Gebeliğe Hazırlık Kimyasal hamilelik sonrasi hamile kalanlar?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek2202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
235
93
28
37
Merhaba melekler.Ben gecen ay kimyasal hamilelik gecirrdim.Cok uzuldum.Cunki cok bekliyodum hamile kalmayi.O//benim icin bi mucizeydi.Ama olmadi.Vardir rabbimin bir bildiyi.Hayirlisi inshallah.Bu ay umud etmek istemiyorum ama yine de ya olursa diyorum.Mens.im 23olucak.Bekliyorum.Kimyasal gebelik sonrasi varmi hamile kalanlar?

Cnm öncelikle geçmiş olsun bende bebek düşündükten 4 ay sonra 1 haftalık kimyasal gebelik geçirdim sonra dr korunma verdi 3 ay sonra eşim 4 ay göreve gitti geldi ardından bir yıl beraber olduk olmadı gebelik sonra yine ayrılık canları çaldı yumurtlama günleri görev çıktı gitti 1-2 ay göreve evde oldukça denk getirmeye çalıştık ama nafile 4 aydır yine ayrıyız
Toplam bu süreçte düşüğün üzerinden ayrılıklarda dahil 2,5 yil gecti bebek gelmedi hayirlsi dedik bizde eşim 2 ay sonra gelecek tekrar çalışma yapıcaz
Kusura bakma uzun yazdım
Bu arada eşim dr gitti mi

Cox uzuldum canim. Bana korunmak demedi doktor.Progestoron yazdi bana 3ay kullanmak lazim.Hap seklinde olanlardan.16-25ci gunlerde.Benim 1ci ayim bitti.Ama hala regl olmadim Uzuldum regl olmadigima cunki test yapdim negativ cikdi.Esim gitmedi doktora.3ay boyle deniycez bakalim hayirlisi inshallah.

Inshallah rabbim sana da kiet eder tez zamanda bebis.Rabbim.isteyen her kese nasib etsin

Sen hic doktora gitdinmi?

Canim kimyasal sonrasi degisiyor adet gunleri ben 35 gun sonra olmustum normalde 28 daha yeni yeni duzeliyor 7 ay gecti ustunden

Slm kızlar bi sene önce bende kimyasal yaşadım ondan beri bekliyorum henüz bisey yok malesef inşallah siz çok beklemezsiniz

Slm kızlar bi sene önce bende kimyasal yaşadım ondan beri bekliyorum henüz bisey yok malesef inşallah siz çok beklemezsiniz
Inshallah rabbim sana da tez zamanda kismet eder bebis.Canim kanda da cikmishmiydi?Yoksa yalnizca testmi yaisdin?

Gittim cnm sayısız yurtlama takibi yaptırdım hiç bi sıkıntı yok çok şükür
Eşim de varikosel ve sperm hareket sorunu var ona bağlıyoruz olmayışını eşimde ilaç kullandı bir ara ama eşim askeri personel pek bir araya gelemiyoruz biz gelsekte yumurtlama günü denk gelmiyor bu yüzden biraz sıkıntı bizim durumlar
Kullan cnm ilaçlarını o ilaç eğer gebelik olursa düşüğü engellemek için kullanılıyor ıns hayırlı haber verirsin bize

Gecmis olsun cnm
Bende 2,5 sene geçti cnm tabi bunun icin de 1 yılı aşkın ayrılık var bizde
Kusura bakmayın herkese bu soruyu soruyorum eşinizde bi sıkıntı varmıydı
Kimyasal gebelik yaşadım diyen herkese soruyorum bunu

Inshallah canim rabbim bize de kismet eder bir gun elbet.Canim ben gecen ay 1kere iliskide olduk esimle oyle gebe kaldim.Rabbim istedikden sonra her sey bos.Inshallah rabbim kismet eder isteyen her kese

Canim bence kimse bakmaz kusura.Cunki her kes bi umut,bi sey bekliyo.Ben tam 5yildan sora tam oldu derken oyle birseyle karsilasinca artik forumlardan cikamaz oldum.Her okudugum seyde kendimi bulmaya calisiyorum Seni cok iyi anliyorum onun icin

Inshallah canim rabbim bize de kismet eder bir gun elbet.Canim ben gecen ay 1kere iliskide olduk esimle oyle gebe kaldim.Rabbim istedikden sonra her sey bos.Inshallah rabbim kismet eder isteyen her kese
Haklısın cnm rabbim ol dedikten sonra
Benim esimin kardeşine de tedavisiz imkansız dediler o ay hamile kaldı esia
Inşallah hayirlisiyla bizimde bir evladımız olur ıns en kısa zamanda
sizinde olur da rabbim aratmaz

Haklısın cnm rabbim ol dedikten sonra
Benim esimin kardeşine de tedavisiz imkansız dediler o ay hamile kaldı esia
Inşallah hayirlisiyla bizimde bir evladımız olur ıns en kısa zamanda
sizinde olur da rabbim aratmaz
Amin canim.Benim duphaston biteli 3gun oldu ama ne gelen var ne giden.Adet olucakmisim gibi her yerim agriyo ama gelmiyo bi turlu adetim Dun sabah test yapmisdim negativ cikdi.

Kızlar ağustos ayında bende kimyasal geçirdim daha doğrusu değerim 70 çıktı 2 gün sonra kan verdim 1.20 çıktı doktora gittim doktor 2 günde sıfırlanmaz makineye senden önce bi hamile kan verdiyse sana yansımış olabilir bazen hata yapılabiliyor dedi. Eğerki hata yapmasıysa kimyasal geçirdim hata yaptıysa geçirmedim bilemiyorum ama çok şükür bu ay bebiş haberini aldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda

Ay canim cok sukur.Umut oldun bize de.Rabbim sag salim kucagina almayo nasib etsin inshallah.
Canim doktora gitdinmi?Ilac tedavisi gordunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…