- 25 Temmuz 2024
- 158
- 26
- 13
- 24
- Konu Sahibi tugce sonmez
Kizlar kimyasal gebelik yasayan oldumu bu nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki defa yasadim canim hamilelikten bile sayilmiyor kanamayla kendini atiyor. Herhamgi bir test islem yapilmadi bana. Adet kani gibi atti.Kizlar kimyasal gebelik yasayan oldumu bu nedir ?
6 sene önce yasadim, beta bi yukselip bi dusuyor ,doktor takibe aliyor sonra agrili kanama ile vücut kendi atiyor ilac bile kullanmadimKizlar kimyasal gebelik yasayan oldumu bu nedir ?
Kimyasal oldugunu doktor anlayip soyluyormuBen iki defa yasadim canim hamilelikten bile sayilmiyor kanamayla kendini atiyor. Herhamgi bir test islem yapilmadi bana. Adet kani gibi atti.
Tabiki.Kimyasal oldugunu doktor anlayip soyluyormu
Kimyasal gebelikte döllenme oluyor rahme düşüyor fakat bebek sağlıksız olduğu için vücut onu atıyor yeni gelebilecek sağlıklı gebelikler için genelde kese oluşmadan adet gibi atılıyorKizlar kimyasal gebelik yasayan oldumu bu nedir ?
Sonra tekrar hamile kaldınız mı acaba6 sene önce yasadim, beta bi yukselip bi dusuyor ,doktor takibe aliyor sonra agrili kanama ile vücut kendi atiyor ilac bile kullanmadim
Biz anlayabiliriz demiKimyasal gebelikte döllenme oluyor rahme düşüyor fakat bebek sağlıksız olduğu için vücut onu atıyor yeni gelebilecek sağlıklı gebelikler için genelde kese oluşmadan adet gibi atılıyor
tabi pesine hemen hamile kaldimSonra tekrar hamile kaldınız mı acaba
İnşallah bize de nasip olur sevindim sizin adınızatabi pesine hemen hamile kaldim
Aminnnİnşallah bize de nasip olur sevindim sizin adınıza
Ben adetten 3 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı o şekilde anladım bide göğüs ağrım ve mide ağrım vardıBiz anlayabiliriz demi
Siz bir dış gebelik bir tanede kimyasal geçirmişsiniz ve aynı durumları, aynı tarihlerde yaşamışız. Bu ay gebelik oluştu mu sizde?Ben adetten 3 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı o şekilde anladım bide göğüs ağrım ve mide ağrım vardı
Ben yumurtlamayı 10-11 çatlamayı 12 sinde gördüm yani bat yumurtlamaya göre mi çatlamaya göre mi hesaplanıyor bilmiyorum çatlamaya göreyse daha 6 gün var bir kaç gün daha bekleyip test yaparım siz?Siz bir dış gebelik bir tanede kimyasal geçirmişsiniz ve aynı durumları, aynı tarihlerde yaşamışız. Bu ay gebelik oluştu mu sizde?
Ben bu ay rahim filmi de cektirmiştim, yumurtlama günlerini de değerlendirdim fakat oluşmadı. Önümüzde ki ay denerim tekrar. İnşallah sizin olmuştur.Ben yumurtlamayı 10-11 çatlamayı 12 sinde gördüm yani bat yumurtlamaya göre mi çatlamaya göre mi hesaplanıyor bilmiyorum çatlamaya göreyse daha 6 gün var bir kaç gün daha bekleyip test yaparım siz?
Doktor bana 3 ay bekleyelim dedi kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalabilirsin ve gelecek olan sağlıklı gebeliğin işaretidir dedi ben de normalde rahim filmi çektirecektim bu ayBen bu ay rahim filmi de cektirmiştim, yumurtlama günlerini de değerlendirdim fakat oluşmadı. Önümüzde ki ay denerim tekrar. İnşallah sizin olmuştur.