- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 6 yıl önce güneş lekeleri için kimyasal peeling yaptırmıştım. glikolik asit uyguladı doktorum 9 seans devam ettim hem de yaz ayı olmasına rağmen ama çok dikkat ettim gündüz saati dışarı çıkmamaya özen gösterdim. evdeyken bile 2 saat arayla 50 faktörlük güneş kremi kullandım. sonuç mükemmeldi. cildim bebek gibi pürüzsüz ve pırıl pırıl oldu. peeling süresince ayrıca evde neostrata skin lightening gel kullandım günde 2 kez.. ama cildin yenilenmeye zaman zaman ihtiyacı oluyor. bu yıl yeniden başladım geçen seferki kadar ihtiyacım yok şimdilik 2 seans gittim ve yine cildim parladı. maliyeti biraz fazla gelebilir ama sonuç için değer bence..hihoyyyt
ilk seansta fark oluyomu peki banada glikolikasitle bidefa peeling yaptılar hiç bi etkisi olmadı doktor soyulma falan olabilir dedi obile olmadı 40 ytl vermiştm o zaman renk açıyomu bide
lekenin derinliğine bağlı.. son zamanlarda oluşmuş yüzeysel lekeler varsa 1 olmasa bile 2-3 seansta cilt düzeliyor. yani benim öyle oldu.ama 1 seansta kesin sonuç alamazsın.. bir de sana yüzde kaç uyguladılar bu da önemli. ilk seansta cilt alışkın olmadığı için reaksiyon gösterebilir diye genelde düşük yüzdeli peeling yapıyorlar. mesela ben de ilk gittiğimde doktorum %50 ve %35 i karıştırarak uyguladı.. çok fazla bir değişiklik olmadı 2. seanstan itibaren artık %70 e geçtik. cildim daha parlak ve genç görünüyor artık. iyi sonuç almak istiyorsan en az 5-6 seans devam etmelisin. ben de şuan seansına 80 tl veriyorum. 6 yıl önce izmirde 90 tl ye yaptırmıştım:sm_confused:
glikolik asitte soyulma çok az olabiliyor. tca peeling yaptırısan o tam olarak soyuyormuş çalıştığım için ona cesaret edemedim.
arkadaşlar bende önümüzzdeki ay yaptıracam.dr. yüzümdeki izlerin dermabrazyonla çözüleceğini söyledi.ama ben hala endişeliyim ve istanbulda iyi bir plastik cerrah önerebileck arkadaşım varmı?yada daha önce bunu geçirmiş birinin tavsiyesine çok ihtiyacım var..
Arkadaslar bilginiz olsun eger arayan arastiran varsa cünkü ben bu konuda bilgi alamamistim direk dermabrazyon yaptiran bir kisiden. Ben dermabrazyon yaptirmaya karar verdim ve doktora gittim doktor lokal anestezi ile bana deneme yapti yüzümde görülmeyecek ufak bir alana ve 3 ay beklemeye birakti eger 3 ay sonucunda cildim iyibir iyilesme gösterirse bu ameliyati local olarak yapicak (yanaklarima) .Bugün kontrole gittin buarada bugün 3. gün ve bana cok iyi bir gelisme göstermis dedi böle giderse leke olusmazsa 1 ayin sonunda bile bu ameliyati yapabalir bakalim insallah iyi sonuc aliriz a.s .. Merak eden olursa daha detayli anlatabilirim.. iyi günler hepinize..
izmirde nereye gittiniz ? fiyat nedir ? sonrasinda cildiniz cok yiprandi mi ? rahatca ise gidebildiniz mi ?
tabii ki deneme yapilan bolge icin soruyorum.
ben local oldugum icin o bölgeye serum enjekte ettiler ve yanagimi sisirdiler. ben cuma günü oldugum icin sadece cuma günü gitmedim is e yüzümün siside ertesi gün indi hemen. Normalde 3 güne kadar sürebiliyomus.Pazartesi doktor kontrol ettiginde cok iyi dedi sonuc icin, cok kücük bi alan oldugu icin ben pek bisey anlamadim ama ne aci ne agri hissettim. Ilk gün cok sisti yüzüm ve igrenc gözüküyordum sempatiksalakcinni . Ben suan yurtdisinda yasiyorum ve amaliyati burda oldum . Izmirde cok yer aramistim gecen sene ameliyat icin ama hic bir yer bulamadim cild doktorlarinin cogu bilmiyo bile maalesef. Fiyata gelince test icin para almadilar bile ama gercek amaliyat icin bilmiyorum suan. Test yapilan bölge kücük parmak tirnagi kadar bi yer hafif pembe mutlaka yipranmistir ama hissetmiyorum suan tüm yanagima olunca bilmiyorum nasil olur. Suan tek korkum leke kalmasi onun icin de davamli günes kremi sürüyorum. Eger yaptirmak istiyorsan su zaman cok iyi bir zaman ve iyi bir doktor bulursan korkma bence ben genel amaliyati olunca gene yazarim biseyler insallah iyi olur hersey :Saruboceq:
Kızlar güzellik merkezlerinde kimyasal peeling önermem çünkü uzun seanslar gerektirdiği için glikolik asit uygularlar ve hiç bir yararını göremezsiniz seni merkeze bağlamak içinde 15 günde bir tekrar çağırırlar.kimyasal peeling seansı 170 lira olacağını söyledi doktor,birde dermaroller dan bahsetti o daha etkili bir yöntemmiş,sivilce sonrası izler ve gözenekler için..
Kızlar güzellik merkezlerinde kimyasal peeling önermem çünkü uzun seanslar gerektirdiği için glikolik asit uygularlar ve hiç bir yararını göremezsiniz seni merkeze bağlamak içinde 15 günde bir tekrar çağırırlar.
15 günde 170 tl'den hesap ed 12 seans yaptırıp sonuç alamayanlar var.
Glikolik asit uygulamalarının asıl nedeni işin maddiyat kısmı, kullanıcı için avantajı kabuksu bir şekilde soymaz, hafif soyar ve fazla kızartmaz ama yüzeysel bir soyulma yaşanacağı için uzun seans gerektirir.
Sana tavsiyem tca peeling uygulayan bir merkeze yaptır tek seansda problemin derinliğine göre cildinde %80'e varan düzelme sağlar.
%15 tca alıp evde kendinde uygulayabilirsin ben dermatologların kullandığı tca kimyasal peeling ilacını aldım evde kendim uyguluyorum.
yılan derisi soyar gibi soyuyor ama 1 hafta eve kapanman gerekiyor çünkü kızarıklık 3 günde geçiyor ve deri kalın soyulduğu için bitene kadar rahatsız edici görüntü oluşuyor.
Ama bittikden sonra bebeksi, pespembe, lekelerden arınmış ve sıkılaşmış bir cilt ortaya çıkıyor.
Hedeflenen seviyeye kadar 4 yada 6 seans 15 günde bir uygulanabilir istediğin düzeye geldikden sonrada iyi bir bakımla 1 sene bu görüntüyü korur.
Glikolik asitle aylarca gider gelirsin olan parana olur çektiğin sıkıntıda cabası.
Eğer şişesini alıp kullanırsan bölgesel uygularsan 40 seans tüm yüze uygularsan 20 seans gider tabi kullandığın miktarda burada belirleyici olur.
Günlük cilt temizliği içinde salisilik asit + laktik asit kombinasyonunu öneririm.
toniğin içine dökerek hazırlanır mükemmel bir güzellik formülüdür.
salisilik asit + laktik asit faydaları:
* GÖZENEKLER SIKILAŞIR
* YAĞ SALGISI AZALIR
* AKNE VE SİVİLCE ÇIKIŞI YOK OLUR YADA MİNİMUMA İNER
* KIL DÖNMELERİNİ YOK EDER.
* TÜM İZLER ZAMANLA YOK OLUR
* KIRIŞIKLAR AZALIR
* CİLT TONU DÜZELİR
* MÜKEMMEL BİR TEMİZLİK ELDE EDİLİR
* BAKTERİ, MİKROP VE MANTAR YOK OLUR
* KULLANIMA BAŞLADIKTAN 15 GÜN SONRA CİLTTE CİDDİ OLUMLU FARKLAR GÖRÜLÜR.
* KULLANIM SONUCU CİLDİN NEFES ALDIĞINI HİSSEDERSİNİZ.
* TCA KİMYASAL PEELİNG UYGULAMALRINDAN 3 GÜN SONRA UYGULANDIĞINDA SOYULMA SÜRECİNİ HIZLANDIRIR.
* DÖRT MEVSİM KULLANIMA UYGUNDUR.