Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim.Rabbim tez zamanda inshallah kismet eder bi daha normal gebelik.Benim de Mayıs da kimyasal dedi doktor ama ben arkasina 1 ay cektim kanama yara enfeksiyon. Hala hamile kalmadim hayırlısı
Amin canım inşallahAy canim cok sukur.Umut oldun bize de.Rabbim sag salim kucagina almayo nasib etsin inshallah.
Canim doktora gitdinmi?Ilac tedavisi gordunmu ?
Benim 54cikdi batin 1ci gunu.7gun sonra kahve rengi akintim oldu.Acile gitdim.beni birakmadilar.Ertesi gun kan degerim 15cikdi.Yani 8gun sonra.Zaten adet oldum ve 2gun sonra 8oldu kan degerimAmin canım inşallahdoktora gittim ilaç tedavisi görmedim canım sadece bu ay yumurta takibi yaptırdık öyle birlikte olduk eşimle. Doktor kimyasal değildir dedi bana sizin değerler birden mi düştü benim 70 den 1.20 ye düştü ertesi gün adet olmuştum
Isteyen herkese Rabbim nasip etsinGecmis olsun canim.Rabbim tez zamanda inshallah kismet eder bi daha normal gebelik.
Ama benimki birden düştü mesela bugün gittim 70 2gün sonra 1.20 ertesi gün adet oldum öyle hem hastaneye yatış flan da yapmadım dr ondan imkansız makine hatalı olabilir dedi değerlerin yavaş düşmeli 70 yüksek bi değer birden düşmez demişti. Ben dr gitmeden önce kimyasalım diye düşündüm hatta bende burada böyle bi konu açtım sağolsun kızlar yorum yaptı kimyasal geçirip hamiş kalanlar çok var umut oldu çok şükür bu ay bende çift çizgiyi gördüm. İnşallah sizlerden de hamiş haberini alırız canım benimBenim 54cikdi batin 1ci gunu.7gun sonra kahve rengi akintim oldu.Acile gitdim.beni birakmadilar.Ertesi gun kan degerim 15cikdi.Yani 8gun sonra.Zaten adet oldum ve 2gun sonra 8oldu kan degerim![]()
Canim evde test yapmamismiydin?Ben evde tam 4test yapmisdim.Inanamiyordum hamis olduguma.Zaten oyle ruya gibi geldi gecdi.Ama benimki birden düştü mesela bugün gittim 70 2gün sonra 1.20 ertesi gün adet oldum öyle hem hastaneye yatış flan da yapmadım dr ondan imkansız makine hatalı olabilir dedi değerlerin yavaş düşmeli 70 yüksek bi değer birden düşmez demişti. Ben dr gitmeden önce kimyasalım diye düşündüm hatta bende burada böyle bi konu açtım sağolsun kızlar yorum yaptı kimyasal geçirip hamiş kalanlar çok var umut oldu çok şükür bu ay bende çift çizgiyi gördüm. İnşallah sizlerden de hamiş haberini alırız canım benimbolca dua edelim
![]()
Zaten o okuduklarımız yokmu bizi ne hallere getiren be de çok okudum çok hayal kurdum ama bu ay obur ay diye diye bi sene geçti gittiGecmis olsun canim.Ben netde okudugum kadariyla diyolar ki kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalinir![]()
Yaptım canım ama evdeki testler negatif çıkmıştı zaten o yüzden kanda çıkınca şaşırmıştık ben o yzden kimyasal geçirmedim sanırm diyorum ama işte öyle olunca dr imkansız demişti. Ama kimyasal geçirip hamiş olan çok var sayfadaCanim evde test yapmamismiydin?Ben evde tam 4test yapmisdim.Inanamiyordum hamis olduguma.Zaten oyle ruya gibi geldi gecdi.
Amin canim.Bende okudukca umut oluyo bana.Inshallah Rabbim hayirlisiyla isteyen her kese kismet eder.
Canim uzulme.Inshallah Rabbim hayirli zamani bekliyo.Size ne zaman hayirliysa o zaman da nasib edecek.Sikma canini bu kadar.Inshallah tez zamanda burda duyurursun hamis oldugunu.:)Benim kanda çıkmıştı canım zaten bi hafta sonra da düştüeşimde de bende de bi sorun yok canim herşey normal ama olmuyo olmuyo olmuyo
(( bi senedir bekliyorum rabbim daha fazla beklemesin inşallah benide bekleyen herkesi de bi an önce sevinirsin insallah
Baska turlu de zaman gecmiyoZaten o okuduklarımız yokmu bizi ne hallere getiren be de çok okudum çok hayal kurdum ama bu ay obur ay diye diye bi sene geçti gitti![]()
Amin cnm inşallah hepimize nasip etsin rabbim tez zamanda inşallah ah bi stres yapmadan bekleyebilsekCanim uzulme.Inshallah Rabbim hayirli zamani bekliyo.Size ne zaman hayirliysa o zaman da nasib edecek.Sikma canini bu kadar.Inshallah tez zamanda burda duyurursun hamis oldugunu.:)
Cnm diğer kimyasal gebelikler nasil bilmiyorum ama benim ki adete 2 gün kala öğrendim adet günü kanamam oldu afedersiniz portakal püresi gibi geldi parçacıklı yani test yapmasada ağrım baş dönmem ve gelen kanama şekli kendini belli etti benim ki daha 1 haftalik demisti dr banaKızlar ağustos ayında bende kimyasal geçirdim daha doğrusu değerim 70 çıktı 2 gün sonra kan verdim 1.20 çıktı doktora gittim doktor 2 günde sıfırlanmaz makineye senden önce bi hamile kan verdiyse sana yansımış olabilir bazen hata yapılabiliyor dedi. Eğerki hata yapmasıysa kimyasal geçirdim hata yaptıysa geçirmedim bilemiyorum ama çok şükür bu ay bebiş haberini aldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda![]()
Siz kac yillik evlisiniz çok geçmemiş düşüğün üzerinden ıns olur tekrarBenim de Mayıs da kimyasal dedi doktor ama ben arkasina 1 ay cektim kanama yara enfeksiyon. Hala hamile kalmadim hayırlısı
Benm dr da imkansız demiştiCnm diğer kimyasal gebelikler nasil bilmiyorum ama benim ki adete 2 gün kala öğrendim adet günü kanamam oldu afedersiniz portakal püresi gibi geldi parçacıklı yani test yapmasada ağrım baş dönmem ve gelen kanama şekli kendini belli etti benim ki daha 1 haftalik demisti dr bana
2 yıllık evliyim ama ilk yıl korunduk inşallahSiz kac yillik evlisiniz çok geçmemiş düşüğün üzerinden ıns olur tekrar
Canim şimdi oyle bakiniyodum.Hamilesin cok sukur.Nasil sevindim anlatamam.Rabbim hayirlisiyla verdi cok sukur.Belirtilerin nelerdi canim??Benim kanda çıkmıştı canım zaten bi hafta sonra da düştüeşimde de bende de bi sorun yok canim herşey normal ama olmuyo olmuyo olmuyo
(( bi senedir bekliyorum rabbim daha fazla beklemesin inşallah benide bekleyen herkesi de bi an önce sevinirsin insallah
Saol canım ben ondan sonra ocakta bi tane daha kimyasl yaşadım sonra ertesi ay yani şubatta tekrar hamile kaldım bu sefer sağlıkla ilerliyo çok şükür valla hiç bi belirtim olmadı kimyasallarda çok belirti yaşadım bu belirtisiz oldu 8. Haftadan sonra hamilelik belirtileri yaşamaya başladım canım öncesinde hiç hissetmedimCanim şimdi oyle bakiniyodum.Hamilesin cok sukur.Nasil sevindim anlatamam.Rabbim hayirlisiyla verdi cok sukur.Belirtilerin nelerdi canim??