2 hafta önce düşük yaptım yârın yumurtlamam dua edin bu sefer sağlıklı bi gebeliğim olsun lütfenAcaba biz aynı zamanlarda mi düşük yaptık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta önce düşük yaptım yârın yumurtlamam dua edin bu sefer sağlıklı bi gebeliğim olsun lütfenAcaba biz aynı zamanlarda mi düşük yaptık
İnşallah yaa Allah büyük ikimizinde bebekleri olur haber et burdan Allah isteyen herkese versin ama böyle düşük yapanlara daha cok üzülüyorum bilmiyorum nedenini onun ilk umudu sevinci sonraki hayal kırıklığı falan işte kürtajı sancısı ağrısı çekiyorsun inşallah bundan sonra ne sen ne de ben çekerim sağlıcakla aliriz inşallah2 hafta önce düşük yaptım yârın yumurtlamam dua edin bu sefer sağlıklı bi gebeliğim olsun lütfen
Aynj zamanlarda olmuş da yumurtlama günün niye geç mi oluyor ben fazla anlamıyorum ovulasyon testi mi yaptın2 hafta önce düşük yaptım yârın yumurtlamam dua edin bu sefer sağlıklı bi gebeliğim olsun lütfen
Amin inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallahİnşallah yaa Allah büyük ikimizinde bebekleri olur haber et burdan Allah isteyen herkese versin ama böyle düşük yapanlara daha cok üzülüyorum bilmiyorum nedenini onun ilk umudu sevinci sonraki hayal kırıklığı falan işte kürtajı sancısı ağrısı çekiyorsun inşallah bundan sonra ne sen ne de ben çekerim sağlıcakla aliriz inşallah
Amin,Amin inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah
Çok ta yazma şöyle me bence kimseye biraz dursun kesinlessin işte kalbi atsın inşallah nazara çok inaniyogum ben özelden yazisiyoruz zaten oradan sana yazarım seni samimi buluduğum için,Umarım tek temenim bindahaki başlığım kzlar hamileyim olsun
Çok ta yazma şöyle me bence kimseye biraz dursun kesinlessin işte kalbi atsın inşallah nazara çok inaniyogum ben özelden yazisiyoruz zaten oradan sana yazarım seni samimi buluduğum için,
Ewet doğru öyle yaparız özelden yazarı. Sana olursa inşallahÇok ta yazma şöyle me bence kimseye biraz dursun kesinlessin işte kalbi atsın inşallah nazara çok inaniyogum ben özelden yazisiyoruz zaten oradan sana yazarım seni samimi buluduğum için,
Çok ta yazma şöyle me bence kimseye biraz dursun kesinlessin işte kalbi atsın inşallah nazara çok inaniyogum ben özelden yazisiyoruz zaten oradan sana yazarım seni samimi buluduğum için,Umarım tek temenim bindahaki başlığım kzlar hamileyim olsun
İnşallah olsunda yazmasanda olur sonrasindada söylersinEwet doğru öyle yaparız özelden yazarı. Sana olursa inşallah
İnşallah isteyen herkesin bebeği olurÇok ta yazma şöyle me bence kimseye biraz dursun kesinlessin işte kalbi atsın inşallah nazara çok inaniyogum ben özelden yazisiyoruz zaten oradan sana yazarım seni samimi buluduğum için,
İnşallah olsunda yazmasanda olur sonrasindada söylersin
Rica ederim ne demek burasının bir amacı da yaralarımıza derman aramak bulmak, yalnız olmadığımızı hissetmek. Böyle seyleri cogu kadın yasıyor ancak asla konusulmuyor soylenmiyor. Ben aylarca yalnızca boyle bir sey benim basıma geldi sandım ailemde hic düsük öyküsü yok cunku. Ben de cok arastırma yaptım cok sey ogrendim burdan. Umarım doktorunuz icinize sinmistir. Bahsettigim hapı gebelige hazırlık doneminde baslayın garanti olsun her gun 1 adet. Cift cizgiyi gordugunuz gun de igne + hap olarak devam edeceksiniz. Bir de erken gebelik testleriyle ne kadar erken yakalarsanız o kadar iyi kimyasal gebelik cok hızlı sonlanıyor cunku tebdbirli olmakta fayda var. :) Herhangi bir sorunuz olursa ben her zaman buralardayım elimden geldigince yardımcı olurumMerhaba doktorumu değiştirdim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim burada böyle şeyler yazarak birbirimize destek olmamiz sizin söylediğiniz şeyler çok etkili oldu doktorum çok kızdı dedi nasıl bilmezler sonuçları gösterdim o doktorlar bilmiyorlar dedi bende bu doktora alirkene tedirgin oldum yine bilmeyen bı doktor çıkarsa diye gebe kalır kalmaz bana randevu al adını yazadı hemen iğne ilaç baslaticaz dedi yaa cok sevindim yaa gerçekten yorumun için teşekkür ederim tekrardan vitamin ilacı yazdı fitil yazdı
Meraba benimde adet gecikmesinin ikinci günü cok az kahverengi akıntı oldu dördüncü gün gecikmesinde ise kanamam başladı aynen adet kanaması ve ağrısı gibi bugün kanamamin dördüncü günü hafif lekelenme şeklinde geçti bide adet bir gün geçikince test yaptım hem erken hem normal ikiside pozitif di dün de yaptım gene silikti bugün gene silikti acaba benimki de mi kimyasal lütfen bilen biri cevaplayabilirmi
Teşekkür ederim aynen dediğin gibi yapicam bu ay sanmıyorum olucağını cynku kimyasaldan sonra korundum ilk başları burda bazı arkadaşlar bir daha yaşarsın korun bunay dediler benimde 2 hafta cezam vardı diye doktora girusemeyecegim için korundum korundum bir tane korunmasız var ama yinede test yada kan veririm diye düşündüm kan da sonuç en erken ne zaman çıkıyor adetten kaç gün önce acaba biliyorumusunRica ederim ne demek burasının bir amacı da yaralarımıza derman aramak bulmak, yalnız olmadığımızı hissetmek. Böyle seyleri cogu kadın yasıyor ancak asla konusulmuyor soylenmiyor. Ben aylarca yalnızca boyle bir sey benim basıma geldi sandım ailemde hic düsük öyküsü yok cunku. Ben de cok arastırma yaptım cok sey ogrendim burdan. Umarım doktorunuz icinize sinmistir. Bahsettigim hapı gebelige hazırlık doneminde baslayın garanti olsun her gun 1 adet. Cift cizgiyi gordugunuz gun de igne + hap olarak devam edeceksiniz. Bir de erken gebelik testleriyle ne kadar erken yakalarsanız o kadar iyi kimyasal gebelik cok hızlı sonlanıyor cunku tebdbirli olmakta fayda var. :) Herhangi bir sorunuz olursa ben her zaman buralardayım elimden geldigince yardımcı olurum
Aminİnşallah isteyen herkesin bebeği olur
Kanaman çok da kimyasal geçiriyorsun azsa belki yerleşme kanaması doktor a görün bence ama kanaman çok sa zaten adet oluyorsundur yine sen bilirsin tabiMeraba benimde adet gecikmesinin ikinci günü cok az kahverengi akıntı oldu dördüncü gün gecikmesinde ise kanamam başladı aynen adet kanaması ve ağrısı gibi bugün kanamamin dördüncü günü hafif lekelenme şeklinde geçti bide adet bir gün geçikince test yaptım hem erken hem normal ikiside pozitif di dün de yaptım gene silikti bugün gene silikti acaba benimki de mi kimyasal lütfen bilen biri cevaplayabilirmi