Fotoyu nasıl atacağımı bilmiyorum KiTesti bi atarmışın yumurtlama zamanını biliyormuşun
Bence gayet net kimyasal olsa silik olurdu diye tahminim yarın kan verin derimSu şekıldı test
bak dosya ekle yazan yere rikla ordan belgeler de resmi bul ve bize at lutfnFotoyu nasıl atacağımı bilmiyorum KianLatsan atarım ben kan testı yaptırdığımda yumurtalamamdan 8 GÜN geçmişti o zaman negatifti kan testının üstünden 10 gün geçti yanı bugün ewde test yaptım pozıtıf
Burda gozukmemis cevapla kisminin hemen solnda su an yazarken goruyorm.mesela dosya ekle var hemen en soldabak dosya ekle yazan yere rikla ordan belgeler de resmi bul ve bize at lutfn
Canım bennde temmuz ayında kimyasal yaşadım Ağustos ayında adet görmeden direk hamile kaldım. Ben yumurtlama günlerini bilmediğim için ovulasyon testi alıp öyle takip ettim değerlendirdim çok şükür hemen hamile kaldım. Sen yumurtlama günlerini biliyor musun canım belki kaciriyorsan o yüzden tutmamistirKızlarrr bende kimyasal geçirdim Temmuz ayında Ağustos ve Eylül’de olmadı malesef korunmadığımız halde ekimin sonunda bat bu ay olsun istiyorum artık bana önerebileceğiniz bişey var mı((( kimyasaldan sonra nasıl hamile kaldınız ne yaptınız nolur cevap verinnn
Ben bu ay ovülasyonla denedim aslında çift cizgi olan günler değerlendirmiştik ondan sonra eşim rahatsızdı soğuk almıştı değerlendiremedik acaba yetmedi bilmiyorum bu ay yine başka bir marka ovülasyon testi aldım gün aşırı ilişkiye giriyoruz Bide yumurtlama günü hergünmü yapsak meniler dışarı akıyor acaba ondanmı diyorum bu ay bide ilişkiye girerken belime yastık koyuyorum etkisi olur mu sence cnmCanım bennde temmuz ayında kimyasal yaşadım Ağustos ayında adet görmeden direk hamile kaldım. Ben yumurtlama günlerini bilmediğim için ovulasyon testi alıp öyle takip ettim değerlendirdim çok şükür hemen hamile kaldım. Sen yumurtlama günlerini biliyor musun canım belki kaciriyorsan o yüzden tutmamistir
Canım onun akması normal fazlası akıyor. Burda söyleyenler genelde yumurtlama günü ve arkasını takip eden 3 gün birliktelik olsun diyorlar . Ama ben öyle yapmadım. Ben sadece yumurtlama günü ve ertesi gün değerlendirme yapmıştık. Yastık felan da koymadım ben hiç canım sadece 15 dkka felan yerimden kalkmadım o kadar . Doktorlar en kolay yolu gün aşırı diyorlar aslında sende bu ay onu yapmışsın. Şuan yumurtlama zmanin geçti demi senin . Birde hangi ovulasyon markası kullanıyorsun .Ben bu ay ovülasyonla denedim aslında çift cizgi olan günler değerlendirmiştik ondan sonra eşim rahatsızdı soğuk almıştı değerlendiremedik acaba yetmedi bilmiyorum bu ay yine başka bir marka ovülasyon testi aldım gün aşırı ilişkiye giriyoruz Bide yumurtlama günü hergünmü yapsak meniler dışarı akıyor acaba ondanmı diyorum bu ay bide ilişkiye girerken belime yastık koyuyorum etkisi olur mu sence cnm
CanIm İnan ben test yapmaktan yorulduydum :) 2 ay önce kimyasal geçirdim 1 ay önce adet olunca soğan kuru kulandım 1 program indirdim oradaki yumurtalama günlerini takip ettim ha bide folibol kulandım dun test yaptım arkadaşlar pozıtıf dıyorKızlarrr bende kimyasal geçirdim Temmuz ayında Ağustos ve Eylül’de olmadı malesef korunmadığımız halde ekimin sonunda bat bu ay olsun istiyorum artık bana önerebileceğiniz bişey var mı((( kimyasaldan sonra nasıl hamile kaldınız ne yaptınız nolur cevap verinnn
Ayyyy çok tsk ederimHaa fitigrafi atabilmissiniznyeni farkettim. Sonuc olarak gebesiniz tebrik ederim
Bizede dua et cnm en kisa zamanda hayirlisiyla bebislerimiz olsnAyyyy çok tsk ederim
Canim yumurtlama zamanıma 1 hafta var adetten var günaşırı birlikte olduk ve olmayaca devam edeceğiz yumurtlamayı takip eden 3-4 gün hergün yapalım diyoruz senceCanım onun akması normal fazlası akıyor. Burda söyleyenler genelde yumurtlama günü ve arkasını takip eden 3 gün birliktelik olsun diyorlar . Ama ben öyle yapmadım. Ben sadece yumurtlama günü ve ertesi gün değerlendirme yapmıştık. Yastık felan da koymadım ben hiç canım sadece 15 dkka felan yerimden kalkmadım o kadar . Doktorlar en kolay yolu gün aşırı diyorlar aslında sende bu ay onu yapmışsın. Şuan yumurtlama zmanin geçti demi senin . Birde hangi ovulasyon markası kullanıyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?