• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra hamilekalmak

oyku1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
116
26
18
24
Kimyasal gebeliğim 17aralık da geçerdim korunmam gerekıyor mu ?

Korunmanı gerektirecek bi durum yok canım düşük bile sayılmıyor çünkü bende kasımda geçirdim kanamayı normal regl olmuş gibi düşün kafanı takma

Korunmanı gerektirecek bi durum yok canım düşük bile sayılmıyor çünkü bende kasımda geçirdim kanamayı normal regl olmuş gibi düşün kafanı takma
Peki. Tekrar hamile kaldığımı nasıl anlarım aynı belirtiler var ama emin olamıyorum

Canım merhaba bana doktorum adet olana kadar bekle demişti bende bekledim ve şuan hamileyim 🤗 insallah rabbim sana da nasip eylesin 🤲
Ya bana öyle bir şey demedi kanamam bitti sonra tekrar ilişkiye girmeye başladı

Ya bana öyle bir şey demedi kanamam bitti sonra tekrar ilişkiye girmeye başladı
Normalde bir zararı yok canım kimyasalda ama bana doktorum vücudun toparlansin biraz demişti bende o arada folik asit kullandım hiç ihmal etmedim adetten iki gün sonra da yumurtlamam oldu değerlendirdik sukrolsun canım istersen yumurtlamani da takip et 🤗

Kimyasal gebeliğim 17aralık da geçerdim korunmam gerekıyor mu ?
Merhaba.. ben kasımda kimyasal gebelik yaşadım.. doktorum korunmam gerektiğine dair hiçbirşey demedi.. bizde devam ettik denemelere. Sonra aralıkta adet oldum tekrar.. ve yeni hamile olduğumu öğrendim 1 haftadır🌹🌹🌹

Peki. Tekrar hamile kaldığımı nasıl anlarım aynı belirtiler var ama emin olamıyorum

Ben kimyasaldan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kimyasalda olan bir durumun aynısı olunca şüphelenip test yaparak daha çok yeni iken hamileliği öğrendim

Ben kimyasaldan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kimyasalda olan bir durumun aynısı olunca şüphelenip test yaparak daha çok yeni iken hamileliği öğrendim
İ
Normalde bir zararı yok canım kimyasalda ama bana doktorum vücudun toparlansin biraz demişti bende o arada folik asit kullandım hiç ihmal etmedim adetten iki gün sonra da yumurtlamam oldu değerlendirdik sukrolsun canım istersen yumurtlamani da takip et 🤗
folik asit bende kullanıyorum hiç birakmadım

Korunma bence ben korundum bir buçuk sene kalamadım sonra . Korunma kendini üzme kafaya takma Allah yardımcın olsun

Back