Kimyasaldan sonra çift çizgi

ahesteeee044

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
51
11
8
28
merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay reglime 3-4 gün kala idrar testi yaptım bu şekilde oldu ilk bu şekilde çıktı

Sonrasında bu şekilde oldu korkuyorum ne zaman kan vermeliyim?

Hayırlı olsun pozitif gözüküyor :) ama bence bikac gün daha bekleyin öyle kan verin beta takibi yapmak çok stresli bir süreç adetinize de bikac gün varmış evde fazladan testleriniz varsa bikac gün çizginin koyulugunu da takip edebilirsiniz

Çizgi koyulaşıyorsa beta yükseliyor demek oluyor yani. Evet dediğin gibi geçen ay 2 güne bir kan takibi yapmıştık oldukça yorucu ve merak dolu olmuştu sağlık olsun

Çizgi koyulaşıyorsa beta yükseliyor demek oluyor yani. Evet dediğin gibi geçen ay 2 güne bir kan takibi yapmıştık oldukça yorucu ve merak dolu olmuştu sağlık olsun
Evet ben bundan çok daha silik çizgiyle öğrendim 23 çıkmıştı beta bir hafta 2 günde bir kan verdim sağlık ocağında o kadar stresliydi ki sonrasında kese gözükür mü sonra kalp atışı duyulur mu bunlar gerçekten çok yorucu ve stresli evde test yapiyodum günden güne koyulasiyodu şimdi ki aklım olsa gecikmeden bir hafta sonra falan gider direkt kan verir keseyi görürdüm tabi insan dayanamıyor ama yine de siz bilirsiniz

Şarkıda diyor ya yokluğundan varlığına daha fazla ağladım diye.. tam o durumdayız. Rabbim sağlıklı bir şekilde öğrenmemizi kucağımıza almayı nasip etsin herkese

Şarkıda diyor ya yokluğundan varlığına daha fazla ağladım diye.. tam o durumdayız. Rabbim sağlıklı bir şekilde öğrenmemizi kucağımıza almayı nasip etsin herkese
Amin amin inşallah gerçekten o pozitifi gördüğü andan beri insan endişe korku sevinç birsuru duyguyu bir arada yaşıyor tam olarak sevinemiyosun bile kimyasal mi sağlıklı mi o mu bu mu diye inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Amin hepimiz için en hayırlı olan olsun çok teşekkür ederim

Belirtilerin nelerr ? Koyulaşma olmuş çok güzel benve boyle takiple kana gitme üç gün falan gecikmen olsun bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay reglim gecikmeden test bile yapmam diyerek kendimi şartlı yorum çok stresli bir süreçti biliyosun yasamissin.. rabbim bu ay sana bana ve isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

Merhaba canım dün biraz leke geldi kan verdim 102 çıktı yarın adet günü bakalım

Merhaba canım dün biraz leke geldi kan verdim 102 çıktı yarın adet günü bakalım
Merhaba canım yerleşiyor o zaman rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah burdan güzel sonuçlarını okuyalım inşallah belirtiler nasıldı geçen ayla falan..?

Merhaba canım yerleşiyor o zaman rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah burdan güzel sonuçlarını okuyalım inşallah belirtiler nasıldı geçen ayla falan..?
Rabbimin izniyle belirti olmadı hiç geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum kasık ağrılarım olmuştu iğneden kaynaklı 18 mart tahlil günümdü pozitifdi sonrasında kanamayla sonlandı. Bu ay da 3 gün önce regle 4 gün kala test yaptım akıntım çok fazlaydı herhalde regl olacağım o yüzden bu akıntı diyerek negatif görmek için test yaptım pozitif sonuç da bu şekilde oldu biraz tedirginim geçen aydan Rabbim hayırlısını nasip etsin bana tüm kardeşlerime

Amin hayırlısıyla inşallah

Merhaba kimyasal gebelik olduğunda ki belirtileriniz neydi acaba , kanama , testin pozitiften negatife dönmesi vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…