Kimyasal gebelikten sonra adet ,Hamilelik geçirenler

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Merhaba arkadaşlar yine rahatsız ettim .Geçen ay tüp bebekle Yani 19 nisan da tüp bebekle kimyasal gebelik yaşadım .bugün 31 Mayıs .Bundan bir hafta önce akıntı ile birlikte pembe kan geldi bende adet oldum düşüncesi ile ağrı kesici yuttum .Daha sonra kanama gelmedi .Başım ağrıdı yine ağrı kesici yuttum ,buraya kadar herşey normal ,bir arkadaş dedi belki yerleşme kanamasıdır test yap neyse hiç umut olmadan gittim beyaz basit testten aldım fotoğraftaki gibi silik çıktı .Ama 15-20 dk sonra .Diğer gebeliklerim de hep bir şey hissederdim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.Adet olacak gibi de gelmiyor tam 43 gün oldu Yani olmamanın .Acaba adet kanı o kadar mı geldi Yani adet oldum kesildi mi ? Kan vermek istemiyorum kendimi de doldurmak istemiyorum kimyasal gebelik yaşadım acaba beta hcg mi sıfırlanmalı .19 nisanda kanamam geldi attım ama yine de bilmiyorum siz ne önerirsiniz ? Karartma ile silik çıktı yani acaba tekrar kimyasal mı yaşıyorum ?

Eklentiler

• E4CE014B-3F05-4902-93BD-FA492D7CEED9.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 211
Kızlar bu sabah ilk idrarımda yaptım 4 dk da çıktı olabilir mi ya

Eklentiler

• C8ECC89A-AA5A-4F76-9B83-C0738790D41A.jpeg
    193,1 KB · Görüntüleme: 210
Betanız sıfırlanmıştır bence.siz bir kan verin en iyisi.inşallah hamilesinizdir.

Merhaba kan verdim maalesef 2 çıktı anlamadım gitti kaç defa tekrarladım idrar testini pozitif , başka bir arkadaşa aynı yerden aynı idrar testini yaptık onda çizgi bile çıkmadı o adet görmüştü Yani test yanlış değil kan testini tekrarlayacağım

Kan testinin azizligine ugrayanlar da çok var. Tekrarlayin idrar testini yine koyu çikarsa başka merkezde kan verin. Çunki silik degil baya koyu. Bi de hani olmaz da testleriniz karişmiş ve dikkat etmemiş ola bilirsiniz. Lh ve hcg testi

Bilmiyorum ki kan kesin diyorlar 2 çıktı bekleyeceğim mecbur keşke hamile kalsam çok istiyorum

Tekrarla yükselebilir

Tekrarla yükselebilir
Merhaba bugün idrar yaptım silik BİLe çıkmadı muhtemelen kimyasal gebelik yaşadım .4 test pozitif gördüm ama sonra çıkmadı .Yarın sabah ilk idrarımda yapacağım çıkarsa çizgi kan vereceğim çıkmazsa adet bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…