• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmaya çalışanlar

Haziran'da kimyasal gecirdim bu aydan çok umutluydum ama kasık ağrısıyla hastaneye gittim göğüs hassasiyetimde vardi doktor kist var dedi
Bende onu ilk kimyasalımda yaşamıştım şimdi 3 gün geçti ine adetimin üzerinden test negatif cumaya ctesiye kadar bişey yapmayı düşünmüyorum 1 hafta geçsin bakalım

Selam hanımlar ben size bişey danışmak istiyorum ben Mayıs Haziran ayı arası dış gebelik geçirdim 6 ay korunma üstüne korumayı bırakınca direk hamile kaldım fakat oda kimyasaldı kimyasal Aralık ayında oldu fakat düşük kanamasından sonra adet kanaması yaşamadım fakat iki gebeliğimde olduğu gibi belirtilerim var korunmadım da en büyük belirtim de göğüs hassasiyeti göğüs ucu acıması şimdi ben hamile olabilir miyim ? Değerim sıfırlanmıştı bu arada ama değerim 246 ya kadar çıkmıştı şimdi ben korkuyorum gene farklı olur mu diye ya kimyasal yada Allah korusun dış gebelik gibi :(:(:)

Back