Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlarım, yardiminizi bekliyorum. ❣️

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽 Peki kimyasallardan sonra bir tedavi uygulandı mı? Akışına mı bıraktınız ? Ben de aralık başında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tekrar hamile kalmıştım o da kimyasal oldu 🙁 fiziksel olarak da ruhsal olarak da çok yıpratıyor insanı .
Hayır hiç bir tedavi uygulanmadım solgarın folik ilacını aldım takviye onu kullandım rahmin en az 3 ay dinlenmesi gerekiyor 3 ay korunun ve folik kullanmaya başlayın

Hayır hiç bir tedavi uygulanmadım solgarın folik ilacını aldım takviye onu kullandım rahmin en az 3 ay dinlenmesi gerekiyor 3 ay korunun ve folik kullanmaya başlayın
Çok teşekkür ederim. Sağlıklı, kolay bir hamilelik diliyorum size 🙏🏽Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Değeri iz ne kadarda .sonra dustu benimde kimyasal oldu 1200.den kimyasal dan sonra hamile kalmak kolay diyorlar ama siz üst üste kimyasal yasamistiniz yukarıda yorum yazan arkadaşta üste kimyasal geçirmis Allah'ım yaa o kadar kararsızım ki anlmadim bazıları sağlıklı bazilarida yine kimyasal olmuş anlamadi

nasılsınız kimyasal olmadı yine dimi
Hayır cok şükür hiçbir sıkıntım yok kalp atışınıda duydum 🤲🏻 en az 3 ay korunmak gerekiyor tekrarlanmaması için

İlk gittiğim doktor banada demedi hatta korunma dedi fakat üstüne bir daha kimyasal gebelik oldum bir kere bile kimyasal gebelik yaşandıysa kesinlikle en az 3 ay korun dedi ve tabi kan değerlerime baktı benım folik ve b12 yerlerdeydi onlarıda kullandım cok şükür hamile kaldım ne olursa olsun rahmin dinlenmesi gerekiyormus doktorumun dedıgı gibide oldu sabretmek lazım sonu güzel oluyor inşallah 🌸

Back