Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok üzüldüm rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder tekrarBen kimyasal gebelikten 3 ay sonra gebe kaldım oda düştü 7+4 te ☹Ama genelde hemen sonraki ay kalan çok olmuş . Allahım hayırlı evlatlar versin sağlıklı sihhatli hepimize
Inşallah kısa zamanda güzel haberler alırsınızBen Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 aydır tekrar gebe kalamıyorum sadece düzensiz adet olurdum ilk kez günü gününe oluyorum
canm aralik ayinda kimyasal gebelik gecirdim. sonraki adetim 15 gun sonra falan cok duzensiz geldi. martta hamile kaldim. suanda da bazi risklerm var ama ite kalka gidiyoruz insallah. korkma kimyasal gebelik bu dunyadaki gebeliklerin yuzde 70 inden fazlayms sdce biz anlamiyormusuzBen kimyasal gebelikten 3 ay sonra gebe kaldım oda düştü 7+4 te ☹Ama genelde hemen sonraki ay kalan çok olmuş . Allahım hayırlı evlatlar versin sağlıklı sihhatli hepimize
Canım 2. Hamilelikte kan sulandırıcı vs verd mi doktorun tedbir amaçlıcanm aralik ayinda kimyasal gebelik gecirdim. sonraki adetim 15 gun sonra falan cok duzensiz geldi. martta hamile kaldim. suanda da bazi risklerm var ama ite kalka gidiyoruz insallah. korkma kimyasal gebelik bu dunyadaki gebeliklerin yuzde 70 inden fazlayms sdce biz anlamiyormusuz
yok canm vermedi. doktorlar kimyasal gebeligi pek onemsemiyorlar. cok normal karsilayip dusukten saymiyorlarCanım 2. Hamilelikte kan sulandırıcı vs verd mi doktorun tedbir amaçlı
Aynen canım ondan merak ettim ben deyok canm vermedi. doktorlar kimyasal gebeligi pek onemsemiyorlar. cok normal karsilayip dusukten saymiyorlar
gecmis olsun canim kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldim benArkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz![]()
Maşallah ne güzelgecmis olsun canim kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldim ben
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahcanm aralik ayinda kimyasal gebelik gecirdim. sonraki adetim 15 gun sonra falan cok duzensiz geldi. martta hamile kaldim. suanda da bazi risklerm var ama ite kalka gidiyoruz insallah. korkma kimyasal gebelik bu dunyadaki gebeliklerin yuzde 70 inden fazlayms sdce biz anlamiyormusuz
Adetiniz duzene girsin inşallah güzel haberler alırsınızBen Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 aydır tekrar gebe kalamıyorum sadece düzensiz adet olurdum ilk kez günü gününe oluyorum
Inşallah güzel bi haber alırsınızBen de kimyasal geçirdim, kimyasaldan sonra 3. Denememiz bakalım bu ay güzel haber gelecek mi![]()
Arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz![]()
Bende üç hafta önce kimyasal gebelik geçirdim sen tekrar adet oldunmu peki canımArkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz![]()
Evet 3 gün önce oldumBende üç hafta önce kimyasal gebelik geçirdim sen tekrar adet oldunmu peki canım
ıkı ay sonra canımArkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz![]()