Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğim kimyasal oldu sonra hemen üzerine kızım oldu, kızım 9 aylıktı kazara oğlum oldukızlar selaaam, 7 aylık evliyim bu ay çocuk için karar verdik ve denedik ilk ay tuttu fakat kimyasal gebelik olduğu söylendi araştırmalarımda bu durum sıklıkla tüp bebekte görülmüş, ilk denemede doğal yolla deneyip bu durumu yaşayan var mı???
Iyi yonunden bakmalisin ki ilk denemende kimyasal da olsa gebelik yasamissin. Uzulup kafaniza takmayin ben 2 bucuk senenin sonunda kimyasal yasamistim, olmuyordu. Haziran, ekim kimyasal oldu aralikta gebelik yasadim. Cok beklemezsiniz bence. Tadini cikarin bebek de istiyormussunuz ona gore sekillendirin ve bekleyin hayirlisiyla cok surmeden nasip olsun.kızlar selaaam, 7 aylık evliyim bu ay çocuk için karar verdik ve denedik ilk ay tuttu fakat kimyasal gebelik olduğu söylendi araştırmalarımda bu durum sıklıkla tüp bebekte görülmüş, ilk denemede doğal yolla deneyip bu durumu yaşayan var mı???
Benim canım bende dün kimyasal olduğumu öğrendim. Adetimin 5.gecikme günündeyim hala adet olmadım sen oldunmu kaçıncı günündesin değerlerin kaç çıktıkızlar selaaam, 7 aylık evliyim bu ay çocuk için karar verdik ve denedik ilk ay tuttu fakat kimyasal gebelik olduğu söylendi araştırmalarımda bu durum sıklıkla tüp bebekte görülmüş, ilk denemede doğal yolla deneyip bu durumu yaşayan var mı???
Yani bu tüp bebeğe özel bir durum değil. Yalnızca tüp bebekte gebelik çok erken dönemde takibe girdiği için fsrk ediliyor. Durum bu. Yoksa her sağlıklı kadın bunu yaşayıp fark bile etmiyor ve regl oluyor. Bu yüzden yani.kızlar selaaam, 7 aylık evliyim bu ay çocuk için karar verdik ve denedik ilk ay tuttu fakat kimyasal gebelik olduğu söylendi araştırmalarımda bu durum sıklıkla tüp bebekte görülmüş, ilk denemede doğal yolla deneyip bu durumu yaşayan var mı???
Haklısınız sanırım iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah birdahakine tutunur bebişim:)))Iyi yonunden bakmalisin ki ilk denemende kimyasal da olsa gebelik yasamissin. Uzulup kafaniza takmayin ben 2 bucuk senenin sonunda kimyasal yasamistim, olmuyordu. Haziran, ekim kimyasal oldu aralikta gebelik yasadim. Cok beklemezsiniz bence. Tadini cikarin bebek de istiyormussunuz ona gore sekillendirin ve bekleyin hayirlisiyla cok surmeden nasip olsun.
ayyy bunları duyunca içim rahatlıyor inşallah buraya yazmak nasip olur sizin gibi :))İlk gebeliğim kimyasal oldu sonra hemen üzerine kızım oldu, kızım 9 aylıktı kazara oğlum oldu10 yıl spiral taktım sonra çocuk düşündük çıkardım ilk 1 yıl 2 kimyasal yaşadım sonra 1 yıl hiç olmadı, tekrar gebe kaldım yine kimyasal oldu artık bebeğim olmaz herhalde spiralden dolayı dedim tekrar hamile kaldım şuan 7. Haftaya giriyorum
umudunu kaybetme kimyasal gebelikte olsa en azından gebe kalabiliyorum ona şükür etmelisin..
canım ben 40 la öğrenmiştim 2 gün sonrasında 20 2 gün sonrasında 4 çıkmıştı gecikmemin 6. gününde de kanamam başladı sıfırlandığında değerin başlayacak kanaman korkmaBenim canım bende dün kimyasal olduğumu öğrendim. Adetimin 5.gecikme günündeyim hala adet olmadım sen oldunmu kaçıncı günündesin değerlerin kaç çıktı
evet doktorumda bu şekilde söyledi gecikmeden 12 gün sonra test yapın diye ama ben dayanamadan hemen yapmıştım imşallah bidahakine bekleyeceğim artık:)))))Yani bu tüp bebeğe özel bir durum değil. Yalnızca tüp bebekte gebelik çok erken dönemde takibe girdiği için fsrk ediliyor. Durum bu. Yoksa her sağlıklı kadın bunu yaşayıp fark bile etmiyor ve regl oluyor. Bu yüzden yani.
İnşallah canımayyy bunları duyunca içim rahatlıyor inşallah buraya yazmak nasip olur sizin gibi :))
Canım benim benim 43 olan değerim 4 gün sonra 39. 2 gün sonra 32 oldu. Doktor tam istediğim değer düşmesi olmuyor kürtaj öneririm dedi. Bende korktum yarın başka doktora gideceğim. İnsallah bişey çıkmazcanım ben 40 la öğrenmiştim 2 gün sonrasında 20 2 gün sonrasında 4 çıkmıştı gecikmemin 6. gününde de kanamam başladı sıfırlandığında değerin başlayacak kanaman korkma
Canım dış gebelikten şüpheleniyo olabilir çünkü 4 gün icinde yarıya inmesi gerekirdi değerinin sen aksatmadan başka bir doktorada gözükCanım benim benim 43 olan değerim 4 gün sonra 39. 2 gün sonra 32 oldu. Doktor tam istediğim değer düşmesi olmuyor kürtaj öneririm dedi. Bende korktum yarın başka doktora gideceğim. İnsallah bişey çıkmaz
Çok şükür adet oldum canım. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Kimyasalda çok yıpratıcıymış sürekli gidip kan vermek. Dudağımda stresten kocaman uçuk çıktı.Canım dış gebelikten şüpheleniyo olabilir çünkü 4 gün icinde yarıya inmesi gerekirdi değerinin sen aksatmadan başka bir doktorada gözük
Çook şüküür evet ilk bir hafta olayın şokunu atlatamıyorsun ama iyi düşünelim en azından hamile kalabiliyoruz:)))Çok şükür adet oldum canım. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Kimyasalda çok yıpratıcıymış sürekli gidip kan vermek. Dudağımda stresten kocaman uçuk çıktı.
Aynen canım iyi düşünelim iyi olsunÇook şüküür evet ilk bir hafta olayın şokunu atlatamıyorsun ama iyi düşünelim en azından hamile kalabiliyoruz:)))
Kimyasal olduğunu nasıl anladınız? Benim kanda 39 çıktı, 2 gün sonra 4 çıktı. 3 gün geçti hala en ufak bir lekelenmem bile yokİlk gebeliğim kimyasal oldu sonra hemen üzerine kızım oldu, kızım 9 aylıktı kazara oğlum oldu10 yıl spiral taktım sonra çocuk düşündük çıkardım ilk 1 yıl 2 kimyasal yaşadım sonra 1 yıl hiç olmadı, tekrar gebe kaldım yine kimyasal oldu artık bebeğim olmaz herhalde spiralden dolayı dedim tekrar hamile kaldım şuan 7. Haftaya giriyorum
umudunu kaybetme kimyasal gebelikte olsa en azından gebe kalabiliyorum ona şükür etmelisin..
Kimyasal gebelikte beta yükselmez seninde kimyasal olmuş 39 dan 4 e düşmüşKimyasal olduğunu nasıl anladınız? Benim kanda 39 çıktı, 2 gün sonra 4 çıktı. 3 gün geçti hala en ufak bir lekelenmem bile yok
Evet biliyorum ama kanamayla birlikte mi düşüyor kanama sonradan mı geliyorKimyasal gebelikte beta yükselmez seninde kimyasal olmuş 39 dan 4 e düşmüş
Kanama normalde şimdiye başlaması gerekirdiEvet biliyorum ama kanamayla birlikte mi düşüyor kanama sonradan mı geliyor
Son adetim de 27 Aralık hala en ufak 1 damla leke bile yok bugün doktora gideceğim ama içim içimi yiyecek gidene kadarKanama normalde şimdiye başlaması gerekirdi