Allah bağışlasın canım, sağlıkla büyüt inşallah, zaten korunmuyoruz şimdilik, ovulasyon zamanı dediğin gibi gün aşırı deneyeceğim. şu sıralar enfeksiyon sorunum var biraz onu halletmeye çalışıyorum ilaç filan kullanıyorum, ovulasyon zamanı gelmeden. testle takip ediyorum ovulasyon zamanını da , bakalım hayırlısı artık, olur inşallahhhhBu düşük veya dış gebelik gibi bir durum olmadığı için bende yaşadığımda doktorum korunmaya gerek olmadığını soyledi evet vücut gebeliğe hazırlık yapmış olduğu için ben bir sonraki ay hamile kaldım şuan elhamdulillah çok şükür doğum yaptım bebegim kucağımda canim korunma günaşırı dene Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun, inşallah sende bende isteyen herkeste bi an önce sağlıklı bi gebelik elde eder. Senin olmamasının bi nedeni var mı peki, detaylı incelemeler ve testler yapıldı mı?Yorum yapa bileceğim tek konu yakınların boş hurafe konuşması. Bana da aynı yorumlar yapılmıştı 5 sene önce yaşadım kimyasal gebelik (HCG 145 ) ve ondan sonra hiç hamile kalamadım. Bir terslik vardır ki vücut atıyor gebeliği bitiriyor. Kimyasal gebelik nedeni açıklanamayan bir durum zaten kimse kesin şu şu yüzden oluyor diyemiyor. İhtimaller üzerine konuşuluyor
AMİN. İnan olmaması için hiç bir neden yok Genetik testten tut tüm kan tahlilleri rahim filmine kadar hepsi tahliller yapıldı polikistik over hariç hiç bir hastalık vs de yok. Bu ay tüp bebek yaptırdım çok kaliteli rahîm içi kaliteli embrio transferi oldum fakat oda negatif sonuçlandıÇok geçmiş olsun, inşallah sende bende isteyen herkeste bi an önce sağlıklı bi gebelik elde eder. Senin olmamasının bi nedeni var mı peki, detaylı incelemeler ve testler yapıldı mı?
Şaka gibi ya, zamanını bekliyor demek ki, eğer psikolojik olarak takıyorsan, takma artık. takıncada elimize hiç bişey geçmiyor. bizimde 2 yıldır benzer şekilde olmuyor, sadece pıhtılaşma bozukluğuyla alakalı test verdim bu ay, o da henüz çıkmadı.. detaylı genetik testleri biz henüz yaptırmadık. bakalım kimyasal dan sonra bizde süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorm. nedensizlik te ayrı sıkıntı, bi neden olsa çözüm için çabalarsın, olmayınca daha karmaşık. Tüp bebeğin neden tutmadığıyla alakalı doktorlar ne diyorAMİN. İnan olmaması için hiç bir neden yok Genetik testten tut tüm kan tahlilleri rahim filmine kadar hepsi tahliller yapıldı polikistik over hariç hiç bir hastalık vs de yok. Bu ay tüp bebek yaptırdım çok kaliteli rahîm içi kaliteli embrio transferi oldum fakat oda negatif sonuçlandı
Kimyasal gebelikte erken öğrendim hatta 8 gün gecikmem de vardı fakat sonra adet oldum neyse korunmadik yine gecikme oldu ama ben bir onceki aydan korku yasadim yine kimyasal olmasin diye bekledim biraz ümitlenmiym diye 1 hafta geçince direk kan verdim gebeydim sonraki 15 gün falan da geçince bebekle keseyi gördüm öyle canim beni dinlersen gecikmeyi bekle erken yapılan testler bazen yanlış sonuç veriyor bazense iste kimyasalla sonuçlanıyorBir sonraki ay hamile kaldım dedin ya canım hamile olduğunu o ay ne zaman öğrendin hatırlıyor musun geciktin mi yoksa erken miydi öğrendiğinde
Aynen cnm 1 gün yap 1 gün yapma ovulasyon testine gerek kalmaz o zmn inşallahGün aşırı derken , 1 er gün Aralıkli mi, hergun mu yoksa , ovulasyon takibi de yapıyorum testlerle gerçi 2 gündür teste de bakamıyorum ama daha takvime göre bile zamanı değilsen de tıbbi olarak tespit edilmiş bir problem var mı yada eşinde, araştırıldı mi
Anladım kuzum benim durumda karışık şuan geçen ay kimyasaldı 14 günde beta geri yükseldi yeni gebelik mi erkenden mi yoksa dış gebeliğe mi çevirdi bilemiyorum işte yarın doktora gideceğim yeni test yaptırıp Rabbim hayra çıkarsın diye dua ediyorum sadeceKimyasal gebelikte erken öğrendim hatta 8 gün gecikmem de vardı fakat sonra adet oldum neyse korunmadik yine gecikme oldu ama ben bir onceki aydan korku yasadim yine kimyasal olmasin diye bekledim biraz ümitlenmiym diye 1 hafta geçince direk kan verdim gebeydim sonraki 15 gün falan da geçince bebekle keseyi gördüm öyle canim beni dinlersen gecikmeyi bekle erken yapılan testler bazen yanlış sonuç veriyor bazense iste kimyasalla sonuçlanıyor
İnşallah dış gebelik değildir ya, yeniden hamilesindir... sağlıkla yürüsün süreçler inşallahhhAnladım kuzum benim durumda karışık şuan geçen ay kimyasaldı 14 günde beta geri yükseldi yeni gebelik mi erkenden mi yoksa dış gebeliğe mi çevirdi bilemiyorum işte yarın doktora gideceğim yeni test yaptırıp Rabbim hayra çıkarsın diye dua ediyorum sadece
İnşallah dış gebelik değildir ya, yeniden hamilesindir... sağlıkla yürüsün süreçler inşallahhh
Bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim korunmana gerek yok canım zaten düşükten bile sayılmıyor kimyasal gebelik oluşmaya çalışıyor ve oluşamıyor ben kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay hamile kalamadım eşim şehir dışındaydı vs bakalım nasip kısmet demekki hamile kalabiliyormuşuz öyle düşün motive et kendini günde yarım avakokado tüket d vitamini propolis tüketin eşinle yumurta ve sperm kalitesini arttırın rabbim tez zamanda sağlılısıyla doldursun kucaklarımızı inşallah :)Merhaba Arkadaşlar,
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, betahcg 71 ile öğrendim, en yüksek 75 i gördüm. Öğrendiğim gün 22 ekimdi, 28 inde kanamam başladı. Yavaş yavaş düşerek sıfırlandı. İki farklı doktora gittim, birisi 3 ay korunman gerek, birisi korunmana gerek yok dedi. Yakınlarımda artık daha kolay hamile kalırsın gibi motive edici konuşmalar yapıyorlar. 2 yıldır istiyorduk ve olmuyordu bizim, ilk kez gebelik elde ettik o da böyle oldu, saptanan bir neden de yoktu hamile kalamamamda , eşimde de bende de bir sorun bulunmamıştı. Sizde kimyasal gebelik sonrası gebelik elde edebildiniz mi gerçekten hemen bende hamile kalabilir miyim? ya da bişeyler dikkat etmem gerekir mi? başından geçen arkadaşlar destek olur musunuz?
Eşim takviye bi ilaç kullanıyor, vitamin mantığında.. bende bi folik asit kullanıyorum, badem kuru incir, aklıma gelirse bal arı sütü propolis karışımından tüketiyorum. Kahvaltı edemiyoruz pek, ikimizde erkenden işe gidiyoruz çünkü ama olduğu kadar artık napim. Ya zaten büyük beklentilere de giremiyorum. Geçen ay aşılama için tedaviye başlayacaktık. bu olunca geri biraz daha bekleyeyim dedim. Bi de enfeksiyon sorunum varmış, fitil ve antibiyotik kullanıyorum. Yumurtlama zamanımda henüz gelmedi. testlerle takip ediyorum ama bugün de kullanıp ilaçları bırakıcam. bu ayı boş geçmek istemiyorum. Bakalım ya valla, herşey çok yorucuuuuBende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim korunmana gerek yok canım zaten düşükten bile sayılmıyor kimyasal gebelik oluşmaya çalışıyor ve oluşamıyor ben kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay hamile kalamadım eşim şehir dışındaydı vs bakalım nasip kısmet demekki hamile kalabiliyormuşuz öyle düşün motive et kendini günde yarım avakokado tüket d vitamini propolis tüketin eşinle yumurta ve sperm kalitesini arttırın rabbim tez zamanda sağlılısıyla doldursun kucaklarımızı inşallah :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olsunEşim takviye bi ilaç kullanıyor, vitamin mantığında.. bende bi folik asit kullanıyorum, badem kuru incir, aklıma gelirse bal arı sütü propolis karışımından tüketiyorum. Kahvaltı edemiyoruz pek, ikimizde erkenden işe gidiyoruz çünkü ama olduğu kadar artık napim. Ya zaten büyük beklentilere de giremiyorum. Geçen ay aşılama için tedaviye başlayacaktık. bu olunca geri biraz daha bekleyeyim dedim. Bi de enfeksiyon sorunum varmış, fitil ve antibiyotik kullanıyorum. Yumurtlama zamanımda henüz gelmedi. testlerle takip ediyorum ama bugün de kullanıp ilaçları bırakıcam. bu ayı boş geçmek istemiyorum. Bakalım ya valla, herşey çok yorucuuuu
İnşallah hepimizin sağlıkla olsun, isteyen herkesinHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olsun
Hemen hemen aynı zamanda yaşamışız kimyasal gebeligi. Bu ay pazartesi iğne vuruldum yine 6 günüm bekliyorum hayırlısı ileHa yeni anladım pardon kanamaya rağmen dış gebelikti yani seninkiGeçtiğimiz ay yaşadım 15 ekimde değerim düştü 19 ekimde kanama başladı 1 hafta sürdü şimdi onun üzerinden 12 gün geçti
Çok çok geçmiş olsunHemen hemen aynı zamanda yaşamışız kimyasal gebeligi. Bu ay pazartesi iğne vuruldum yine 6 günüm bekliyorum hayırlısı ile
Yok çatlatma iğnesi pazartesi günü vuruldumÇok çok geçmiş olsundeğeriniz düşmediği için mi iğne vuruldunuz metotreksat mı yapıldı
Amin inşallahHıı anladım en hayırlı en güzel sonuç sizin olsun inşallahinşallah hepimiz en hayırlı zamanda mutlu haberlerimizi alırız
Bende aynı durumdaym ama beta sabit kaldı 39daAnladım kuzum benim durumda karışık şuan geçen ay kimyasaldı 14 günde beta geri yükseldi yeni gebelik mi erkenden mi yoksa dış gebeliğe mi çevirdi bilemiyorum işte yarın doktora gideceğim yeni test yaptırıp Rabbim hayra çıkarsın diye dua ediyorum sadece
Nasıl sabit kaldı ne zamandan beri sabit doktor ne diyor ?Bende aynı durumdaym ama beta sabit kaldı 39da