kimyasal gebelik :(

canım :KK43: bende 7 ocakta hcg 15.04tü öğrendim hamileyim sandım ama 12 ocakta 3.98e düşümüştü kanamam olmuştu vs dr korunmana gerek yok dedi. ama şunu anladım ki kafana takıp beklemeyeceksin.inan bu ay hiç beklemiyorum.hatta eşim bile dedi senin şimdiye elli kere kan vermen lazımdı noldu diye. Anladım ki herşeyin bi vakti var.öncesini zorlasan da olmuyor yani. Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar versin. zor ama beklemek düşüyor payımıza :)
Aynen beklemek ve sabir... peki sen kimyasal yasadgn zaman adetin gectikten sonra mi kan vermstn

canım :KK43: bende 7 ocakta hcg 15.04tü öğrendim hamileyim sandım ama 12 ocakta 3.98e düşümüştü kanamam olmuştu vs dr korunmana gerek yok dedi. ama şunu anladım ki kafana takıp beklemeyeceksin.inan bu ay hiç beklemiyorum.hatta eşim bile dedi senin şimdiye elli kere kan vermen lazımdı noldu diye. Anladım ki herşeyin bi vakti var.öncesini zorlasan da olmuyor yani. Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar versin. zor ama beklemek düşüyor payımıza :)
Gecmis olsun canim Allahim zamanini biliyor ve bizede beklemek dusuyor

en iyisi arkadaslar adet gunun 1 hafta gecmedikten sonra hic test falan yapmayacaksin beklemek zor ama umutlanip umudunu yitirmek daha zor.ben ikici bebegimde sat 10 gun sonra test yaptim.kesin cikiyor.ucuncu bebegimdede 1 hafta olunca yaptim ama onu 8 haftalikken dusurdum.bu ay bende heycanla bekleyecegim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Arkadaslar merhaba,bende sizler gibi belirtilerle yasayan biriyim ama bu ay ne adet belirtim ne gebelik belirtim olmadan sessizce hamile kalmisim ve ayni hizda sessizce kimyasal dusuk yasadim :KK43: Allah kimsenin sevincini yarim birakmasin ins bir gunluk mutlulukmus bizimkisi :KK43: Adetim 5 gun gecikti sabrettim 4. Gune kadar test yapmadim ve 4. Gun her iki farkli testte ikinci silik cizgiyi gordum.Bugun kan testine gittim doktorum gebeligin olusamadan sonlandigini soylendi ve doktordan geldim adet oldum.Akisina birakin arkadaslar psikolojisi cok zor.Allah isteyen herkese bebisini aratmadan versin ins...
Bende onu bir kere yasadim cok zor Rabbim yardimcin olsun ama srnin ici. Hayirli bir vakit degilmis uzulme bir dahaki aya da denersiniz

kızlar bende 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum şuan degerim sıfırlanmadı 2 güne bır kan verıyorum doktor sıfırlanan kadar bakalım dedi. gebe oldugumu sanıyorum beta hcg 57 ile ögrendim sonra az az arttı 113e yükseldi ordan da az az düşmeye başladı dun 40 olmuştu tekrar

Bende yasadim haziran ayinda adet gunu cok kotu kasik agrim oldu acilde supheli gebelik denildi iki gunde bir betahcg yaptirdim en son 14e yukseldi ve o gun kanamam oldu...
hemen kalirsin demislerdi ama hala bisey yok :KK51:

kızlar bende 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum şuan degerim sıfırlanmadı 2 güne bır kan verıyorum doktor sıfırlanan kadar bakalım dedi. gebe oldugumu sanıyorum beta hcg 57 ile ögrendim sonra az az arttı 113e yükseldi ordan da az az düşmeye başladı dun 40 olmuştu tekrar
Gecmis olsun canim ya benim 0 a kadar dustu artik bakalim diger aylara artik umidimiz :KK43:

Kızlar bende ocak ayında kimyasal gebelik yasadim ertesi ay hamile kalanlar varmış hep bi umut dedim ama bu ayda olmadı dr gitmeye gerek varmı sizce

rkadaşlar merhabalar 21 nisanda bhcg değerim 34 çıktı 24 nisanda 90çıktı 27 nisanda 152 çıktı ancak bugün farklı bir merkezde yaptırdığım 3 mayıs 190 çıktı 6 günde 152 den 190 çok az bir değer değil mi ağlamaktan mahvoldum dr um salı günü tekrarlayalım şimdilik bir şey söylemek doğru değil dedi bu drumda olup sağlıkla bebeğine kavuşan var mıdır acaba ?merkez farklılığı etkilemişmidir? 36 yaşındayım ve ilk gebeliğim çok istiyorum eşim 5 yıl istemedi şimdi istedi oldu ama çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz?BU kimyasal gebelik mi oluyor

Canım muhtemelen kimyasal gebelik inşallah değildir inşallah Meleğin seninledir
canım evet kimyasal mış değerim 300 lere kadar çıktı hatta dr ultaron baktı elime çıktı verdi çok ilginç kese oluşmuş dedi inanmadık bu değerde kese olurmu diebaşka dr a gittik oda kese gördü allatn ultrasonla galiba benim değerim kan baktıramadığım 1 mayıs haftası perşembe cuma cumartesi pazar yükselmiş kese oluşmuş ve sonra tekrar düşmüş tani biz o 4 gün kaça çıktı bilmediğimiz için az yükselmiş dedik halbuki düşmeye başlamış:KK43:(kısacası bir sabit kaldı bir yükseldi bir düştü sonra kanamam başladı zaten önce 111e şimdi 89 a düştü kanamda devam ediyor. dr um bu şekilde sıfırlanacak dedi çok üzgünüm ama dış gebelik yada kürtaja gerek klamyacağı için sevindim.umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

Bu 6 ay içinde o kadar çok gebelik testi yaptım ki tekrar olsaydı mutlaka bilirdim. Eşimde bir problem yok. Ben de bir problem yok. Rahim filmi çektirdim tüplerde açık. Demek ki zamanı var hayırlısı olsun.
Merhaba bu mesajı yazalı epey zaman olmuş şuan hamilemisiniz yada çocuğunuz varmı ben de sizin gibi bir süreçteyim 3 ay oldu gebelik elde edemedim sizin nasıl sonuçlandı neler denediniz.. şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

Merhaba bu mesajı yazalı epey zaman olmuş şuan hamilemisiniz yada çocuğunuz varmı ben de sizin gibi bir süreçteyim 3 ay oldu gebelik elde edemedim sizin nasıl sonuçlandı neler denediniz.. şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
Ben kimyasaldan 7 ay sonra hamile kaldim umitsiz olmayin

X