Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelikten sonra hamilekalmak
- Konu Sahibi oyku1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi gebe kalabilme hamile #miyim tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 26
Peki. Tekrar hamile kaldığımı nasıl anlarım aynı belirtiler var ama emin olamıyorumKorunmanı gerektirecek bi durum yok canım düşük bile sayılmıyor çünkü bende kasımda geçirdim kanamayı normal regl olmuş gibi düşün kafanı takma
- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 26
Kan verebilirsiniz veya test yapınPeki. Tekrar hamile kaldığımı nasıl anlarım aynı belirtiler var ama emin olamıyorum
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Canım merhaba bana doktorum adet olana kadar bekle demişti bende bekledim ve şuan hamileyim insallah rabbim sana da nasip eylesinKimyasal gebeliğim 17aralık da geçerdim korunmam gerekıyor mu ?
Ya bana öyle bir şey demedi kanamam bitti sonra tekrar ilişkiye girmeye başladıCanım merhaba bana doktorum adet olana kadar bekle demişti bende bekledim ve şuan hamileyim insallah rabbim sana da nasip eylesin
Ya bana öyle bir şey demedi kanamam
bitti sonra tekrar ilişkiye girmeye başladık yani o yüzden bilmiyorumYa bana öyle bir şey demedi kanamam bitti sonra tekrar ilişkiye girmeye başladık
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Normalde bir zararı yok canım kimyasalda ama bana doktorum vücudun toparlansin biraz demişti bende o arada folik asit kullandım hiç ihmal etmedim adetten iki gün sonra da yumurtlamam oldu değerlendirdik sukrolsun canım istersen yumurtlamani da takip etYa bana öyle bir şey demedi kanamam bitti sonra tekrar ilişkiye girmeye başladı
- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
Merhaba.. ben kasımda kimyasal gebelik yaşadım.. doktorum korunmam gerektiğine dair hiçbirşey demedi.. bizde devam ettik denemelere. Sonra aralıkta adet oldum tekrar.. ve yeni hamile olduğumu öğrendim 1 haftadırKimyasal gebeliğim 17aralık da geçerdim korunmam gerekıyor mu ?
- 3 Aralık 2020
- 275
- 226
- 53
Peki. Tekrar hamile kaldığımı nasıl anlarım aynı belirtiler var ama emin olamıyorum
Ben kimyasaldan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kimyasalda olan bir durumun aynısı olunca şüphelenip test yaparak daha çok yeni iken hamileliği öğrendim
İBen kimyasaldan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kimyasalda olan bir durumun aynısı olunca şüphelenip test yaparak daha çok yeni iken hamileliği öğrendim
Normalde bir zararı yok canım kimyasalda ama bana doktorum vücudun toparlansin biraz demişti bende o arada folik asit kullandım hiç ihmal etmedim adetten iki gün sonra da yumurtlamam oldu değerlendirdik sukrolsun canım istersen yumurtlamani da takip et
folik asit bende kullanıyorum hiç birakmadımNormalde bir zararı yok canım kimyasalda ama bana doktorum vücudun toparlansin biraz demişti bende o arada folik asit kullandım hiç ihmal etmedim adetten iki gün sonra da yumurtlamam oldu değerlendirdik sukrolsun canım istersen yumurtlamani da takip et