- 26 Ocak 2015
- 34
- 13
-
- Konu Sahibi somurtkansirin
Arkadaslar merhaba,bende sizler gibi belirtilerle yasayan biriyim ama bu ay ne adet belirtim ne gebelik belirtim olmadan sessizce hamile kalmisim ve ayni hizda sessizce kimyasal dusuk yasadimAllah kimsenin sevincini yarim birakmasin ins bir gunluk mutlulukmus bizimkisi Adetim 5 gun gecikti sabrettim 4. Gune kadar test yapmadim ve 4. Gun her iki farkli testte ikinci silik cizgiyi gordum.Bugun kan testine gittim doktorum gebeligin olusamadan sonlandigini soylendi ve doktordan geldim adet oldum.Akisina birakin arkadaslar psikolojisi cok zor.Allah isteyen herkese bebisini aratmadan versin ins...
Tesekkur ederim canim ins hepimizeAmin canım, sanada tez zamanda inş sağlıklı bebiş nasip etsin Rabbim
Kimyasal gebelikten hemen sonra daha rahat gebe kaliniyo dedi doktorum bana canim sen daha sonra korundun mu ?Benim mutluluğum da 2 gün sürmüştü. 6 ay oldu kimyasal gebelik yaşayalı daha hamile kalamadım. Her şeyin hayırlısı.
Geçmiş olsun.
Korunmadım hatta kimyasaldan sonra ovü testi kullandım bu güne kadar yine hamile kalamadım. Bata 2 gün kaldı ama bu ayda hüsranla sonuçlanacak biliyorum.Kimyasal gebelikten hemen sonra daha rahat gebe kaliniyo dedi doktorum bana canim sen daha sonra korundun mu ?
Canim sabredelim bu yasadigimiz bize umut olsun demekki bebegimiz olabiliyomus aslinda Rabbim hayirli zamani bekliyor.Kendimi boyle teselli ediyorum.Belki bu 6 ay icindede bilmeden kimyasal gebelik yasamissindir sonucta cok sessiz gelip gidiyoKorunmadım hatta kimyasaldan sonra ovü testi kullandım bu güne kadar yine hamile kalamadım. Bata 2 gün kaldı ama bu ayda hüsranla sonuçlanacak biliyorum.
Bu 6 ay içinde o kadar çok gebelik testi yaptım ki tekrar olsaydı mutlaka bilirdim. Eşimde bir problem yok. Ben de bir problem yok. Rahim filmi çektirdim tüplerde açık. Demek ki zamanı var hayırlısı olsun.Canim sabredelim bu yasadigimiz bize umut olsun demekki bebegimiz olabiliyomus aslinda Rabbim hayirli zamani bekliyor.Kendimi boyle teselli ediyorum.Belki bu 6 ay icindede bilmeden kimyasal gebelik yasamissindir sonucta cok sessiz gelip gidiyo
Evet vardir bundada bir hayir ..Bu 6 ay içinde o kadar çok gebelik testi yaptım ki tekrar olsaydı mutlaka bilirdim. Eşimde bir problem yok. Ben de bir problem yok. Rahim filmi çektirdim tüplerde açık. Demek ki zamanı var hayırlısı olsun.
canm allah gönlüne göre en kısa süre de nasip eder ins tekrarArkadaslar merhaba,bende sizler gibi belirtilerle yasayan biriyim ama bu ay ne adet belirtim ne gebelik belirtim olmadan sessizce hamile kalmisim ve ayni hizda sessizce kimyasal dusuk yasadimAllah kimsenin sevincini yarim birakmasin ins bir gunluk mutlulukmus bizimkisi Adetim 5 gun gecikti sabrettim 4. Gune kadar test yapmadim ve 4. Gun her iki farkli testte ikinci silik cizgiyi gordum.Bugun kan testine gittim doktorum gebeligin olusamadan sonlandigini soylendi ve doktordan geldim adet oldum.Akisina birakin arkadaslar psikolojisi cok zor.Allah isteyen herkese bebisini aratmadan versin ins...
Gecmis olsun canimBende geçen ay kimyasal yaşadım on gün sonra düştüdr iki ay korun dedi ama korunmak istemedim zaten bir yildir olmuyor, gorunurde bir problemde yok.. Yine kimyasal olmasindan da korkuyorum
Sebebi belirgin degil canim saglikli dollenme olmuyormus bu yuzden vucut adet kani ile disari atiyormus bebegikimyasal ne demek oluyor niye oyle oluyorki
Dun doktor banada kimyasal gebelik dedi butun sevincimi qldi bendenSebebi belirgin degil canim saglikli dollenme olmuyormus bu yuzden vucut adet kani ile disari atiyormus bebegi
Seni cok iyi anliyorum canim hakkimizda hayirlisi olsunDun doktor banada kimyasal gebelik dedi butun sevincimi qldi benden
Aynen hayirlisi.. Bir umut bekliyorum iste belki bi micize verir rabbim.. pazartesi tekrar baktiracmSeni cok iyi anliyorum canim hakkimizda hayirlisi olsun
Adet olmadin o zaman canim oyle miAynen hayirlisi.. Bir umut bekliyorum iste belki bi micize verir rabbim.. pazartesi tekrar baktiracm
Yok canim yaa. Bat ima 6 gün kala aksam saat 9 da beta hcg 24 cikti. 14 saat sonra testi tekrarladm 29 cikti. Simdi adet olmam lazimdi olmadm. Dun doktor testi erk3n yapmssn dedi ultrasonla bakti rahmin kalinlasms dedi ama kimyasala benziyo büyük ihtimalle dedi. Oyle bekliyorumAdet olmadin o zaman canim oyle mi
Yok canim yaa. Bat ima 6 gün kala aksam saat 9 da beta hcg 24 cikti. 14 saat sonra testi tekrarladm 29 cikti. Simdi adet olmam lazimdi olmadm. Dun doktor testi erk3n yapmssn dedi ultrasonla bakti rahmin kalinlasms dedi ama kimyasala benziyo büyük ihtimalle dedi. Oyle bekliyorum