırlandı benim de 8 düşüğüm var aynı günde bile sıfırlanan değeri bilirim o yüzen olabilme ihtimali çok ama çok yüksek belki yumurtlama kanaması akıntısı da birleşti o sürece bilemeyiz ki 🤷‍♀️

Peki soralım konu sahibine özel olcak ama kanama çok yoğumuydu ve ilişki mümkün oldu mu
Aynen hata demişki 2 gün yoğun 12 gün lekelenme şeklimde eğer kanamalı ilişki yaşamadıysa 5 marta kanaması başlamış 18inde bitmiş olması lazım yani 4 gündürde test pozitif çıkıyo diyo 6 günde hamilelik kanda bile çıkmaz sizde biliyosunuzki lekelenmesi varken ilişki yaşadıysa hamile olabilir

Aynen hata demişki 2 gün yoğun 12 gün lekelenme şeklimde eğer kanamalı ilişki yaşamadıysa 5 marta kanaması başlamış 18inde bitmiş olması lazım yani 4 gündürde test pozitif çıkıyo diyo 6 günde hamilelik kanda bile çıkmaz sizde biliyosunuzki lekelenmesi varken ilişki yaşadıysa hamile olabilir
Evet leke varken yaptik ben bitti sandim ama ertesi gun tekrar lekelenme geldi. Yani benim testi yaptigimda uzerinden 11 gun geçmişti. Toplam sureyi soyledim 12 gun diye

Benim 3 ocakta 23binlik olan deger subat 6 da sifirlanmisti. Siz ara ara test yapin bence tek teste bagli kalmayin.

Back