Kimyasal gebelikten sonra acil!!

ahesteeee044

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
41
11
8
28
Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdim 17. Gün bugün. Dün ve bugün olmak üzere az az kahverengi lekelenme yaşıyorum doktoruma sordum normal olduğunu söyledi adet değilken lekelenmek beni biraz endişelendirdi başına kimyasaldan sonra böyle bir durum gelen oldu mu acil yazarsanız sevinirim çok tedirginim

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdim 17. Gün bugün. Dün ve bugün olmak üzere az az kahverengi lekelenme yaşıyorum doktoruma sordum normal olduğunu söyledi adet değilken lekelenmek beni biraz endişelendirdi başına kimyasaldan sonra böyle bir durum gelen oldu mu acil yazarsanız sevinirim çok tedirginim
Ben 5 şubatta sabah tahlil yaptırdım 129dan 81 düştü Dr. Attım sonucu kimyasal oluşuyor dedi bı kaç güne kanama başlicak dedi akşamına kahverengi lekelenme oldu baya 9una kadar 9unda kanama geldi bı sancı bı ağrı WC de parça parça gitti 😔 şimdi 9 şubat son adetim 2 aylık hamileyim inşallah sorunsuz devam eder şimdilik güzel ilerliyoz🙏🏼

Maşallah subhanallah çok sevindim ağrısız acısız kucağına al inşallah kardeşim. Bu bahsettiğim lekelenme sen de oldu mu? Benim tahmini yumurtlama zamanım 8 nisandı yumurtlama akıntım kesilince ayın 10. Lekelenme başladı

Back
X