How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kimyasal

Umarım hayırlısı olur ama kanama olunca gidiyor büyük ihtimal zaten 800 olunca değer kese görünmüyor ama sadece yatarsanız dikkat ederseniz belki bir ihtimal gebelik devam edebilir
Sen detaylı muayene oldun mu bende olucam kanama gelmesini bekliyoruz ama nasıl araştırıyorlar napıyorlar bilmiyorum ‍♀️ ..

Umarım hayırlısı olur ama kanama olunca gidiyor büyük ihtimal zaten 800 olunca değer kese görünmüyor ama sadece yatarsanız dikkat ederseniz belki bir ihtimal gebelik devam edebilir
Anladım . Sizin durum nasıl oldu değerleriniz falan nasıldı detaylı muane oldunuz mu ?

Kanama gelmesini beklemek yanlış bence siz yinede gidin kontrole kendiliğinden düşücekse zaten kanama olması lazım

Once beta hcg takibi yapılıyor eğer değerlerde düşme ve kanama varsa değer sıfırlanana kadar takip ediliyorsunuz değerler yüksek oldugu halde hala kese görünmüyorsa dış gebelikten süpheleniyorlar dış gebelik daha ciddi bir durum çünkü müdahale etmeleri gerekebiliyor

Kanama gelmesini beklemek yanlış bence siz yinede gidin kontrole kendiliğinden düşücekse zaten kanama olması lazım
Bana söylüyorsan arkadaşım ben doktor kontrolündeyim şuanda değerim 70 de idi ve ilk gebe kaldığımda progestron değerim düşük olduğu için jel kullandırdı doktorum o yüzden geç kaldı 115 değerim 72 ye de düştü kanama olmadan zaten ...şimdide kanamam başladığı gün gidicem detaylı bakılacak ..

Bana söylüyorsan arkadaşım ben doktor kontrolündeyim şuanda değerim 70 de idi ve ilk gebe kaldığımda progestron değerim düşük olduğu için jel kullandırdı doktorum o yüzden geç kaldı 115 değerim 72 ye de düştü kanama olmadan zaten ...şimdide kanamam başladığı gün gidicem detaylı bakılacak ..
Bir sıkıntı çıkmadı değer yükselmiş kesede gözüktü

Sizinki kimyasal degil zaten kanda cikmamis .Ben de kimyasal gecirdim deger once yukseliyor sonra düşüşe geciyor .Zaten kimyasal olunca adet gecmis oluyor ve kanama ara ara devam ediyor parca düşürüyorsun .Idrar testin yanlismis maalesef..
Canm beni hatrladın mı meğersm kimyasalmış bende senn gibi parça düşürüyorum adet gördüm değerm yükselmedi düştü zaten azdı değerim prki sen kimyasaldan ne zaman sonra hamile kaldın cnm?

Canm beni hatrladın mı meğersm kimyasalmış bende senn gibi parça düşürüyorum adet gördüm değerm yükselmedi düştü zaten azdı değerim prki sen kimyasaldan ne zaman sonra hamile kaldın cnm?
8 9 ay sonra canim gecmis olsn

Selam kizlar bende adet gunumde hamile olsgmu ogrendim. Beta hcg 11.80 doktor dusuk dedi kimyasalmis 5 gun kanamam surdu 6. Gun beyaz leke geldi sanirim temizlendi. Hurma cok iyi geliyormus dusukten snra bagdat hurmasi ben ondan yiyorum gunde 2 basladim calismaya bakalim insallah tekrarlanmaz. Hepimiz icin guzel dilekler❤

Back