- 6 Kasım 2020
- 334
- 158
- 28
-
- Konu Sahibi Kelebekmadam
Benimde ondan sonra çok düzensizdi 35 gün 20 gün gecikiyorduNormalde adetlerim çok düzenlidir geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve yoğun uzun süren kanamam oldu bu ayda 28.günde olmam lazımken yine günüm geçti ve olamıyorum kimyasaldan sonra adetleriniz nasıldı ??
Nee zaman düzene biner acaba tekrardan ben hep 28 günde olurdum saati bile şaşmıyorduBenimde ondan sonra çok düzensizdi 35 gün 20 gün gecikiyordu
Eylülde oldu kimyasal gebelik ocağa kadar 1 kere falan düzenli oldum sonra hamile kaldımNee zaman düzene biner acaba tekrardan ben hep 28 günde olurdum saati bile şaşmıyordu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEylülde oldu kimyasal gebelik ocağa kadar 1 kere falan düzenli oldum sonra hamile kaldım
İnşAllah alakası varmıdır bilmiyom ama kanamam oluyo aradaSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım merhaba üstünden zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım 35 gün geçti kimyasal gebelik sonrası normalde 28günü şaşmaz ama hala adet olmadım.sen dr gittin mi bu durum için yada neler yaşadın benimle paylaşırmısınNormalde adetlerim çok düzenlidir geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve yoğun uzun süren kanamam oldu bu ayda 28.günde olmam lazımken yine günüm geçti ve olamıyorum kimyasaldan sonra adetleriniz nasıldı ??
Gitti canım ama normal dedi ben kimyasal sonrası 33. Gün regl.oldum şu an bu ay normale dönermiyim bilmiyorum ama 14. Gün yumurtlama belirtisi vardı akıntı kasık ağrısı felan belki bu ay 28 e dönerim tabu tekrar gebe kalmazssamCanım merhaba üstünden zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım 35 gün geçti kimyasal gebelik sonrası normalde 28günü şaşmaz ama hala adet olmadım.sen dr gittin mi bu durum için yada neler yaşadın benimle paylaşırmısın
İnşallah hamile kalırsında düzeni önemi kalmasınGitti canım ama normal dedi ben kimyasal sonrası 33. Gün regl.oldum şu an bu ay normale dönermiyim bilmiyorum ama 14. Gün yumurtlama belirtisi vardı akıntı kasık ağrısı felan belki bu ay 28 e dönerim tabu tekrar gebe kalmazssam
İnşallah Allah kimsenin kucağını boş koymasınİnşallah hamile kalırsında düzeni önemi kalmasınbende çok şükür regl oldum 35.günde ama