Kimyasal gebelik

Siz bir dış gebelik bir tanede kimyasal geçirmişsiniz ve aynı durumları, aynı tarihlerde yaşamışız. Bu ay gebelik oluştu mu sizde?
Ben yumurtlamayı 10-11 çatlamayı 12 sinde gördüm yani bat yumurtlamaya göre mi çatlamaya göre mi hesaplanıyor bilmiyorum çatlamaya göreyse daha 6 gün var bir kaç gün daha bekleyip test yaparım siz?

Ben yumurtlamayı 10-11 çatlamayı 12 sinde gördüm yani bat yumurtlamaya göre mi çatlamaya göre mi hesaplanıyor bilmiyorum çatlamaya göreyse daha 6 gün var bir kaç gün daha bekleyip test yaparım siz?
Ben bu ay rahim filmi de cektirmiştim, yumurtlama günlerini de değerlendirdim fakat oluşmadı. Önümüzde ki ay denerim tekrar. İnşallah sizin olmuştur.

Ben bu ay rahim filmi de cektirmiştim, yumurtlama günlerini de değerlendirdim fakat oluşmadı. Önümüzde ki ay denerim tekrar. İnşallah sizin olmuştur.
Doktor bana 3 ay bekleyelim dedi kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalabilirsin ve gelecek olan sağlıklı gebeliğin işaretidir dedi ben de normalde rahim filmi çektirecektim bu ay

Back