KİMYASAL GEBELİK SONRASI TEST SONUCU

Günün kaç gün geçmisti acaba test yaptığında benim 13 gün geçmisti ve bundan daha silikti çizgi dün kan verdim 58.8 kimyasal olabilir mi?
Merhabalar , Kusura bakmayın yeni gördüm batağıdır girmiyordum siteye iki defa üst üste kimyasal yaşadığım için . Benim 8 gün geçmişti ama artmadı sonrada adet gördüm zaten . Umarım Sizin Hersey yolundadır . Sağlıklı bir gebelik yasamanız dileğiyle

Ben de bugün kimyasal gibi geçirdiğimi öğrendim değerim 39'du 3 gün önce Şimdi 23'e düşmüş kahverengi lekelenmem var sizde lekelenme falan oldu mu, dahası ilk kahverengi sonra kırmızımsı Koyu pembe gibi Akıntım oldu lekelenmeden fazlaydı Biraz sonra tekrar kahverengiye döndü Doktor bir haftaya kadar adet görürsün dedi Şimdi Benim Bu Yaşadığım adet değil mi Fikri olan var mı yani kahverengi Akıntım devam ediyor ince çizgi halinde, Ayrıca bu kimyasalı düşürmek Adete giriyor mu kafam çok karışık
Merhabalar , Kusura bakmayın yeni gördüm yazdıklarınızı . İki defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim ve adetim daha bu ay düzene girdi . Normalde kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik olur derler umarım Sizin için öyle olmuştur .

X