• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kımyasala hayır dıyenler buraya lütfennn......

pembe_papatya

Görelim Mevlâ neyler , neylerse güzel eyler..
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
662
1.026
113
organık temızlık ve kozmetık urunu olarak ersağ kullanıyorum.. sızce urunler nasıl yorum lutfen..bırde neyı nasıl kullandıgınızı yazın arkadaslar ögrensınler..mesela ben banyo wc yle toz alıyorum cam sılıyorum yataklara sıkıyorum...ya sizzzzz????????????????

domestos benzerı urunler tercıh edıyorum ersagın organık oldugnu soyluyorsunuz ancak ersag da biyosidal urun grupları ıcınde yer alıyor. biyosidal urun tanımı : bir ya da birden çok kimyasal madde içeren kullanıma hazır ürünlere biyosidal ürün denilmektedir.

Sagliga zararlı kimyasallar içermiyor diye biliyorum..yok denilecek kadar az yani.kullanan arkadaşlarım çok memnun bütün ürünlerinden..Dr bile tavsiye ediyor..

Lisabelle konuyu neden taşıdın bulamıyorum. ...

Konu kozmetik markalarındaydı.Temizlik ürünlerinin kozmetik bölümünde olması takdir edersinizki uygun olmaz.Konuyu bulmanıza gerek yok konunuz burda sizde konunun içindesiniz..

İyi okusaydın görürdün canım organik kozmatiklerde diyorum.!!!!!!!ayrıca buraya alışmaya çalışıyorum yeni takip etmeye başladım oyuzden......

İyi okusaydın görürdün canım organik kozmatiklerde diyorum.!!!!!!!ayrıca buraya alışmaya çalışıyorum yeni takip etmeye başladım oyuzden......

Lütfen sözlerinize dikkat ediniz.Benimle ya da hiçkimse ile bu şekilde konuşamazsınız.İyi okusaydın görürdün demek nasıl bir üsluptur.Banyo ,tuvalet temizliğinden , bahsediyorsunuz ondan sonra da kozmetik diyorum diyorsunuz.Şu cümlenizede iyi bakın ''mesela ben banyo wc yle toz alıyorum cam sılıyorum yataklara sıkıyorum...ya sizzzzz???????????????? ''

ersağ ı organik bulmuyorum örn yüzey temizleyicinin içeriğine bakın nrmal yüzey temizleyici ile aynı arap sabunu kullanın

ersag gıbı organık oldugun soyleyen urunler sadce bıyosdal urun grubundadırlar . yanı belılı bır grup bakterı yok etmde etken oldugu dve bı kac kımyasla madde cıerebıldıgı uzerındedır.

Back