• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra ??

Nursadee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
50
15
3
26
Arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz 🌹

Ben kimyasal gebelikten 3 ay sonra gebe kaldım oda düştü 7+4 te ☹️Ama genelde hemen sonraki ay kalan çok olmuş . Allahım hayırlı evlatlar versin sağlıklı sihhatli hepimize

Ben Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 aydır tekrar gebe kalamıyorum sadece düzensiz adet olurdum ilk kez günü gününe oluyorum

Ben kimyasal gebelikten 3 ay sonra gebe kaldım oda düştü 7+4 te ☹Ama genelde hemen sonraki ay kalan çok olmuş . Allahım hayırlı evlatlar versin sağlıklı sihhatli hepimize
canm aralik ayinda kimyasal gebelik gecirdim. sonraki adetim 15 gun sonra falan cok duzensiz geldi. martta hamile kaldim. suanda da bazi risklerm var ama ite kalka gidiyoruz insallah. korkma kimyasal gebelik bu dunyadaki gebeliklerin yuzde 70 inden fazlayms sdce biz anlamiyormusuz

Ben de kimyasal geçirdim, kimyasaldan sonra 3. Denememiz bakalım bu ay güzel haber gelecek mi 😔

canm aralik ayinda kimyasal gebelik gecirdim. sonraki adetim 15 gun sonra falan cok duzensiz geldi. martta hamile kaldim. suanda da bazi risklerm var ama ite kalka gidiyoruz insallah. korkma kimyasal gebelik bu dunyadaki gebeliklerin yuzde 70 inden fazlayms sdce biz anlamiyormusuz
Canım 2. Hamilelikte kan sulandırıcı vs verd mi doktorun tedbir amaçlı

Arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz 🌹
gecmis olsun canim kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldim ben

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💓bizede boyle güzel haberler almayı 😊

Bende üç hafta önce kimyasal gebelik geçirdim sen tekrar adet oldunmu peki canım

Arkadaşlar merhaba, benim en son beta değerim 15 ti dört gün sonra tekrar kan verdiğimde 9 a düştü doktoruma sordum kimyasal gebelik yakında düşerr gelmene gerek yok dedi. Ve iki gün sonra kanamam başladı parça düşürdüm ama kafam karışıyor. Bundan iki ay önce tedavi görmüştğm ve doktorum bir gün bile geçirsen hamilesin demişti bende ona istinaden aaa hamileyim galiba derken adetimin üzerinden iki gün geçti ve ben hastalandım beta değerme o zaman baktırmamıştım. Fakat hepimiz yaşıyoruz benden o dönemde o kdar garip parçalar düştü ki afedersiniz uzun kordon gibi çok korktum netten baktığımda kimyasal gebelik yazıyordu. Doktoruma sordum betana bakmadan bunun adını koyamayız demişti o zaman şimdi ise yaşadığıma kimyasal deniyor ama ben öyle bir parça henüz düşürmedim 😔 birde bana genetiğe git dedi. Ne bileyim ben sandım ki gel bir gerekirse rahim filmi felan çekeriz demelerini bekledim sizce iki kez yaşadım gitmeli miyim ? Birde bende eşimde normal kontrollermiizi oluruz üroloji doktoru eşime sperm testi yaptırmamıştı bir sorun yok demişti ultrason, kan testi ve muayene yaptıktan sonra, bana da biyolojik bir sıkıntın yok denmişti. Bu kimyasal gebelik hep devam eder mi ? 3 temmuza başka bir kadın doğum doktoruna randevu aldık birde ürolojiye korkuyorum ya istemediğim birşey duyarsak diye. Bu süreçleri yaşayıp hamile kalan var mı ? Bir sorun yoktur inşallah dimi :KK17::110:

Ben de şimdi konu açmıştım bu konuyu görmeden. Ben de şu an kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetim den 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu düzenli betaya bakıldı. Adete 1 gün kala 157 çıktı. Doktor kimyasal değildir bu kadar yükselmez dedi ve hemen progestan ve kan sulandırıcıya başladık çünkü kahve lekeler geliyodu. Ama 2 gün sonra 189 çıktı beklentiden az yükseldi. Laboratuvar farkı olabilir dediler ama 2 gün sonra 178 çıktı. Doktorum progestanı bırak artık adetin bitince gel dedi. Sizce ben ne zaman adet olurum. Aksine 2 gündür kahve akıntım da kesildi. Siz kaç gün sonra adet olmuştunuz. Bhcg değerlenizi öğrenerek mi anladınız sizde kimyasal olduğunu(ay ne uzun yazdım yaa)

Back