Kimyasal Peeling,dermabrazyon nedir?

cnm merhaba. bu dediğin salisilik asit+ laktik asit i nerden temin edebiliriz. bi de bunların kombinasyonları ne % kaç a kaç yani? tşk ler
bu asit dermatologların ve güzellik merkezlerininde kullandıkları bir karışım tatlım bunları eczaneden yada her hangi bir mağazadan temin edemezsin bulsanda çok pahalıya mal olur.
Örneğin tca peelingi bazı eczanelerde satılıyormuş ama 300 tl civarı :52:
Ben iki ürünüde gittigidiyor sitesinden güvenilir bir üyeden alıyorum yurt dışından getirtiyor tca ilacı 45 TL salisilik asit + laktik asit karışımıda 25 TL'ye getirtebilirsin.
O site üzerinden satıcıdan ürünleri alan bir kaç müşteriye ulaşıp bilgi almak için mesaj atmıştım 2 tanesi dermatolog çıktı :52:
40 seanslık ilacı 45'e al seansını 170'den uygula oh ne ala.
İstersen sana özel mesajdan irtibat linkini yollarım.
Soruna gelecek olursak salisilik asit laktik asit karışımını sen hazırlamıyorsun skin renu markasının kendi hazırladığı bir asit zaten tek şişe 2 karışımı barındırıyor.
5v6kw0.jpg

Sen sadece bu şişeyi 200 ml tonik içersine cilt tipine göre yarısını yada tamamını döküp tonik kullanır gibi kullanıyorsun.
Zaten her toniğin içersinde salisilik asit bulunur ama çok düşük oranlarda olduğu için çok büyük bir fayda sağlamaz.
Laktik asitde kırışıklık tedavi için üretilen ilaçlarda bulunan bir asit türüdür kolojen salgısını hızlandırır ve anti aging yapar.
Burada amaç salisilik asitin faydalarını maksimize etmek ve laktik asitinde aşağıdaki yararlarından faydalanmak.
copy paste yapayım :9:

LAKTİK ASİT: ( GENÇLEŞTİRME ASİDİ )

SÜT ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLİR.
KIRIŞIKLIĞA KARŞI ÜRETİLMİŞ TÜM ÜRÜNLERDE BULUNUR. PEELİNG ETKİSİ ORTA SEVİYEDEDİR.
GÖZENEKLERİ SIKILAŞTIRMA ÖZELLİĞİ VARDIR.
EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ DE KOLOJEN SALGISINI HIZLANDIRMAKTIR. BU BAĞLAMDA MÜKEMMEL BİR ANTİ-AGİNG DİR.
YAŞLILIK BELİRTİLERİNİ YOK EDER. YARDIMCI BİR PEELİNG ASİDİDİR.

Son düzenleme:
salisilik asitide ekliyim :)

SALİSİLİK ASİT:

PROBLEMLİ YAĞLI VE AKNELİ CİLTLER İÇİN ÜRETİLMİŞ TÜM ÜRENLERİN İÇERİĞİNDE BULUNAN BİR VAZ GEÇİLMEZDİR.
ANCAK İÇERİKLERİNDE % 1 YADA % 2 GİBİ ORANLARDA BULUNUR VE BU ORAN UZUN VADELİ KULLANIMLARDA ETKİ GÖSTERİR.
SALİSİLİK ASİT, MANTAR , BAKTERİ VE MİKROPLARI YOK EDEN BARINMASINI ENGELLEYEN BİR ASİT OLMASININ YANI SIRA. CİLT YAĞLANMASINI ÖNLEYEN VE GÖZENEKLERİN EN DERİNLERİNE ULAŞARAK BAKTERİ VE YAĞLARI TEMİZLEYEBİLEN NADİR ASİTLERDENDİR.
SEBUM SALGISINI NORMALE ÇEVİRİR.
GÖZENEKLERİ MİNİMİZE EDER.
ÜST DERİNİN YENİLENMESİNİ HIZLANDIRIR.
CİLDİ EN GÜZEL TEMİZLEYEN ARINDIRAN ASİTLERDEN BİRİDİR.

slm ben glicolik asit %25 oranıyla kimyasal peelinge başladım yüzü alıştırmak için devamında %35 ve% 50 ile ilerliyeceğim.haftada 1 kez uyguluyorum
2.uygulamada farkını gördüm.kışın yapılması uygundur güneş kremi mutlaka kullanılmalı,kararma olmuyor benim cilt tipim hassas olmasına rağmen.Tavsiye ederim.

Benim icin bol sans dileyin arkadaslar :58: bu hafta dermabrazyon ameliyatim var.Cok korkuyorum :18: umarim hersey cok güzel olur hepimiz icinde...

arkadaşlar bacağında batık lekeleri olup mikrodermabrazyon yaptıran varmı??? çok acilll arkadaşlar....

Ya bende evde tca uygulamasi yapmak istiyorum tirsiyorum cok.bide alnimda puturcuklu sivilceler minik minik 2 aydan beri gecmiolrda neden anlamadm alnimda sivilce olmazdi hic.onlara da etki eder mi acaba?

evde tca kullanımına 20 gün önce başladım. dün de 2. seansımı yaptım. harika sonuçlar alıyorum. tavsiye edebilirim.

Back