- 8 Mart 2017
- 22
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi pinar_2885
Bende daha önce 4 kez kimyasal gebelik geçirdim canım çok zordur bilirim. Bu ay klomen kullandım bakalım fark edecek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iki kere kimyasal gebelik yaşadım Dr lar sağlıksız gebelik olduğu için tutunamadıklarını tutunmadan bile engelli olacaklarını söylemişti Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Bende daha önce 4 kez kimyasal gebelik geçirdim canım çok zordur bilirim. Bu ay klomen kullandım bakalım fark edecek mi
bu arada bugun hala adet olmadim tam 7 gun gecti gec dollenme olabilirmi
Bende 2 gün önce yaşadım kimyasal gebeliği.evet ağrı oluyor hatta o anlarda düşüyordur.bizde çok üzüldük eşimle..gizli gizli bende çok ağladım ama yapacak bişi yok herseyin hayırlısı canım..Allahın takdiriMerhabalar bende kimyasal gebelik geçirmişim dün akşam kanamam başladı bende eşimde çok üzüldük sabah kadar uyuyamadım sürekli ağladım Bu arada aşırı ağrım var çok zorlu geçiyor adetim çok ağrılı mı olur bilen var mı ?
Allah tez zamanda hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder inşallah
Canım kimyasal gebelik gecirdim bı hafta once ama kimyasal gebelikte kese olusmaz zaten yerleşme bile olmadan düsük yaparsın yada yerlestıkten birkac gün sonra düser sessiz gebelik denmesinin sebebi de bu. Gecmis olsunCanım sende kese ve bebek görünmüsmüydü kımyasal gebelikte? Yani nokta olsrak ve degerin kacti?
Ben 5 hafta öbce düsük yaptim kanamam 6 gün sürdü ilk günü bayagi sanciliydi kese düstü wcde sonra hic agrim olmadi hafif kanamayla gecirdm ve 4 hafta donra tekrar hamile kaldim ben düsük yaptigim gebelikte keseyi zar zor görmüstük minicikti haftasina göre bebek yoktu zaten.
bende kimyasaldan 4 hafta sonra hamile kaldim. Gecikmedi hic. Sen kac haftallikken gecirdin kimyasali?Kızlar yardım lütfen...
eylül ayında dış gebelik geçirdim doktor 4 ay korunma verdi şubatta bıraktık korunmayı bu seferde kimyasal gebelik geçirdim. aradan bir ay geçti 5 nisan da regle olmam gerekiyordu 4 nisanda test yaptım negatif çıktı .ama ben hala regle olamadım acaba regle düzensiz mi oluyor kimyasaldan sonra bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
bende kimyasaldan 4 hafta sonra hamile kaldim. Gecikmedi hic. Sen kac haftallikken gecirdin kimyasali?
ben hamilesin demedimki zaten. Bende gecikmedi hamile kaldim hemen dedim. Regl bile olmadim düsükten sonra. Gidip baktir sende gecikme olmus olabilircanım ben hamile değilim geçen ay kimyasal geç,irdim 4 ünde adet olmama lazımdı test yaptım birşey çıkmadı ama hala olmadım regle
Son durmununuz nedir ? Var mı bir gelismebu arada bugun hala adet olmadim tam 7 gun gecti gec dollenme olabilirmi
Civani ne kadar ictniz? Gebeliğe engel olur mu diye kafam karışmiyor değil hani.doktorum hiç bir şey olmaz iç afiyet olsun diyor..kimyaSal geçirdim adet yeni bitti ne zaman baslasamkiKizlar yasadiklarinizi cok iyi anliyorum cunku bende 2 defa kimyasal gebelik gecirdim sonuncu subatta oldu ve o ay kanama biter bitmez gittim hayit suyu aldim hersabah ac karnina ictim biraz agir oldugu icin suyla karistirdim ve hergun civan percemli cayi ictim gunde iki defa sekersiz ve martta hic adet olmadan tekrar hamile kaldim simdi 8 haftalik hamileyim bebegimide gordum insallah sizlerede bir faydasi olur denemekten zarar olmaz kimyasal kalitesiz yumurtalardan oluyor bu soylediklerimde yumurtalari kaliteli hale getiriyor.ugrasmayinca birsey elde edemiyoruz kizlar
Herhangi bir ilaç falan kullandıniz mi? Ben ilk kez klomen kullanımda kaldım ama kimyasal geçirdim.yeni bitti adet.doktor bu ay klomen vermedi dinlendireceğim seni dedi..bu ayda kalabilirsin dedi glukofen var onu içiyorum zatenbende kimyasaldan 4 hafta sonra hamile kaldim. Gecikmedi hic. Sen kac haftallikken gecirdin kimyasali?
yok hic bir ilac almadim folik asit haricHerhangi bir ilaç falan kullandıniz mi? Ben ilk kez klomen kullanımda kaldım ama kimyasal geçirdim.yeni bitti adet.doktor bu ay klomen vermedi dinlendireceğim seni dedi..bu ayda kalabilirsin dedi glukofen var onu içiyorum zaten