kimyasal gebelikten sonra adet olmadan hamile kalanlar

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
37
var mi acaba kimyasal dusuk kanamasi bitince hic adet olmadan hamile oldgnu ogrenenler.tahmini yumurtlama doneminzi farkettnz mi ve belirti yasadinz mi bende kimyasal gecrdm merak ediyrm

bende bu ay kımyasal gebelık yasadım kanamam oldu baya oldu kanamam bttıkden sonra ıdararımı kanlı oldu enfeksıyon kımyasal gebelıge sebep oluyor canım doktor bana soyledı gebe kalmadan once tam ıdrar verkı dusuk yapma dedı en buyuk sebebı bu enfeksıyondan tutunamyıp dusuyorms bu cok rahat hamıle kalrsın dedı bana bu ay denıcez bakalım sonucu sana sylerım moralınıı bozm kımyasal gebelık yasadıysan bırde bak hamıle kalabılıyoruz tuplerımız acık durumda yumurtamız sperm kabul edıyor bunları dusun ıyı tarafından bak moralını bozma hıcbır sey ıcın bu konularda banada ıstedgın xaman sorbılırsın

sagol canim ya benim daha onceden bide kalp durmasi var.bu enfeksiyon konusunda hakli olablrsn bende vajinit vardi hamile kalmadn once mantardi yani dr hamile kalmadn onceki kontrlde az kalms demisti sanirim ondan dusmus olablr.ama o kanamayla birlikte gitti sanirim enfejsiyon bidaha ne kasinti ne yanma kaldi nede akinti.her şerde bi hayir var iste kismet artk korunmyrz bu aydan pek umudum yok ama bakicaz bakalm

Ben canım hemen hamile kalmıştım kızıma
hic adet olmadn mi ve belirtilern nelerdi benim 8 ocakta basladi kanamam yaklasik 9 10 gun kadar surdu bitti ama goguslerm hamileligmde olmadigi kadr damarlandi deger dusmstr simdiye dimi hic korunmadik kanamadn sonra ama neden bole oldu anlamdim

Canım benim adetim bittikten sonra hiç konunmamıştık tek belirti akıntım fazlaydı o dönem bidahada zaten adet olmadım adetinle birlikte değerin sıfırlanmıştır kafaya takma kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyo yeter ki çok takma

sagol canm takmiyorm hatta gebe kalmak icin bi cabamda yok ama goguslerm korkuttu beni resmen damar yollarni gorebiliurm dedim deger mi dusmedi de boyle oldu ama baya gecti sifirlanmstr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…