ben yaptırdım, bir seans doktoruma yaptırdım, sivilce tedavisi gördüm önce,sonrada kalan lekeler için yapalım dedi, bende ok dedim, birazda korkarak yaptırdım yanarmıyım, daha kötü olur mu filan, bütün kötü senaryolar kafamda gittim ,doktorum merak etme bu tca, sadece salistik asit, öyle yan etkileri yok, sadece soyulursun dedi, neyse yaptırdım ben, yanma hissi oldu, ilaç kuruyana kadar, sonra sildi, yıkadım yüzümü, aynaya baktıgımda korktugum senaryolardan hiçbiri yoktu, çıktım gittim, bepanten sür, bir de güneş koruyucu dedi,
buaray kadar her şey normal, ama eve gittiğimde yüzüm kıpkırmızı, sol yanağım yer yer kahve kabuk olmuştu. yani korktugum başıma geldi, resmen yanık gibi oldu, eşim eve geldiinde kim yaptı sana bu diye bir çığlık atışı vardı ki, hala yüzü gözümün önünde, resmen dayak yemiş gibiydim, neyse ben tabii çok pişman oldum, ama artık iş işten geçti, bol bol bepanten sürdüm, ertesi gün işe gidemedim, salı günü yaptırmıştım, tamamı pazar günü geçti, yani 5 gün öyle yaralı bereli dolaştım, faydası oldu mu derseniz, evet bir aydınlanma oldu, güneş lekelerim yer yer geçti, tam bir düzelme olmadı, zaten doktorum 3-4 kere yaptırman gerek demişti, ama ben bi daha cesaret edemem dogrusu,