Kimyasal gebelik

Sanirim siz kimyasal gebelik yasamissiniz..bende 20 gün evvel yaşadım ve adet ile attım. Çok fazla ağrım olmadı..inşallah hersey çok güzel olur herbirimiz için..

merhaba, bende kimyasal gebelik geçirdim üzerinden 3 ay geçti şuan adet tarihimi bekliyorum hamile kaldığım ay sadece göğüslerime yel alma gibi 1 gün sızı olmuştu okadar başka bişi his etmedim belirtiler aynımıy dı bütün gebeliklerinizde 2 kimyasal ve şimdiki sağlıklı gebeliğiniz de.

merhaba canim hepside farkliydi belirtiler 3 ude ayni degildi cok sukur oglum simdi 2 aylik insallah en kisa zamanda Allah sizede nasip eder en guzelide demekki hamile kalabiliyosun bunu dusun en kisa zamanda olumlu olur insallah

Aminnnn inşallahh kimyasallardan sonra tetkit yaptırdınızmı hiç birde kaç ay arayla hamile kalabildiniz içim çok sıkılıo sanki sağlıklı bir gebelik geçiremicekmiş gibi his edîom sizin adınıza çok sevindim allah razı olsun cevaplarınız için
merhaba canim hepside farkliydi belirtiler 3 ude ayni degildi cok sukur oglum simdi 2 aylik insallah en kisa zamanda Allah sizede nasip eder en guzelide demekki hamile kalabiliyosun bunu dusun en kisa zamanda olumlu olur insallah[/QUOT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…