• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra - Hamile miyim?

graduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam,

en son adet olduğum zaman 24 Şubat 2016'ydı.
Bu tarihten sonra 25 Mart günü hamile olduğumu öğrendim (Kan testinde) (İdrar testi 2 kez yapmama rağmen hiç pozitif çıkmadı). Çok sevinmiştim ardından 3-4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda düşük yapıyor olduğum ortaya çıktı. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım :110:
Bunun üzerine en son 2-3 Nisan'a kadar düşük devam etti ve son 5 Nisanda doktor muayene ettiğinde tekrar hamile kalabilirsin herhangi bir sıkıntı yok dedi. Dün - 27 Nisan 2016'da yaptığım idrarla gebelik testinde ekteki sonuç çıktı. Acaba hamile miyim? Bu ay içerisinde düşük yaptığım için bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama :( gidip kan testi yaptırmaya korkar oldum ya yine düşük olursa diye o_O Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sevgiler, :KK49::KK200::KK46::anneadayı:

Eklentiler

• IMG_1786.JPG
    IMG_1786.JPG
    69,8 KB · Görüntüleme: 342
cnm var gibi hamılesın bence hemen gıdıp bı kan testı yaptır sonucu banada bıldır merak ettım inşallah olumlu sonuclar alırsın canım

cnm var gibi hamılesın bence hemen gıdıp bı kan testı yaptır sonucu banada bıldır merak ettım inşallah olumlu sonuclar alırsın canım

Bir yanım git test yaptır diyor, diğer yanım yaptırma erken diyor :KK76: İnşallah canım Allah herkese bir evlat nasip etsin canım. tabiki sonucu aldığım gibi yazarım. Dualarım hepinizle :KK15:

Arkadaşlar Selam,

Bu tarihten sonra 25 Mart günü hamile olduğumu öğrendim (Kan testinde) (İdrar testi 2 kez yapmama rağmen hiç pozitif çıkmadı). Çok sevinmiştim ardından 3-4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda düşük yapıyor olduğum ortaya çıktı. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım :110:
Bunun üzerine en son 2-3 Nisan'a kadar düşük devam etti ve son 5 Nisanda doktor muayene ettiğinde tekrar hamile kalabilirsin herhangi bir sıkıntı yok dedi. Dün - 27 Nisan 2016'da yaptığım idrarla gebelik testinde ekteki sonuç çıktı. Acaba hamile miyim? Bu ay içerisinde düşük yaptığım için bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama :KK43: gidip kan testi yaptırmaya korkar oldum ya yine düşük olursa diye o_O Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sevgiler, :KK49::KK200::KK46::anneadayı:

bnm de son adetim 18 şubattı.sonra bn de senin gbi kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ama bnm seninkinden farklı olarak idrar testinde pozitif çıkmıştı yani biri belirgin diğeri silik şekilde.sonra 29 martta düşük oldu malesef.derken şimdi tam olarak ne zaman regl olurum kestiremiyorum ama henüz nisan ayında olmadım merakla acaba hamile miyim die bekliorm

bu kadar erken idrar testinde çıkar mı ki...ben çok şaşırdım birde düşükten sonra en az bir gerl dönemi geçmeden regl döngümüzü bilemeyiz diye biliyorum ben...
tabi inşallah hamilesindir :anneadayı: bize haber vermeyi unutma

bu kadar erken idrar testinde çıkar mı ki...ben çok şaşırdım birde düşükten sonra en az bir gerl dönemi geçmeden regl döngümüzü bilemeyiz diye biliyorum ben...
dediğin gibi düşükten sonra regl geçirmedim o yuzden ne zaman reg olcam bilemiyorum ama en son 29martta oldum (düşük şeklnde)

haber veririm tabi bn de merakla bekliyorum açıkcası hemen beklemiyorum sonuçta yeni düşük oldu ama yine de olsa fena olmaz:)

Arkadaşlar Selam,

Bunun üzerine en son 2-3 Nisan'a kadar düşük devam etti ve son 5 Nisanda doktor muayene ettiğinde tekrar hamile kalabilirsin herhangi bir sıkıntı yok dedi. Dün - 27 Nisan 2016'da yaptığım idrarla gebelik testinde ekteki sonuç çıktı. Acaba hamile miyim? Bu ay içerisinde düşük yaptığım için bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama :KK43: gidip kan testi yaptırmaya korkar oldum ya yine düşük olursa diye o_O Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sevgiler, :KK49::KK200::KK46::anneadayı:
Selamlar canım bence hamilesin :anneadayı::KK200::nazar:
Ya kimyasal gebeliği tamda düşükden saymamak lazım sanki, çünkü bu çok karşılaşılan ve vucudun dinlenmesini gerektirecek bir olay değil bildiğim kadarıyla. Yani bence erken falan die düşünme , gayet normal ;)
Test yaptın mı naaptın.

Evet aslında kimyasal gebelik cok sık yaşanıyor ve insanlar farketmiyor bile .bn test yaptırmasaydım adetim gecikti deyip farketmeyecektim bile

Canim genellikle kimyasal gebelikten sonraki ay cogu kisi saglikli gebelik geciriyor...
Ilk hamileligimde bende yasadim...
Sonraki ayda hemen hamile kaldim...
Saglicakla kucagina alirsin ins. ♡

Arkadaşlar Selam,

Canım geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay hamileyim minicikte olsa kesemizi gördük eminim sende hamilesin kan testi yaptır

Back
X