• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal mı, testsel mi?

mncnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
183
176
53
33
Bayanlar merhaba 🤗

İlginç bi durum içindeyim, ben çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim🤲🏻

BAT 30 Haziran
Yaklaşık 7-8 gündür pek çok gebelik belirtisi yaşadım
Ateş basması, uykuya meyil, göbek deliği altı gebelik çizgisi, göğüs ucu çevresi genişlemesi vb.
3 gün önce ovülasyon testi yaptım baya bordo çıkınca 2 gün önce yani BAT'a 4 gün varken predictor erken test yaptım ve silikte olsa çift çizgiydi.
Ama bugün BAT'a 2 gün varken tekrarladım aynı testi ama tek çizgi çıktı 😔 epey şaşırdım, üzüldüm.
Kimyasal mıdır sizce 😔
Böyle bi durum yaşayanınız var mı? 🙄

Son düzenleme:
Bazen testler de öyle çıkabiliyor çizgi .. bozmayın moralinizi inşalalh hayırlısı olur sizin için

Burada yazdığınız her belirti gebeliğin nerdeyse ileri ki aşamalarında görünen özellikler.. Hele göbek çizgisi filan daha ileri haftalarda gözlenen özellikler.
Canım bu yazdıklarını inşaallah yaşamak nasip olur o zaman ne dediğimi daha iyi anlayacaksın...
Allah gönlüne göre versin 🙏🏿

Burada yazdığınız her belirti gebeliğin nerdeyse ileri ki aşamalarında görünen özellikler.. Hele göbek çizgisi filan daha ileri haftalarda gözlenen özellikler.
Canım bu yazdıklarını inşaallah yaşamak nasip olur o zaman ne dediğimi daha iyi anlayacaksın...
Allah gönlüne göre versin 🙏🏿

Araştırırken pek çok yerde ilk dönemde de nadiren olabileceğini gördüm 🙄 çok şaşırtıcı. Uyku yada ateş psikolojik olsa bile göğüs ve çizgi de mi psikolojik acaba, olabiliyor mu bedensel psikolojik belirti?

Bu belirtileri yaşamanız pskolojik zira bu kadar erken dönemde bu belirtiler olmaz testiniz yanlış çıkmış

Kimisinde erken dönemde olabiliyor diye okumuştum, şaşırdım gerçekten bende görünce onları 🙄
Şaşırtıcı belirtiler, psikolojik olabilecek gibi diildi 😔 teşekkür ederim cevabınız için 🤲🏻

Araştırırken pek çok yerde ilk dönemde de nadiren olabileceğini gördüm 🙄 çok şaşırtıcı. Uyku yada ateş psikolojik olsa bile göğüs ve çizgi de mi psikolojik acaba, olabiliyor mu bedensel psikolojik belirti?
Bence tamamen size öyle geliyor... Kendimden biliyorum gögüste damarlanma arardım belirti hemen görürdüm mide bulantısı bas dönmesi ne ararsan vardı ama bir türlü hamile çıkmıyordum.. Kızıma hamile kaldım ve simdi bu bebeğe ikiside de mide bulantısı 8.haftalarda anca basladı ve bastaki o benim belirti saydığım mide bulantısı da neymis ki gercek mide bulantıları yanında 😆
Kızımda gebeliğin son aylarına yakın o göbek çizgisi olmustu.. O çizgi genelde göbek belirginleşip büyüdüğünde olusuyor... Bu bebiş de misal hala yok o çizgi..olusmadı daha..
Ates basması özellikle yne son aylara yakın çok olur.. Uykuya eğilim bazı dönem oluyor bazı dönem olmuyor... Memelerde büyüme ve bas cevresi koyulasması vs de bende su sıralar daha yogun mesela ama basta kesinlikle yoktu sadece memede hassasiyet vardı... Üstelik bende gebeliğimi erken öğrendim adete 5gün vardı...
Canım sen çok istediğin için bunların hepsi sende var gbi olıyor 😊

Kimisinde erken dönemde olabiliyor diye okumuştum, şaşırdım gerçekten bende görünce onları 🙄
Şaşırtıcı belirtiler, psikolojik olabilecek gibi diildi 😔 teşekkür ederim cevabınız için 🤲🏻
Bırakın Erken dönemi bu belirtileri 6aylık hsmileyim daha yeni yaşamaya başladım gögügs kararması göbek çizgisi vs.. zaten hamilelik belirti vermez bunu unutmayın allaha emanet

Bence tamamen size öyle geliyor... Kendimden biliyorum gögüste damarlanma arardım belirti hemen görürdüm mide bulantısı bas dönmesi ne ararsan vardı ama bir türlü hamile çıkmıyordum.. Kızıma hamile kaldım ve simdi bu bebeğe ikiside de mide bulantısı 8.haftalarda anca basladı ve bastaki o benim belirti saydığım mide bulantısı da neymis ki gercek mide bulantıları yanında 😆
Kızımda gebeliğin son aylarına yakın o göbek çizgisi olmustu.. O çizgi genelde göbek belirginleşip büyüdüğünde olusuyor... Bu bebiş de misal hala yok o çizgi..olusmadı daha..
Ates basması özellikle yne son aylara yakın çok olur.. Uykuya eğilim bazı dönem oluyor bazı dönem olmuyor... Memelerde büyüme ve bas cevresi koyulasması vs de bende su sıralar daha yogun mesela ama basta kesinlikle yoktu sadece memede hassasiyet vardı... Üstelik bende gebeliğimi erken öğrendim adete 5gün vardı...
Canım sen çok istediğin için bunların hepsi sende var gbi olıyor 😊

Olabilir tabiki haklısınız belkide psikolojik tamamen, birazda önce ovülasyon testinde pik akabinde çift çizgi görünce heyecan yaptım sanırım 😔
bakalım 2 gün sonra kırmızılar gelecek mi 🤗
Belirti kişiden kişiye değişme gösterir belkide var üzülme diye kendimi avutuyorum şu an 🙊😄

Bırakın Erken dönemi bu belirtileri 6aylık hsmileyim daha yeni yaşamaya başladım gögügs kararması göbek çizgisi vs.. zaten hamilelik belirti vermez bunu unutmayın allaha emanet

Cevabınız için teşekkür ederim.
Ancak başlıkta da göreceğiniz gibi benim sorunum ve sorum belirtiler diildi zira belirtiler her kişide farklılık gösteriyor. Sizin gebeliğiniz ile bir başkasınınki farklı.
Ben testten sıkıntılandım. Sorunum önce pozitif görüp umutlanmak sonra negatif görüp hayal kırıklığı yaşamamdı.
Test yapmayıp regl olsam bende sizler gibi psikolojik olacağını düşünecektim.
İnsanoğlu işte bir umut başka yaşayan var mı diye soruyor.

Sizde Allaha emanet olun.

Olabilir tabiki haklısınız belkide psikolojik tamamen, birazda önce ovülasyon testinde pik akabinde çift çizgi görünce heyecan yaptım sanırım 😔
bakalım 2 gün sonra kırmızılar gelecek mi 🤗
Belirti kişiden kişiye değişme gösterir belkide var üzülme diye kendimi avutuyorum şu an 🙊😄
Evet kesinlikle kişiden kişiye değişim gösteriyor ama bu dedikleri için en azındam adet üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor belki Daha bebiş rahme yerlesmedir bile... 😊
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canom 😊

Göbek çizgisi mümkün değil ilk zamanlar çıkmaz son zamanlarda çıkar belirtiler kişiye göre değişir ama sizin yazdıklarımız hamileligin son dönemlerinde olur canım. Testini yenile istersen inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin canım

Back