• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kimyasal peling yapan veya yaptıran varmı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

meryemyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
189
5
96
Düzce
Merhaba kızlar.yüzümde güneşten kaynaklanan kahve rengi lekeler ve çenemde sivilce izleri var.doktor kimyasal peling önerdi seansı 100tl miş.ben balıklama atlamak istemedim.kimileri evde kendimiz yaptık diyorlar.hastanedemi yaptırmalı güzellik merkezine mi gitmeli yoksa alıp evde kendimizmi yapmalıyız.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

canim benimde sivilce izlerim vardi 7 8ayda gecti kendi yontemlerimle cunku kimyasal peeling denilen olay asitler ve enzimlerle yani meyvelerle hazirlaniyor sanirim .ben duzenli olarak neutrogena pembe greyfurt ve neutrogena deep clean daily scrub kullandim halada kullaniyorum biri bitiyor digerini aliyorum :) herkes cildimin cok puruzsuz oldugunu fondoten kullanip kullanmadgmi sorar ama kullanmiyorum ve yakindan bakinca gozeneklerim oldugunu dusunuyorum bunun disinda cildimdeki duzelmeden cok memnunum vede haftada iki kez kilger kil maskesi yapiyorum arada da yumurta aki maskesi yapiyorum gozenekleri skilastiriyor cildim karma sanirim alnim burnum yaglanir ama dudak cevrem yanaklarim hafif kurudur

Son düzenleme:
Back