Kimyasal sonrası hala regl olmadim

Damlistanbulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2019
40
17
3
32
Merhaba,kizlar. Haziran da düşük yaptim 7 haftalikken ve ilk gebeligimdi. Gecen ay 10 ağustosta reglim bitti. 16 ağustosta siddetli agriyla az kanamam oldu meger gebeymisim ama kimyasal gebelik. 2 gün devam etti kanama ama cok az sekilde. Ve hala regl olmadim. 5 gun once ovulasyon testi yaptım koyu sonuc çıktı, sonra diger günler birkac defa yaptim rengi siliklesti. Bugun tekrar yaptim ovulasyon testi ve sonuc yine koyu çıktı. Ama gebelik testi pozitif çıkmıyor. Sag alt karnimda batmalar hissediyorum ve ates basıyor vücuduma. Sizce gebe miyim?

Son düzenleme:
Yurtdisindayim, doktorumu degistirecgm. Ekimin sonunda randevu. Kan vermek icin kolay kolay yer bulanamiyor, geri ceviriyorlar. Bu yuzden ne yapacgimi şaşırdım.

Allah kolaylık versin,türkiyede olsaydın sorun olmazdı kan vermek,,hayırlısı dıyelım canım beklemekten başka çare yok gibi, adet olmazsan gebelik testini tekrarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…