- 26 Ocak 2022
- 30
- 17
- 27
-
- Konu Sahibi Aysahinaydin
O kadar haklısın ki anlatamam. Normalde benim regl dönemime daha vardı ama arkadaşlarım kasık ve bel ağrıdan dolayı illa test yap demişlerdi o sebeple yapmıştım sonuç pozitif ama tabi uzun sürmediTekrar hamile kalabilirsiniz beklemenize gerek yok, drlar adet gecikmesi bir hafta olmadan önce gebelik testi yapılmasını bu sebeple önermiyorlar. Normalde aaa bi kaç gün adetim gecikti deyip geçeceğiniz duruma düşük yaptım diye üzülüyorsunuz o yüzden tavsiyem regl bir hafta gecikmeden nolursa olsun test yapmayın
Üzülmeyin, bundan sonra daha çok dikkat edersiniz. Folik asit omega 3 d vitamini takvilyelerini kullanın tekrar gebe kalırsınız umarımO kadar haklısın ki anlatamam. Normalde benim regl dönemime daha vardı ama arkadaşlarım kasık ve bel ağrıdan dolayı illa test yap demişlerdi o sebeple yapmıştım sonuç pozitif ama tabi uzun sürmedi
Kafama çok takmamaya çalışıyorum ama elimde olmadan aklıma geldikçe üzülüyorumÜzülmeyin, bundan sonra daha çok dikkat edersiniz. Folik asit omega 3 d vitamini takvilyelerini kullanın tekrar gebe kalırsınız umarım
Mümkün canım en yakın kız arkadasim kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kalmistiMerhaba hanımlar,
1.5 senelik evliyim ve 18 ocakta hamile olduğumu öğrendim hemen gidip bhcg testi verdim test sonucum 21, 82 idi ve çok yeni bir gebelik bu sebeple takip etmek amacıyla doktorum 2 günde 1 aynı saatte kan testi vermem gerektiğini söyledi. 2 gün sonra tekrar test verdim ve değerim düşmüştü. Doktor kimyasal gebelik dedi. 3 gün sonra da kanamam başladı.
Kanamam başladığına göre değerim 0 olmuştur diye düşündüğüm için tekrar test vermedim.
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalmak daha kolay olur mu?
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren var mı aramızda?
Nolur cevap verin psikolojik olarak çökmüş durumdayım
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Umarım benim de sağlıklı bir bebeğim olurMümkün canım en yakın kız arkadasim kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kalmisti
Insallah canimAllah'ım isteyen herkese nasip etsin. Umarım benim de sağlıklı bir bebeğim olur
Merhaba geçen yıl şubat ayı aynı şekilde kimyasal geçirdim Mart ayında sağlıklı bir gebeliğim oldu herşey yolunda iken 5.ayin içinde covid sebebi yüksek ateşe bağlı bebeğimin kalbi durdu bu arada filyasyon hemşiresiyim 2016 Aralık ayında yine kimyasal geçirdim Nisan ayında sağlıklı bir gebeliğim oldu kızım su an yanımda 4 yaşında yani oluyor tatlım iş ki sabredebilmekte Rabbim gönlümüze göre versin insallahMerhaba hanımlar,
1.5 senelik evliyim ve 18 ocakta hamile olduğumu öğrendim hemen gidip bhcg testi verdim test sonucum 21, 82 idi ve çok yeni bir gebelik bu sebeple takip etmek amacıyla doktorum 2 günde 1 aynı saatte kan testi vermem gerektiğini söyledi. 2 gün sonra tekrar test verdim ve değerim düşmüştü. Doktor kimyasal gebelik dedi. 3 gün sonra da kanamam başladı.
Kanamam başladığına göre değerim 0 olmuştur diye düşündüğüm için tekrar test vermedim.
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren var mı aramızda?
14 aylık evliyim, evlendim 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 11 aydır bekliyorum sebepsiz yere olmuyor 2 kimyalsalım olunca testler yapıldı kan pıhtılaşma problemim çıktı ve ilaç kullanıyorum herşey nasip kısmet..Merhaba hanımlar,
Yıkılan umutlarım biraz olsun yeşermeye başladı... Çok teşekkür ederimMerhaba geçen yıl şubat ayı aynı şekilde kimyasal geçirdim Mart ayında sağlıklı bir gebeliğim oldu herşey yolunda iken 5.ayin içinde covid sebebi yüksek ateşe bağlı bebeğimin kalbi durdu bu arada filyasyon hemşiresiyim 2016 Aralık ayında yine kimyasal geçirdim Nisan ayında sağlıklı bir gebeliğim oldu kızım su an yanımda 4 yaşında yani oluyor tatlım iş ki sabredebilmekte Rabbim gönlümüze göre versin insallah
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin14 aylık evliyim, evlendim 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 11 aydır bekliyorum sebepsiz yere olmuyor 2 kimyalsalım olunca testler yapıldı kan pıhtılaşma problemim çıktı ve ilaç kullanıyorum herşey nasip kısmet..
Amin inşallah canımRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Bugün de ben kimyasal haberi aldım. Çok geçmiş olsun.Merhaba hanımlar,