Gebeliğe Hazırlık Kimyasaldan sonRa gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy RABBIM nasip eder hepimize inş :) suankı mutluluğun tarifi yOk helede o kimyasaldan sonRa benim ilk bebek nasip oLurSa ya senin

Canim yumurtlama zamanıma 1 hafta var adetten var günaşırı birlikte olduk ve olmayaca devam edeceğiz yumurtlamayı takip eden 3-4 gün hergün yapalım diyoruz sence
Yumurtlama günü ile birlikte 3 gün değerlendirme yapın canım inşallah hayırlısı ile bu ay olur

Ewet dun kese qBi biseyi gördü doktor 15 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gel dedi rabbim isteyen herkese nasip eder inş
Meraba öncelikle hayırlı olsun tüm yazılanları okudum. Çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Mümkünse ilk değerlerden sonra kaç günde bir değerlerinize bastırdınız nasıl yol izlediniz öğrenebilir miyim. Geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim. Hala adet olmadım bir hafta geçti. Bugün evde test yaptım.Sonuç pozitif çıktı hafif silik ama net belli foto atayım hatta arkasından acile gidip kan verdim önceki kimyasal düşüktee son BETA 106.94 çıkmıştı. Bugün BETA 195. 78 çıktı sizce durumum ne çözemedi. Değer öncekine göre yüksek ama gebelik için düşük durumum be anlamadım.

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-25-21-27-52.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-11-25-19-17-09.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba peki ovülasyon testinden sonra değerlendirdiğin günlerden belirtilerin oldu mu bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunma dedi bende bu ayı kaçırmamak için ovülasyon testi aldım yumurtlamayı gördüm değerlendirdik şuan bekliyorum adetime 8 gün var ama göğsüm de ağrı var hasta olacak mışım gibi hissediyorum bilgilerinize ihtiyacım var

Belirtileriniz var mıydı

Bebeğiniz hayırlı olsun belirti yaşadınız mı peki bende kimyasal gebelik geçirdim Aralık ayında ovülasyon testi aldım yumurtlamayı gördüm değerlendirdik şuan bekliyorum yumurtlamayı gördükten sonra 10 gün ağrılarım oldu ağrılarım geçti sadece göğsüm de sızı kaldı günümü de az kaldı

Canm bende gecen ay gecirdim kimyasal gebeligi vu q positif gördm 2.5 hadta onra randevum var cizgi lerin koyulugu nasil atsana resim kimysalsa silik cikiyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…