Teşekkürler ben beklemeye devamEvet normal adetle attım benimki küçüktü baya o yüzden çok fark etmedi sadece 1 hafta gecikti birde benim adetim 5 gün sürerdi bu 7 gün sürmüştü. Lekelenme de olsa onun bitimini baz almalısın bence çünkü bende öyle duymuştum en hafif leke bile adet sayılıyormuş
Sonuçlar güzel olsun da beklemek önemli değilTeşekkürler ben beklemeye devam
Kesinlikle katılıyorumSonuçlar güzel olsun da beklemek önemli değil
Merhaba nasılsınız peki bir belirti var mı ben günüm geçince test yapacağım diyorum ama günler zor geçiyor siz de durumlar nePembe leke ve kasık ağrısı gebelik gibi duruyor inşallah sağlıklı gebeliklerimize kavuşma vaktimiz gelmiştir bende günümü bekliyorum günümüz aynı haber verin lütfen sizde beraber pozitifleri görmek dileğiyle
Kasık ağrısı ve sırt ağrısı yaşamıştım öğrendiğimde kasık ağrısını tekrar yaşadım geçti biraz ara ara oluyo ama sırt ağrısı hala var normal hayatımda hiç yaşamadığım ağrılar olduğu için çok umutluyum bu ay Allah nasip ederse hamile gibi hissediyorum test konusunda bende beklemek istiyoeum henüz yapmadım geçen sefer yedi gün önce silik dört gün sonra net iki çizgiyi görmüştüm ama bekliyorum bakalım gerçi erken test yapmayın kimyasalsa adetle gider üzülürsünüz diyorlar ama benim kanamam bir ayıbulduğu için ben illa öğrenirdim çünkü düzenli 3 gün sürer normalde 4 sondur bilemiyorum kusura bakmayın uzun olduMerhaba nasılsınız peki bir belirti var mı ben günüm geçince test yapacağım diyorum ama günler zor geçiyor siz de durumlar ne
Hiç bu kadar bel ağrısı çekmemiştim regl dönemimde de dahi. Bir de akıntım arttı regl oldum sanırım diye WC ye gidiyorum o kadar ıslatıyor çünkü çamaşırımı ama regl değilKasık ağrısı ve sırt ağrısı yaşamıştım öğrendiğimde kasık ağrısını tekrar yaşadım geçti biraz ara ara oluyo ama sırt ağrısı hala var normal hayatımda hiç yaşamadığım ağrılar olduğu için çok umutluyum bu ay Allah nasip ederse hamile gibi hissediyorum test konusunda bende beklemek istiyoeum henüz yapmadım geçen sefer yedi gün önce silik dört gün sonra net iki çizgiyi görmüştüm ama bekliyorum bakalım gerçi erken test yapmayın kimyasalsa adetle gider üzülürsünüz diyorlar ama benim kanamam bir ayıbulduğu için ben illa öğrenirdim çünkü düzenli 3 gün sürer normalde 4 sondur bilemiyorum kusura bakmayın uzun oldusizin belirtiniz var mı neler hissediyorsunuz
Arada bende yaşıyorum o korkuyu çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz Allah yüzümüze güler inşallah zamanlarımızın aynı olması da çok güzel oldu beraber güzel haberler veririz bir kaç güne inşallahHiç bu kadar bel ağrısı çekmemiştim regl dönemimde de dahi. Bir de akıntım arttı regl oldum sanırım diye WC ye gidiyorum o kadar ıslatıyor çünkü çamaşırımı ama regl değil
Yaaa inşallah ben sanırım 29 unda yapacağım testiArada bende yaşıyorum o korkuyu çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz Allah yüzümüze güler inşallah zamanlarımızın aynı olması da çok güzel oldu beraber güzel haberler veririz bir kaç güne inşallah
Ben biraz daha erken yapmak istiyorum bakalım emin değilimYaaa inşallah ben sanırım 29 unda yapacağım testi
Testi zamanına çok az kaldı nasılsınAy ne güzel bir topik böyle umut olalım birbirimize bende geçen ay kimyasal geçirdim değerim çok yükselmedi geç döllenmeydi ama olsun ablamda ilk gebelikte kimyasal geçirip diğer ay normal hamile kalmış yeğenim 6 yaşında şuanbakalım Şubat bize uğurlu gelir umarım pazar günü test günüm femara+otrivelle kullanıyorum iki aydır
Az önce dayanamayıp yaptım bi tane ama bişey çıkmadıTesti zamanına çok az kaldı nasılsın
Erken olduğu için de olabilir umutsuzluğa kalpılmAz önce dayanamayıp yaptım bi tane ama bişey çıkmadı
Henüz umutsuzluğa kapılmak için erken Allah büyüktür hayırlısı ile nasip ederde güzel haberlerimizi alırız inşallahAz önce dayanamayıp yaptım bi tane ama bişey çıkmadı
Ya aslında çok çok silik fotoğraf çeksem belli olmayacak şekilde çizgi var bir erken gebelik yaptım şu hani predictor mu ne 6 gün erken çıkaran sözde birde kaset ikisinde de öyle sonra dayanamayıp çok saçma ya dediğim ovulasyon testi yaptımErken olduğu için de olabilir umutsuzluğa kalpılm
Henüz umutsuzluğa kapılmak için erken Allah büyüktür hayırlısı ile nasip ederde güzel haberlerimizi alırız inşallah
Ayy harika habeer hadi inşallah olacak annesi o daha minicik olduğu için siliktirYa aslında çok çok silik fotoğraf çeksem belli olmayacak şekilde çizgi var bir erken gebelik yaptım şu hani predictor mu ne 6 gün erken çıkaran sözde birde kaset ikisinde de öyle sonra dayanamayıp çok saçma ya dediğim ovulasyon testi yaptımoda pik olmuş nerdeyse bilemedim
İnşallah öyledir inşallah daha erken olduğu için tam görememişimdirAyy harika habeer hadi inşallah olacak annesi o daha minicik olduğu için siliktirMucizene kavuşma zamanın gelmiştir umarım sen kendine dikkat et bu süreçte
İnşallah öyledir ama bence zaten öyleİnşallah öyledir inşallah daha erken olduğu için tam görememişimdir
Benim bata beş gün var ve kahverengi lekelenmem var şuan inşallah yerleşmr kanamasıdır lütfen bana da dua eder misiinÇokça aminnn
İnşallah yerleşme kanamasıdır inşallah buay hepimiz pozitifi görürüz Allah'ımBenim bata beş gün var ve kahverengi lekelenmem var şuan inşallah yerleşmr kanamasıdır lütfen bana da dua eder misiinnormalde zamanında olurdum ve kırmızı başlardı umudumu koruyorum inşallah öyledir ya
Amiinnİnşallah yerleşme kanamasıdır inşallah buay hepimiz pozitifi görürüz Allah'ım