• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelikten sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kimyasal gebelikten sonra 8 gün gecikti adetim kimyasal gebelikten dolayı olabilir mi yoksa hamilelik olabilir mi? Belirti olduğunu anlayacak kadar vücudumu dinlemedim ama akıntım çok. Birde usume var farklılık olarak

Hiç korkmana gerek yok kimyasal basit bir düşük karnına bile düşmüyor bebe
Evet hatta sağlıklı olduğunu gosteriri vücudunun dedi doktor. Ilk olduğu için çok başka hevesti şimdi daha temkinliyiz. Olucagi varmış. Çok teşekkür ederim 🌼

Rica ederim pıhtılaşma mı var acaba neden kimyasal oldu bundan sonra coraspirin iömenizi öneririm her ihtimale karsı

Kimyasaldan sonra ara kanamalarınız oldu mu? Ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve hala ara kanamalarım oluyo adetim de yaklaştı. Beni düşündürüyor bu kanamalar

Kimyasaldan sonra ara kanamalarınız oldu mu? Ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve hala ara kanamalarım oluyo adetim de yaklaştı. Beni düşündürüyor bu kanamalar
Normal adet oldum normalde 7 gün sürer 10 gun oldum sadece. Bide ertesi adetim gecikti

Back