- 6 Ağustos 2012
- 174
- 99
-
- Konu Sahibi Hasretim16
Benim 1 seneyi geçiyor. Hala bir bebek yok. Herkes hemen hamile kalırsın demişti ama hiç öyle bsey olmadı maalesef. Allah gönlünüze göre versinMerhaba kızlar burda yeniyim. İlk bebek denememiz kimyasal ile sonuçlandışuan betam düşüyor ve henüz kanamam olmadı bekliyorum. Bu kanama normal adet kanaması diyorlar ve bu kanamadan 14 gün sonra normal yumurtlama dönemine giriyormuşuz ve hamile kalabilirmişiz akabinde. Kimyasal gebelikten hemen sonra yani hemen diğer ay hamile kalanlarınız var mı ? Ben bugün ağla ağla öldüm evde çok kötü oldum
Benim de adettim bitmesine rağmen sıfırlanmamıştı bhcg doktora gittim normal dedi yavaş yavaş düşecek dedi ve öyle oldu 4 gün önce 11 di bugün yine yaptırdım 1.40 a düşmüş bir iki güne de sıfırlanır bu arada adetim biteli 7-8 gün falan olmuşturMerhaba ben aşılama sonucu kimyasal gebelik geçirdim çok beklemiştik bu müjdeli haberi ama sadece 1 kaç gün sevinebildik. Benim betam da çok yavaş düşüyor adet kanamam oldu bitti çok ağrım olmadı ama normal adet ağrısı gibi ağrılarım oldu lekelenemem 18 gün olmasına rağmen ara ara devem ediyor 5 6 gün önce baktırdım hala beta 13dü ne zaman düşer bilmiyorum
Kusura bakma biraz geç oldu Dr gittinmi ne yaptın durum nedir sendeBişey daha sorcam. Rahim duvarı incelemesinde adet kanamaları az oluyormuş. Sizin adet kanamalarınız az mıydı ?
Kuzum bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum, en son adetim 23 nisan ve bugun 10 haziran başladı. Simdi ben bunu adet olarak mi dusunmeliyim? Bi tek bunu anlayamadim ilk defa basima geldigi icin, yorumunu gorunce sormak istedimGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Akabinde aşılama oldum hatta bugün. Ewt kimyasal gebelik adetle gidiyo ve diğer ay devam edebiliyosunuz. Üzmeyin kendinizi diğer aya odaklanın.
Benmde 6 ay geçti kimyasal gebelikten sonra yine kalamadımBenim 1 seneyi geçiyor. Hala bir bebek yok. Herkes hemen hamile kalırsın demişti ama hiç öyle bsey olmadı maalesef. Allah gönlünüze göre versin
17. ayın denemesini yapacağım bu ay. Allahtan Ümit kesilmezBenmde 6 ay geçti kimyasal gebelikten sonra yine kalamadım
Senin kimysal gebelikten sonra adetin düzensizleştimi ?17. ayın denemesini yapacağım bu ay. Allahtan Ümit kesilmez
Ya öncesinde de çok düzenli olduğu söylenemezdi ama şu an daha da düzensiz gibi geliyor banaSenin kimysal gebelikten sonra adetin düzensizleştimi ?
Canım benim ben de 20 ekim 2020 de silik çizgi görüp hamileyim diye kocama süprizler falan yapmıştım hop 3 gün sonra yani 23 ekimde kanamam başladı ve 2 gün mü ne sürmüştü. Hayatımın en kötü günüydü sanırım sürekli ağlıyordum. Ertesi ay hamile kaldım oğlumaMerhaba kızlar burda yeniyim. İlk bebek denememiz kimyasal ile sonuçlandışuan betam düşüyor ve henüz kanamam olmadı bekliyorum. Bu kanama normal adet kanaması diyorlar ve bu kanamadan 14 gün sonra normal yumurtlama dönemine giriyormuşuz ve hamile kalabilirmişiz akabinde. Kimyasal gebelikten hemen sonra yani hemen diğer ay hamile kalanlarınız var mı ? Ben bugün ağla ağla öldüm evde çok kötü oldum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz bi sonraki ay üzerine düşmedik ama bu ay denedik tekrar ve şuan adetime 5 gün var. Göğüslerim hassas. Benim adet yaklaşırken hassaslaşır böyle ama gebelikte de olur diyorlar. Gebe mi kaldım adetten mi bu hassasiyet bilmiyorum anne bekleyip göreceğizCanım benim ben de 20 ekim 2020 de silik çizgi görüp hamileyim diye kocama süprizler falan yapmıştım hop 3 gün sonra yani 23 ekimde kanamam başladı ve 2 gün mü ne sürmüştü. Hayatımın en kötü günüydü sanırım sürekli ağlıyordum. Ertesi ay hamile kaldım oğlumaşuan her hastaneye gittiğimde son adet tarihi olarak 23 ekim diyorum. Hayatımın en kötü günü dediğim gün oğluma kavuşmam için referans alınan gün oldu darısı başına inş
Çok geçmiş olsun öncelikle sen de baya sor geçirmişsinKızlar ben de 8 aydır bebegım olsun dıye uğraşıyordum. Aylardır burada sizler gibi herşeyı okudum geceler boyu. Size kimyasal gebeliğimi anlatacağım. Öncelikle 32 yaşındayım ve ilk bebeğim olacaktı bu. Nisan ayında nihayet net kırmızılıkta çift çizgiyi gördüm. 3 gun sonra kadın dogum dr gittim beta 30 cıktı. Dr 1 hafta sonra gel daha cok yeni dedi. O kadar koyu çizgi için değerin düşük oldugunu düşündm en az 300 filan görürüm diyordum. eve gelince idrar testi yaptım 2. Çizgi silikleşmişti. O an bebegımı kaybetceğimi anladım ertesi gün yine sağlık ocagına gittim. Beta 10 a düşmüştü. Tamam kaybedıyorum dedim. 1 gun sonra kanamam başladı. İlk gün çok ağrı sancı çektim 2 coraspirin içtim nafile. 2. Gün daha iyiyim derken akşam 7 gibi ölümcül ağrılar kramplar girdi. Bağra bağra ağladım. Dik duramıyor hareket edemıyor yataga uzanırken bile ağır ağır uzanıyordum. 2 büklüm wc ye gidiyor parçalar düşürüyordum. Hatta bır tane kocaman bir şey cıkarttım. Çevreye sordum ettim böyle şeyler yaşayan arkadaşlarıma normal dediler... 3. Gün ağrılarım baya hafifledi. 4. Gün tamamen iyiydim. Bu süreçte aşırı kanamam oldu. 5. Gün hareketlendim hatta spor filan yaptım, kanamam normale dönmüştü düzeliyorum dedim. 6. Gün bel ağrısı başladı. 8. Güne geldiğimde kıpkırmızı olan kan kahverengimsileşmişti tamam kanama artık bitiyor diye düşünmüştüm. Şuan 9. Gündeyim çiş yaptıktan sonra peçeteye kıpkırmızı kan geliyor. Günlük ped takıyorum gunde 2 tane ince ped doluyor. Duracak sandım bu duruma geldi hala durmuyor. Bugun bel ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda nasıl tarif etsem blmıyorum ama böyle sistitmiş ya da idrar yollarmı üşütmüşüm gibi bi ağrılar var, adet sancısı gibi diil ya da kramp gibi diil tuhaf bişey. 4. Gunden beri yemegımı ws yapıyordum toparlanmıstm ama bugun bu duruma geldim ve yatıyorum devamlı hiç halim yok. Kusura bakmayın uzun oldu ama biliyorum ki burada bunları okuyam medet arayan benm gibi cok ınsan var... yarına kadar ağrılarm devam eder kanamam durmazsa ben pztesi kadın dogum doktoruma gitmeyi planlıyorum. Kimse yaşamasın, kimsenin kucagı boş kalmasın çok zormuş.
Birdaha Üzülmemek için hemen yapmamıştım ben testi. Zaten doktorda kimyasal gebelikten sonra gecikebilir demişti kanama. Haberin olsun canım biraz sabırlı davran. Umarım mutlu haberlerini alırızAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz bi sonraki ay üzerine düşmedik ama bu ay denedik tekrar ve şuan adetime 5 gün var. Göğüslerim hassas. Benim adet yaklaşırken hassaslaşır böyle ama gebelikte de olur diyorlar. Gebe mi kaldım adetten mi bu hassasiyet bilmiyorum anne bekleyip göreceğiz
Amin inşallah canımBirdaha Üzülmemek için hemen yapmamıştım ben testi. Zaten doktorda kimyasal gebelikten sonra gecikebilir demişti kanama. Haberin olsun canım biraz sabırlı davran. Umarım mutlu haberlerini alırız
Kuzum hayırlı olsun gebeliğin, neler yaptin anlatir misin? Haziranda kimyasal gebelik gecirdim bende.Benmde 6 ay geçti kimyasal gebelikten sonra yine kalamadım
Hiç birşey sadece stresi bıraktım düşünmedim bu ay adetlerin geçiyordu hep benm düzensizdi bu ay geçikince hiç düşünmedim gebeliğe ama hamileymişim önceki aylar hep çok isterdim çok düşünürdüm bu ay rahat bıraktım oldu ben buna yoruyorum canımKuzum hayırlı olsun gebeliğin, neler yaptin anlatir misin? Haziranda kimyasal gebelik gecirdim bende.
Kimyasaldan ne kadar sonra oldu tam olarak? Folikasit vs bisey kullanıyor musun?Hiç birşey sadece stresi bıraktım düşünmedim bu ay adetlerin geçiyordu hep benm düzensizdi bu ay geçikince hiç düşünmedim gebeliğe ama hamileymişim önceki aylar hep çok isterdim çok düşünürdüm bu ay rahat bıraktım oldu ben buna yoruyorum canım
Birde sigarayı bıraktım kimyasal gebeliğim çoğu sigara yüzünden oluyormus bırakalı 3-4 ay oldu bu sebeptende olabilir bilmiyorumKuzum hayırlı olsun gebeliğin, neler yaptin anlatir misin? Haziranda kimyasal gebelik gecirdim bende.