Kimyasal gebelik

123zeybay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
7
0
29
Merhaba kimyasal gebelik hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var ilk hcg testim x hastane de 44 bir gün sonra y hastanesi 22 çıktı böyle olunca doktorum kimyasal gebelik olabileceğini takip edilmesi gerektiğini söyledi diğer gün y hastanesinde 178 çıkarak artı bu sefer doktora gösterdiğimde hastaneden hastaneye test cihazlarının sonuçları farklı çıkaracağı söylendi testi tekrar aynı gece x hastanesinde yaptık 41 çıktı ve düşüşün iyi olduğu kimyasal gebelik olduğu söylendi diğer gün x hastanesinde testi tekrarladığımda 38 çıktı düzenli olarak indiği için sevinmiştim daha sonra çok endişelendim çünkü 1 hafta içinde regl olacağım söylendi ama en ufak belirti bile olmadı devlet hastanesine gittim doktor tekrar beta testi verdi bu sefer 61 çıktı doktor da yorum yapamadı burda takip edelim dedi kızlar sizin başınıza böyle bişey geldimi değerlerim çok düşükken ilaç veya iğne istedim doktorlar kimyasal gebelik kendi kendine sonlanıyor ilaç veremiyorum diyor ama benim değerlerimde iniş çıkışlar var ya dış gebelik olurda kürtaj olmam gerekirse çok korkuyorum deneyimlerinizi yada tavsiyelerinizi yazar mısınız :’(

Öncelikle çok geçmiş olsun . Şu an ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum. ağlamaktan resmen kabuk oldu gözlerim. Kimyasal gebelikte öyleymiş. Doğal olarak değerler normal değer aralığına düşene kadar süreci kontrol edip sonunda da muayene edecekler galiba.

Geçmiş olsun sizede, sizin değerleriniz nasıl regl gününüz geçeli kaç gün oldu benim tam bir hafta oldu bugün çok az bi kanama geldi zaman zaman ağrım oluyor,doktor herhangibir ilacı olmadığını söylüyor…

Çok sağ olun. Bana da aynı şeyi söyledi doktorum. Benim düzenli bir döngüm yok. Döngüm 32 ile 35 gün arasında . O yüzden tam kestiremesem de 2 gün geçmişti silik çizgi çıktığında. Ertesi gün netleşti çizgim.Beş gün geçtiğinde hcg 231 di. İlk o şekilde öğrenmiştik. Düşüyor değer tabi . Şu an 169 . Ağrım arada geliyor benim de kasıklarda batma oluyor . Fiziksel olarak şükür iyiyim ama duygusal olarak çok kötüyüm. Geçecek inşallah. Allah bize sağlıklı bir şekilde tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah bu duyguyu

Geçmiş olsun cok yuksek ıhtımalle kımyasal gebelık yasıyorsunuz ben de aynı surecteyım tam 5.haftaya gırerken kanamam basladı, adet gecıkmesının 10. gününde yani. ilk iki gün çok fazla sancım vardı hatta gecelerı uyuyamadım tam sökülme 2. günü başladı kanamamın. suan 5. günündeyım kanamanın azaldı ve sancım da gectı gıbı bısey

Çok geçmiş olsun kanamanız başladığında doktora göründünüz mü değerleriniz nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…