- 2 Haziran 2023
- 12
- 1
- 25
- Konu Sahibi hevidar acarr
2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim sonrasında doktor kontrolüne gittim hiçbir sorunun yok dedi önemli bişey falan yok dedi korunmana gerek de yok dedi bu durumu yaşayanlar oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum niye söylemediki acabaÜst üste 2 kimyasal gebelikte genetik testi yapılır
Onemsememistir. Kimyasal gebelik üst üste tekrar edince genetik yapılır. Üniversite hastanesinin genetik bölümüne gidinDoktorum niye söylemediki acaba
Çevrenizde hiç öyle olan oldumuOnemsememistir. Kimyasal gebelik üst üste tekrar edince genetik yapılır. Üniversite hastanesinin genetik bölümüne gidin
Ben de kimyasal geçirmiştim bir daha gecirirsen pıhtılaşma ve genetik testi yaparız dedoÇevrenizde hiç öyle olan oldumu
Canım bende bu durumu yaşadım pazar günü 2. Kez doktora gittim bana da aynı şeyleri dedi stres yapıyosun kafana takma straten de olur dedi bende hiç bir şey anlamadım hiç tatmin de olmadım etraftan ve araştırdıklarımdan gidip tıbbı genetik test ve kan pıhtılaşmasına baktırıcam2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim sonrasında doktor kontrolüne gittim hiçbir sorunun yok dedi önemli bişey falan yok dedi korunmana gerek de yok dedi bu durumu yaşayanlar oldumu
Hormonların kaça kadar yükseldiBnde 3 kımyasal yasadım
Zaten doktorlara kalırsa bunlar hep normal şeyler
Bnde yarın genetik teste gdıyorum
Hormonlarım normal benımHormonların kaça kadar yükseldi
Hormonlarım normal benım
Yüksek degıl