KİMYASAL UYUŞTURUCU KRİSTAL METH ATEŞ BUZ HAKKINDA

Yani bu tarz insanlar hayatla mücadelesi sıfırdir. Kolay yoldur onlar için. Ve inan o kolay yolda kendini değil en kolay feda edeceği en yakinindakilerdir
Tabi canım hayatta hiç bir zoruluğa göğüs geremiyorlar devamlı beyinlerini uyuşturuyorlar ne bilim ya . Biliyo musun hayatta en korktuğum şeylerden biriydi ve başıma geldi Allah beterinden korusun hepimiz için

Rabbım yardımcınız olsun inşallah böyle insanların kendisine gram üzülmem ama annesi babası ne hayal kırıklığı ne çabalar vermiştir.
Hepimizin evladı kardeşi eşi dostu var kınamamak lazım başa ne geleceğini bilemeyiz.

Maalesef uzaktan da olsa tanıdığım 2 kişi çok kötü bir şekilde hayatlarını bitirdiler

Artık üzülemiyorum inanınki . Mücadele ettim bir anda çekip gitmedim . Ki gidebilirdim çünkü böyle değildi .
İşte hayatını bitireceklerden biri de çocuğumun babası
Nasıl bitirdiler öldüler mi ne oldu

Merhaba bir buçuk yıldır bende aynı durum yüzünden boşanma aşamasındayım araştırdım yazılanları okudum hep aynı durum sanırım içtikleri kabul etmiyorlar

Bir buçuk yıldır içtigine ikna etmeye çalışıyorum ama kabullenemiyor iyice kötüleşti bana iftiralar attı kafasının içinde sesler duyuyor onu yönlendiriyor artık beynini tamamen ele almış yinede üzülüyorum bu duruma boşansamda kendi yuvamız yıkılmasın istiyor ama vazgecmiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…