• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

Sizin sıkıntınız neydi? Kaç zamandır hamile kalamadiniz? Benim 10 ay oldu

Evliligimin 13. Ayinda hamile kaldim hic bir sorunum olmadigi halde o hamileligim kimyasaldi. Bazen psikolojik oluyor buna eminim kendini sartliyor insan toplum baskisi vs etkenler vucut ne zaman kendini hazir hissederse vede allahin izniyle o zaman oluyor ne dogum kontrol hapi ne baska seyler hic bisey kullanmadim yasimda genc ama olmadi kimyasaldan sonrada 5 6 ay denedik olmadi sukur ogrendik sonunda bebegimizi

bende gecrdm kimyasal yeni hatta.adet azalmasi sanirim kimyasaldan oluyo aybi agrilar var benmde bir bucuk gun suruyodu.sendede oyle olunca sanirim vucutlar toparlayamdi bizim sanirim.sabredicez yine olcak insallah.degrn negatif canim.insallah tez vakitte alirsn guzel haberi
arkadaşlar ben 10gün önce test yaptırdım beta hcg 46.50 çıktı 2 gün önce tekrar ettim 21.93 çıktı kimyasal gebelik dedi ama kanamam başlamadı progestan ecopirin kullanıyodum bundan kaynaklanur mı yardım edin

Evliligimin 13. Ayinda hamile kaldim hic bir sorunum olmadigi halde o hamileligim kimyasaldi. Bazen psikolojik oluyor buna eminim kendini sartliyor insan toplum baskisi vs etkenler vucut ne zaman kendini hazir hissederse vede allahin izniyle o zaman oluyor ne dogum kontrol hapi ne baska seyler hic bisey kullanmadim yasimda genc ama olmadi kimyasaldan sonrada 5 6 ay denedik olmadi sukur ogrendik sonunda bebegimizi
Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah...

arkadaşlar ben 10gün önce test yaptırdım beta hcg 46.50 çıktı 2 gün önce tekrar ettim 21.93 çıktı kimyasal gebelik dedi ama kanamam başlamadı progestan ecopirin kullanıyodum bundan kaynaklanur mı yardım edin
Doktoruna danış istersen..ben 8.gün kanamam başladı ama sizin ilaç etkisi olabilir stres yapmayın bugün yarın gelir..

Civani ne kadar ictniz? Gebeliğe engel olur mu diye kafam karışmiyor değil hani.doktorum hiç bir şey olmaz iç afiyet olsun diyor..kimyaSal geçirdim adet yeni bitti ne zaman baslasamki
Hemen basla canim taki yumurtlama donemine kadar yumurtlama gecince birakabilirsin

Benim kimyasal gebelik sonrası adetim bitti salı günü..doktorun normalde hayatına devam edebilirsiniz demişti bana..ama bugün kanlı az akıntı geldi..sizde de oldumu böyle bişi? Doktorumu arayayım mi?

Benim kimyasal gebelik sonrası adetim bitti salı günü..doktorun normalde hayatına devam edebilirsiniz demişti bana..ama bugün kanlı az akıntı geldi..sizde de oldumu böyle bişi? Doktorumu arayayım mi?

arama canım çok normal kimyasalı gebelik gibi düşünme kan pıhtısı o sadece
adet gibi atıyor vucut . normal devam et adetin bitiminde korunma falan da yapma ilişkiye devam

arama canım çok normal kimyasalı gebelik gibi düşünme kan pıhtısı o sadece
adet gibi atıyor vucut . normal devam et adetin bitiminde korunma falan da yapma ilişkiye devam
Ama ben pazar sabah oldum adet.dün falan kahve akinti ile bitti diye düşündüm ve dün gece ilişki oldu 2 sefer acaba hala bitmedi miki? Ben bitti diye dusunmustum..çok az geldi akinti ile beraber idi :(

Canım ben içtim kanlı çok çok az akintim geldi biraz daha sonra kahve lekelenme sendede oldumu böyle? Ben adetim bitti sandım gelio bisiler
Yok canim bende oyle olmadi kanama 4 gun surdu bitti baskada lekelenme falan gelmedi

Ben de dün doktora gittim beta hcg 10.70 hamilesin ama çok düşük bir değer dedi doktorum. Progestan verdi. O gün de şiddetli kanamam başladı. Tekrar konuştuk. Kimyasal gebelik yaşıyorsun, düşük yapıyorsun dedi. Pazartesi tekrar kan testi yapacak. Muhtemelen de beta hcg değerin düşecek üzülme dedi. Ağlıyorum.. Tutunamadı bebeğim..

Ben de dün doktora gittim beta hcg 10.70 hamilesin ama çok düşük bir değer dedi doktorum. Progestan verdi. O gün de şiddetli kanamam başladı. Tekrar konuştuk. Kimyasal gebelik yaşıyorsun, düşük yapıyorsun dedi. Pazartesi tekrar kan testi yapacak. Muhtemelen de beta hcg değerin düşecek üzülme dedi. Ağlıyorum.. Tutunamadı bebeğim..
Sizi cok iyi anlıyorum. Bende yaklaşık 2 hafta evvel yaşadım aynı durumu..benimde değerim 2 gün arayla düştü ve ertesi gün adet oldum..eşimle çok üzüldük..çok ağladım neden diye sordum çünkü 9 aydır istiorduk olmayınca da yıkım yaşadık adeta..ama sunu unutmamak lazım verende Allah alanda Allah..üzülmek kabullenememek Allaha isyan olur.. sağlıklı bir gebelik yasamaniz dileğiyle..inşallah bir gün olur..

Sizi cok iyi anlıyorum. Bende yaklaşık 2 hafta evvel yaşadım aynı durumu..benimde değerim 2 gün arayla düştü ve ertesi gün adet oldum..eşimle çok üzüldük..çok ağladım neden diye sordum çünkü 9 aydır istiorduk olmayınca da yıkım yaşadık adeta..ama sunu unutmamak lazım verende Allah alanda Allah..üzülmek kabullenememek Allaha isyan olur.. sağlıklı bir gebelik yasamaniz dileğiyle..inşallah bir gün olur..
Sağ olun. İnşallah sizin de sağlıklı bir bebeğiniz olur.

Merhaba,
Bende 3 ay once kurtajla bebeğimi kaybettim. Bu ay reglıye daha olmasına ragmen hamılelık belırtılerı olunca, early predictor ile test yaptım. Sonuc pozıtıftı. 2 gun arayla beta degerlerıne baktık .25-34-35 ve 4 gun sonrasında 5 e dustu ve kanamam basladı. Yıne olmadı.Allah ısteyen herkese nasıp etsın. Bebegın tutunması ılk 3 aylık surec gercekten mucıze. Sızın de cok agrınız oldu mu?

Back
X